Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fight night round 4


For_est-5

Recommended Posts

Taky se už těšíte na tuhle boxerskou pecku. Měla by vynikat především propracovanou grafikou kdy uvidíte stékat pot a krev přímo z boxerů a taky fyzikálním enginem, který mají pod palcem vývojáři fyziky v serii NHL. Ve hře můžete boxovat za legendy jakými jsou Mike Tyson a M.Ali.

Trailer:http://www.gametrailers.com/player/43563.html

Official web site:http://fightnight.easports.com/default.aspx

Platformy:PS3,Xbox 360

Datum vydání:Září 2009

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uz se těšim doufam ze to bude rychlejši nez trojka ,ta trojka mi nepřipadala jak box ale jak strategie(hodně pomalí).jinak ta 4ka vypada hodně slušně(teda ty videa)

Spilif:to mi je jasny ze je to strategicka zalezitost,ale myslel sem to tak ze na xboxu je to pomali na psp to bylo rychlejsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

NO tak to jsem zvědav! Rozhodně se na to budu těšit! A tak mezio řežma to:david7090 neber to odemne nijak zle tak to nemyslím ale podle mě není box o tom aby to vypadalo jako Tekken box tak nějak je jak si napsal trochu strategická záležitost... Já mám sérii Fight Night rád tak si na čtyřku počkám;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Fyzice podle traileru neni co vytknout. Moc ale doufam, ze zapracuji i na modu kariery, ktery realisticteji nez ve trojce pusobil i v puvodnich dilech pro PS1 - Knockout Kings. Uvital bych standardni zebricek, moznost pres promotera vyzvat libovolneho (i vyrazne slabsiho) soupere a nasledne boj o ruzne mistrovske tituly. Take se mi ve trojce nelibi, ze pokud potkam v modu kariery soupere, porazim ho a nasledne na nej po par zapasech znovu narazim, nema porazku ode mne vubec zapocitanou ve statistice. Je to mozna drobnost, ale prave proto by nemel byt problem to ve ctyrce dotahnout;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim proc ale u zadneho dilu jsem nejak ranu do boxera neprozival by se mi libilo kdybych fakt jakobych dostal pocit ze jim doopravdy vlepim delo co je slozi

Snaží se o co největší příklon k realitě. Ono to ve skutečně profi-boxu nebývá právě zvykem, že by se rohovníci složili na jednu ránu. Spíš je v sérii Knockout Kings / Fight Night Roud stále větší poměr KO zápasů proti těm bodovaným. Ve čtvrtém dílu však bude Mike Tyson a tomu by asi autoři mohli dát do vínku jakýsi ultimátní KO úder;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu