Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Internet - Infrastructure - Games - PSP


Larry

Otázka

Zakládám možná zbytečné téma, ale rád bych poprosil o nějaké rady....

Ad1:Jakým způsobem se připojujete prostřednictvím iso hry k internetu? Zkoušel jsem např. Syphon Filter, ale po zdařilém připojení po mně chce psp heslo, které samozřejmě neznám :cry: . Jakým způsobem se tedy připojujete, páč nějaké hry od EA se nezapojili vůbec :shock: .

Ad2: konečně jsem rozchodil uTorrent, ale když mi to po dni stáhlo hru, vůbec netuším kam??? A také, jsou ty hry už přímo iso, nebo se musí ještě nějak předělat?? Díky za odpovědi a věřím, že mé otázky poslouží i jiným pspařanům!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
A jak založíš účet??? Přes psp???

budem citovat myschaa z tohto jedneho na fore snad najuzitocnejsieho prispevku (autorom je Dutch): http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330&start=0

Infrastructure Multiplayer

Hry sa rozdeľujú na dve skupiny:

1. Hry, v ktorých pracuje SONY

2. Hry, v ktorých nepracuje SONY

1. skupina:

Hry, v ktorých pracuje SONY, sa ešte ďalej delia na regióny:

Americký región (číslo 1 na obale hry)

Európsky región (číslo 2 na obale hry)

Najprv začnem Európskym regiónom:

Všetky SONY hry pre EU sa hrajú na jednom oficiálnom serveri, tzv. Central Station. Na to, aby ste mohli hrať online, musíte mať svoj nickname a heslo, s ktorým sa prihlásite na server.

Toto heslo Vám bude platné a funkčné na každej SONY online hre (PSP aj PS2). Na to, aby ste prihlasovacie údaje získali, musíte vyplniť registráciu na stránke www.yourgamingname.com.

Budete potrebovať:

1. E-mail

2. Access code (14-miestne čislo, ktoré ste dostali spolu s PSP na červenom papieri)

3. Adresu trvalého bydliska

4. Pevné nervy :D

Ak máte toto všetko, môžete sa registrovať. Následne Vám bude oznámené, že Vám príde PIN kód, ktorý musíte zadať do 44 dní.

Ak ho nezadáte, účet Vám zablokujú a už si nezahráte, až kým nezadáte PIN kód.

Americký región:

Hranie amerických hier je jednoduchšie. Jednoducho sa pripojíte na server a pri prvom prihlasovaní si vytvoríte účet. To je Všetko.

2. skupina:

EA Games atď.

Tuto to platí tak isto, ako na US serveroch, len si vytvorte nick pri prvom prihlasovaní a hráte.

- myschoo

EDIT1: tak som na popud myschaa v prispevku podomnou opravil pravopisne chyby, diakritiku som nechal tak, ako je... 8) (ale nejde o chyby, ide o to krasne zhrnutie, ano, obsah je o dost dolezitejsi)

EDIT2: iba 13 chybiciek, z drvivej prevahy ciarky, to je v pohode... aj ked na diktate - neviem neviem ;)

EDIT3: este som dodatocne odstranil jednu medzeru za otvarajucou zatvorkou... aby sa nepovedalo, ze som to prehliadol... :mrgreen:

EDIT4: tak som opravil aj diakritiku (modrou farbou)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
aj tak si si nevsmil hraju chybujuci dlzen :P

a Ty si si nevsimol v EDITe1 toto:

...diakritiku som nechal tak, ako je... 8)

Proste makcene a dlzne som nechal tak, raz si pisal s nimi, raz bez... ak by som ich mal dopisat vsade, tak by som minul prilis vela cervenej farby... ;) :lol:

EDIT: sice mas pravdu, pisal si to prevazne s makcenmi a dlznami, ale aj tak som to radsej nechal tak, no ak chces, tak to mozem poopravovat (modrou farbou) ;) :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nevíte kde je zakopán pes, když jsem včera ještě v poho hrál Medala po internetu, pak hru odinstaloval a zase po chvíli nahrál a teď mi to píše, že se nemůže připojit na ea nation - chyba 80410D17 . . . co s tím??????

PS: internet jinak fachá normálně.. :shock:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ještě další otázka (a prosííím o odpověď) , když hraju třeba Medal of Honor On line, tak se mi někdy stane, že mě automaticky odpojí do menu EA nation..taky se vám to stává??

PS: pokud někdo víte tu registraci, kam přijde pin...??

ano, aj mne sa to asi 2x stalo... neviem, ci je to tym, ale mozno si bol vykopnuty ostatnymi hracmi z hry... vykopavaju bud najslabsich hracov (ktori maju velmi zle skore na mape), alebo napr. cheaterov, pripadne aj najsilnejsich hracov... (teda netvrdim, ze nieco z toho je Tvoj pripad)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu