Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Colin McRae Rally DiRT 2


Davis

Recommended Posts

  • Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Taky se tesim ale chci aby to zase bylo jen rally.R.I.P COLIN

jo bylo by to lepší, taky nejsem zvědavej na nějaký bugyny a turbopomalý kamiony. To mě na prvním dílu Dirta dost nudilo. Radši bych skupiny jako je Super 1600, Super 2000 a naše Fábka by se taky mohla objevit společně s Kopeckým . No uvidíme, každopádně tolik si od toho zase neslibuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Colin McRae DiRT 2 prošel spoustou vylepšení

477263.jpg

Foto: Oficiální zdroj

20.02. 00:00 | | / lb

Přepracovaná fyzika, vylepšená grafika, nové závody a multiplayer. To je nový DiRT! Podívejte se na obrázky.

Redaktoři ze serveru IGN navštívili vývojáře z týmu Codemasters, aby zjistili, jak to vypadá se závody Colin McRae DiRT 2. Ačkoliv byl tento titul odhalen relativně nedávno, usilovně se na něm pracuje již 18 měsíců a minimálně půl roku se na něm ještě dělat bude. Pocta tragicky zesnulému závodníkovi Colinu McRae by měla vyjít v záři tohoto roku.

477266.jpg

Foto: Oficiální zdroj

Ačkoliv toho vývojáři nemohli prozradit mnoho, přeci jenom jsme se dozvěděli něco nových informací. Singleplayer se bude točit kolem režimu World Tour. V něm se jako naprostá nula budeme muset prodrat až mezi elitu a právě k tomu nám pomohou různé druhy závodů rozmístěné kolem celého světa.

Každá správná závodní nula začíná v ušmudlaném karavanu, jehož interiér bude zároveň sloužit jako menu. Zde si vybereme další závody, nabídky a z okna uvidíme aktuální destinaci. Například se podíváme do Číny, Kalifornie, Utahu, Anglie, Chorvatska, Malajsie a dalších zemí známých ze seriálu WRC.

477267.jpg

Foto: Oficiální zdroj

Režim World Tour přinese i zcela nový typ závodů. Půjde o rallyesprintu podobné okruhy na stadionech. Úzké dráhy, během nichž se vystřídá několik různých povrchů pořádně otestují naše řidičské schopnosti. Jedna taková bude zasazena do okolí továrny v Battersea nedaleko Londýna, další zase do smyšleného okolí Los Angeles.

Codemasters vůbec slibují, že DiRT 2 bude hodně vycházet z jiného jejich úspěšného závodního titulu a to Race Driver GRiD. Kromě většího množství okruhových tratí se tak dočkáme i vychytávky jménem replay, která nám v GRiDu umožnila vrátit se několik okamžiků před daný karambol a zkusit zatáčku projet znovu.

477268.jpg

Foto: Oficiální zdroj

Díky bohu se nebude opakovat faux pas zvané multiplayer z původního DiRTu a autoři se opět inspirovali u zmiňovaného GRiDu. Nyní již nebudete závodit sami na čas, ale budete moci bojovat se svými přáteli. Dokonce budete vždy upozorněni, pokud se některému z nich povede překonat váš časový rekord.

Velkými úpravami prošly i fyzikální a grafický engine. Codemasters se chlubí tím, že překopali celý systém chování auta a jeho váha se bude realisticky rozkládat na všechna čtyři kola. Třetí generace enginu EGO se pak postará o dech beroucí grafické zpracování, hlavně pokud jde o práci se světlem a zobrazením tratí, které mají získat na hloubce.

477269.jpg

Foto: Oficiální zdroj

Zatím není jasné, jaká vozidla se v DiRT 2 objeví. Stále probíhají licenční jednání. Nicméně Subaru na soupisce jistě chybět nebude. Všechna auta se pak budou realisticky špinit a opětovně umývat, pokud to říznete přes louži. Autor článku také vychvaluje model poškození aut i tratí, tedy věc, kterou uměl Colin vždycky na jedničku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Sem na to taky zvedavaj... hlavne se bojim ze to nase velke konzole nezvladnou v takove kvalite jako to bylo na gameplay... podle me to bylo z nejake pc verze ktery uz je vykonejsi nez nase konzole ale co grafika neni tak podstatna ... zalezi hlavne na hratelnosti a ta bude skvela:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem na to taky zvedavaj... hlavne se bojim ze to nase velke konzole nezvladnou v takove kvalite jako to bylo na gameplay... podle me to bylo z nejake pc verze ktery uz je vylkonejsi nez nase konzole ale co grafika nenio tak podstatna ... zalezi hlavne na hratelnosti a ta bude skvela:D

Nevím to jistě ale měla by to být verze z Xbox360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Colin McRae: Dirt 2 Gameplay Trailer

Rallye série po již zesnulém Collinu McRaeovi nabrala se zatím posledním Dirtem celkem slušné obrátky a přivábila k sobě další motoristické fandy z celého světa. Hra dokázala hráče přitáhnout zejména díky odlehčenější hratelnosti a pohledem na nehostinné tratě. Dirt 2 je již na cestě a pomalu se nám představuje prostřednictvím střípků a různých trailerů. Ten poslední s názvem Tour již ukazuje i záběry ze hry, na kterých špinavý Dirt 2 vypadá opravdu lahodně. Hra bude zřejmě následovat ve šlépějích předchůdce, přesto nabídne slavná jména jako Travis Pastrana, Ken Bloc, Tanner Foust či Dave Mirra. Také si všimněte festivalové nálady, kterou známe třeba z dvou dílné série MotorStorm na PS3. Těšme se na minimálně 100 závodů v devíti zemích a za drsných podmínek. Hra vychází koncem tohoto roku, v novince naleznete ukázku hry.

http://ps3.ign.com/dor/objects/949706/dirt-2/videos/dirt2_trl_tour_52709.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

DiRT 2 již v září

Špína? Všude kam se podíváte. Ale hlavně v chystaném pokračování závodní hry DiRT 2, která přinese daleko propracovanější jízdní model a ještě rozsáhlejší kariérní režim, včetně několika slavných motoristických hvězd. Codemasters dnes konečně oficiálně odhalil data vydání a tak se budeme moci s hrou mazlit již od 8 září / septembru. To hra vychází za velkou louží, u nás vyjde již dva dny poté a den na to i v UK. Pokud vám tedy po ránu nevadí vůně benzínu, neváhejte naklusat do obchodů. Hra vyjde na všechny aktuální platformy, tedy PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, DS i PSP.

O PSP verzi jsem vůbec netušil.. další příjemné překvapení :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

http://www.youtube.com/watch?v=pl62AIblDdg myslím že po grafické stránce to bude úžasná hra, doufám že se spraví i chování aut.

další video: http://www.youtube.com/watch?v=JOg2Hg_7m_c&feature=related

Zde je lepší gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=wSVClf8zDyw&feature=channel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu