Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Emo

killer15688

Recommended Posts

Je jedno jak clovek vypada nb jak se oblika ae dulezite je jak se chova..To ze je nekdo EMO neznamena ze se reze a kazdy rano premejsly jak by si ublizil..Znam par emaru a ani jeden si neublizuje atp..Jsou maximalne v poho..Nyni spousta mladych lidi mysli ze je nejepsi byt HOPER! Proti tomu nic nemam ae pste 80%hoperu jsou ve veku 12-15(16)..Nosi upnute kalhoty a na hlave maji cap v drzce cigo a mysli si ze sou nejlepsi..JA osobne nosim hoperske obleceni ae za hopika jse nepovazuju je mi jedno co si o me mysli lidi co me neznaji..NEkourim ani nehulim a je mi to jedno(obcas zajdu na pivko s prateli)..Ae o tom tu toto tema neni xD..Pste je jedno jaky ma clovek styl oblikani nb jak se vypada ae jde o to jak se chova.. A pokud si nekdo ublizuje nemusi to byt EMAR ae 100% je to dmnt xD..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě jednou jeden moudrej člověk řekl "Podřezávají se blbečci né emo!" (en90) Potom mě jeden typek taky z fora obeznámil co je to EMO. Jak už je napsáno nahoře EMO je styl, podřezávání je blbost.... já sem sice "hoper" ale to XXL triko si vemu jen občas abych zakryl velký břicho to je asi tak vše. Neberu to tak že si vemu šátek kšiltovku a pujdu do ulic s kuličkovkou to fakt ne takže si myslim že Emo( to pravý emo ) sou v pohodě lidi :-)

Odkaz ke komentáři

...

máš napsat indie kid! :bash:

no a ta slečna na avataru je tvá? nebo máš nějakou víc emotivně založenou s patkou největší, když tu na tebe tak hážou, že se ti takové slečny líbí? :D

...

jak to vezmeš. Blbečci se podřezávají, když to dělají aby byli "cool". Ti, co to dělají kvůli depresi a podobným stavům, tak za to nemůžou. Ti lidé se tím ale nechlubí. Znám takových pár, stačí se jen dívat na ruce a podobně. Ne však všichni si ale řezají na těch obvyklých žilách, ti lidi, co to dělají mají obvykle třeba hřbet ruky pořezaný a řeknou vám, že jim to třeba udělala kočka (bla bla)

Odkaz ke komentáři

máš napsat indie kid! :bash:

no a ta slečna na avataru je tvá? nebo máš nějakou víc emotivně založenou s patkou největší, když tu na tebe tak hážou, že se ti takové slečny líbí? :D

jo to je lepší než "hybrid" style :D...a dá se říct, že je to i pravda :)

o tom ale tohle téma není... :angle:

Ersian: Ono stačí zajít na net a projet blogy, to je důvod proč se všeobecně tvrdí, že emo je styl depresivní a někdy se i řežou. Prostě se to k tomu vložilo, patří to k tomu, jako třeba ke goth černé oblečení.

Vložili to k tomu idioti co o pravém a původním emo nevědí vůbec nic. Jen tomu kazí pověst. Je to tak ve všech stylech a ne jen u emo ;)

Odkaz ke komentáři

me je celkem jedno jak se chovaj..at si rezou samy sebe...beztak kazdej clovej da na prvni pohled na vzhled...a kdyz nekdo vypada jako uplnej teplous(neplati u holek...tam je to obcas este horsi)tak je to fakt moc...jako kalhoty cim vic uply tim lip...my stejne cura**** nemame....no supr...jen tak dal...

Odkaz ke komentáři

miluju idioty co když vidí jak se někdo řeže automaticky je to pro ně emo ... ... upřímě řečeno tohle by se nemělo řešit na místě kde je více idiotů než inteligentních lidí (další např. libimseti xD) já bych tady tomu dal lock ... bo tohle se řešit fakt nemá ... at si každý hledí svého a bude klid ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu