Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Alternativni kamera pro PS3

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Mozna neumim ENGLISH tak jako ty a ver mi, ze mi to opravdu trha zily. Kazdopadne pri hledani informaci o sve stavajici webkamere jsem nekde narazil na informaci, ze PS3 kameru k PC pripojit nelze a vzhledem k tomu, ze PS3 kameru nemam tak jsem to pres koleno nijak nelamal a dalsi informace PS3 kamera vs. PC jsem nehledal. Otazka byla polozena zda existuji alternativni reseni a na tu mi odpovedel tekken90.

• 0
Odesláno
Takze jestli jsem z teto diskuse pochopil spravne vsechno co tu bylo receno, tak na playstationu funguje pouze to EYE TOY? Zkousel nekdo teda neco jinyho? Na pocitaci mam webovku Labtec, sel by treba k playstu??

Pokud máš na PS3 Linux a nainstlauješ správný ovladač funguje kamera přes USB z PC,ale stejně ti nikdy nepojede ve hrách PS3,takže prostě EYE TOY :)

• 0
Odesláno

před chvílý jsem obdržel varování že se prý se neslušně vyjadřuju.TAK SI NASER TY MAMRDE ZASRANEJ KDYŽ SE TI NELÍBÍ JAK MLUVÍM.TAKOVÍ ČURÁČKY JAKO TY MAM STRAŠNĚ RÁD.MĚ TADY BUDEŠ POUČOVAT JAK MÁM MLUVIT SEŠ SNAD NĚAKEJ ZASRANEJ KOMOUŠ?DĚTE SE VYSRAT I STÍMHLE POJEBANÝM FOREM.omlouvám se SADDAKO že to píšu zrovna sem.ale mě nikdo nebude omezovat a hlavně ne něakej píčus kterýho ani neznám.ZDAR.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu