Saddako Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Mate nekdo nejaky informace jakou alternativni kameru by slo pouzit pro PS3? Original PS3 kameru pry nelze pouzit pro PC, ale obracene by to s urcitymi typy slo. Citovat
0 tekken90 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 snad pomůže http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=1251428 (druhej link na google :P) Citovat
0 Saddako Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Pomuze zcela urcite :) Diky :) Citovat
0 huhla Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 Mate nekdo nejaky informace jakou alternativni kameru by slo pouzit pro PS3? Original PS3 kameru pry nelze pouzit pro PC, ale obracene by to s urcitymi typy slo. To jsi vzal kde? Možná neumíš ENGLISH http://nuigroup.com/forums/viewthread/2921/ Citovat
0 Saddako Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 Mozna neumim ENGLISH tak jako ty a ver mi, ze mi to opravdu trha zily. Kazdopadne pri hledani informaci o sve stavajici webkamere jsem nekde narazil na informaci, ze PS3 kameru k PC pripojit nelze a vzhledem k tomu, ze PS3 kameru nemam tak jsem to pres koleno nijak nelamal a dalsi informace PS3 kamera vs. PC jsem nehledal. Otazka byla polozena zda existuji alternativni reseni a na tu mi odpovedel tekken90. Citovat
0 huhla Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 Dle tvé afektované reakce se zdržím jakékoli komunikace s entitou Saddako, srrry za OT. Citovat
0 sherwood Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2009 Takze jestli jsem z teto diskuse pochopil spravne vsechno co tu bylo receno, tak na playstationu funguje pouze to EYE TOY? Zkousel nekdo teda neco jinyho? Na pocitaci mam webovku Labtec, sel by treba k playstu?? Citovat
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Takze jestli jsem z teto diskuse pochopil spravne vsechno co tu bylo receno, tak na playstationu funguje pouze to EYE TOY? Zkousel nekdo teda neco jinyho? Na pocitaci mam webovku Labtec, sel by treba k playstu?? Pokud máš na PS3 Linux a nainstlauješ správný ovladač funguje kamera přes USB z PC,ale stejně ti nikdy nepojede ve hrách PS3,takže prostě EYE TOY :) Citovat
0 mekoo Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2009 hádáte se o piči a ste něaký moc přechytračelý...........................když mám PS3 tak proč bych tam rval webku....eye toy přece není jen obyčejná webka Citovat
0 mekoo Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2009 před chvílý jsem obdržel varování že se prý se neslušně vyjadřuju.TAK SI NASER TY MAMRDE ZASRANEJ KDYŽ SE TI NELÍBÍ JAK MLUVÍM.TAKOVÍ ČURÁČKY JAKO TY MAM STRAŠNĚ RÁD.MĚ TADY BUDEŠ POUČOVAT JAK MÁM MLUVIT SEŠ SNAD NĚAKEJ ZASRANEJ KOMOUŠ?DĚTE SE VYSRAT I STÍMHLE POJEBANÝM FOREM.omlouvám se SADDAKO že to píšu zrovna sem.ale mě nikdo nebude omezovat a hlavně ne něakej píčus kterýho ani neznám.ZDAR. Citovat
Otázka
Saddako
Mate nekdo nejaky informace jakou alternativni kameru by slo pouzit pro PS3? Original PS3 kameru pry nelze pouzit pro PC, ale obracene by to s urcitymi typy slo.
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.