trezzor Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Jo je to skvělá hra,už mam za sebou 15 hodin a hotovo mam jen 13% :) baví mi to čim dál víc,mise jsou parádní a létání s letadli a s vrtulníky nemá chybu..kdo přemejšlí o koupi tak ať už nemyslí a běží do obchodu :D A super je paragliding...tu si mozes lietat aj bez vrtulnika, lietadla po celej mape. Pekne sa pritahujes lanom a plachtis padakom (stojis na zemi, vystrelis lano na zem v urcitej vzdialenost, pritiahnes sa a hned vyhodis padak). Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Zasek sem se v misi Black Gold jak mam zničit tu vrtnou plošinu ale všechno sem to rozstřílel a sem v poškození tak ve tři čtvrtě a nevím co tam mám dál ničit kdo mě poradí :) Citovat
kane1998 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 tak ja budu kupovaat se těšim co je třeba pro vás nejlepčí mise Citovat
CHheVvy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Just Cause 2 Limited Edition Pospíchá to, koupím novou originálně zabalenou hru Just Cause 2 Limited Edition,cenu si představuju kolem litra + poštovný. Díky za nabídky :) Citovat
H0W3N Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Just Cause 2 Limited Edition Pospíchá to, koupím novou originálně zabalenou hru Just Cause 2 Limited Edition,cenu si představuju kolem litra + poštovný. Díky za nabídky :) nemyslíš, že to sem nepatří? :roll::roll: Citovat
CHheVvy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 je to o stejné hře, a třeba někdo tu má tu možnost, jestli ti to vadí sorry a všem ostatním se kdyžtak taky omlouvám abych nebyl OT jak je dlouhá herí doba hlavního příběhu Citovat
Mígl Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 je to o stejné hře, a třeba někdo tu má tu možnost, jestli ti to vadí sorry a všem ostatním se kdyžtak taky omlouvám abych nebyl OT jak je dlouhá herí doba hlavního příběhu To jsem taky chtěl zjistit ale nikde jsem to nenašel..ale bude to určitě hooodně dlouhý jelikož jak jsem už psal,mam odehráno 15 hodin a hotovo 13% Citovat
seal75 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 Nekde jsem cetl ze jedno procento hry = 1 hodina ale je potreba plnit hlavni pribehovou linii pokud budes chodit po ostrove a delat ptakoviny nebo osvobozovat vesnice tak ta delka bude asi hodne natazena.A autori slibuji podporu hry v podobe dlc :bash: Dokonalá délka hraní bude přesahovat až sto hodin. (citace autoru) Citovat
kane1998 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2010 co vás baví nejvíce na tídle hře a co vás baví dělat za kravinky Citovat
Araym Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Neni u tyhle hry problem s dlouhyma hluchyma pasazema ? z dema jsem takovej pocit mel, ze pul hodiny jedes krajinkou, ale kde nic tu nic. A nebo s rozmanitosti misi, to mi u sandboxu vzdycky prijde nedotazeny... proste je to po chvili porad to samy Citovat
Srig Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Odesláno Září 10, 2010 Pár nových videí, jen jsem to zkoušel nahrávat. http://www.youtube.com/user/SmartinS750#p/u/0/WKYx83x71PE Citovat
Coloradak Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2011 Ahoj, chci se zeptat kolik má hra hlavních příběhových misí? Citovat
Prototype88 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2011 Jen pár, ale ty musíš otevřít plněním misí pro ty tři frakce :) Netuším, jestli je musíš udělat všechny, abys mohl udělat závěrečnou misi :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.