Srig Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 tak to vidim že to demo budu muset ještě dost prozkoumat, tank ani vrtulník jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 tank jako takový jsem taky nenašel, pouze obrněné vozidlo se 4 kolama a nějakým kulometem na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 je to spíš lehký tank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tak včera sem se pustil trošku hlouběji do dema a musím říct že je to fakt pecka, prvně sem musel posbírat ty věci na té mé základně, pak sem šel rozmlátit tam tu základnu opodál, a otevřely se mně nový mise, tak sem vzal vrtulník a letěl sem na letiště, kde sem vzal letadlo a musel sem prolítávat checkpointama, pak mně zavolala tam ta ženská a já sem jel na takovou velkou policejní základnu v horách, tam sem se musel dostat dovnitř, a tam zkopčit nějaký data, a až sem to udělal tak pro mě přilítl vrtulník, já sem se za něj zahákl a letěli sme k takovým třem policejním autům který někam uháněly a já sem seskočil a zahákl se za to první, přesně jak to bylo v demu Just Cause 1, a pak až se mně povedlo dostat to nejvíc ve předu, tak mise byla splněna ale čas dema byl bohužel u konce. Fakt sem čuměl, to demo je hodně omezený, ale tyhle mise mě přiměly ke koupi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 připomíná mi to trochu FC 2, jinak rozhodně přikoupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 už je někdo majitelem? a stojí to za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Ano. Fantastická hra. Demo mě nezaujalo, ale plná hra je pecka! Vážně moc doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 První česká recenze: EUROGAMER.CZ - 9/10 http://www.eurogamer.cz/articles/just-cause-2-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Docela se o tuto hru zajímám, protože chci něco jako san andreas na ps3 a chtěl bych se zeptat jestli si můžete jen tak jezdit a nikdo by po vás nestřílel, to tak v demu nebylo a jestli tam je multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Jsou města živější než v demu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 ano mesta sou hodne ziva jinak ano muzete se jen projizdet teda pokud nemate v ukazately chaos vyplnenou malinko takovou caru naproti zdravi pak kdyz vas z merci policie tak jde tvrde do vas ale je tam super vec kdyz spusobite hodne chaost prijedou vam na pomoc s vasi strany tak ze pak je poradna mela:-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Tak jsem demo JUST CAUSE 2 zase po delší době hrál a hra se mi líbí čím dál tím víc. A to jak po hratelnostní stránce,tak po tý vizuální. Jasně,uchvatný Far Cry 2 to není,ale to snad nikdo nečekal ;) Pokud jde o ovládání,tak na to jsem si musel chviku zvykat,ale po hodině hraní se mi dostalo do krve a po další hodce jsem už mezi budovama,autama a vším možným i nemožným poletoval jak ten Spiderman ulicema New Yorku :) For_est-5 píše "ani ta konzolová grafika není nijak výjímečná narozdíl od té na PC". Upřímně Foreste,nevím jak hra vypadá na průměrným domácím PC,ale díky tomu co vidím na mojí TV,tak jsem s PS3 verzí vcelku spokojený ;) Ale zajdu za mladším bráškou (koupil si po svatbě naprůměrný herní PC) a uvidím jak vypadá JUST CAUSE 2 na něm. Určitě to bude "jemnější" grafika,o tom žádná,ale žádný extrémní rozdíl mezi PC a PS3 verzí (stejně jako u jedný z nejpohlednějších FPS na trhu,tj. Far Cry 2) neočekávám.. Tady je pár in-game záběrů z PS3 dema a ukázka jak hezky můžou vypadat hry,když není člověk přehneně pohodlný a dá si tu práci s nastavením svý TV. Moderní LCD telky mají i 20-25 nastavitelných parametrů obrazu (0-100% / 0-10) ,tak na to For_este mysli,až příště budeš psát o "nic moc" konzolový grafice ;) Jinak sám mám ke každý hře vlastní nastavení obrazu a je to ve výsledku a následným zážitku ze hry opravdu znát... Fešák lázeňský nebo-li hlavní hrdina Rico.. Odpoledne.. Noc.. Jedna podvečerní plážová.. A jedna ptačí perspektiva.. Vizuálně je JUST CAUSE 2 rozhodně povedená hra a i když není grafika dokonalá,tak mě hodně zaujala. Jediná větší chyba na kráse je to "zubatý" stínování (stará to bolest programátorů na PS3) ,který je i ze tří metrů od TV kde sedím vidět a občas ruší celkově výborný dojem ze hry. Ale dá se to přežít,tak často se zase pod nohy v tomhle demu nekoukám :) Pokud jde o zvuky,ty jsou taky na solidní úrovni a taková dávka ze "škorpíku" vystřílená mezi skalama (když je volume otočený kousek víc vpravo) to je panečku hukot ;) První JUST CAUSE byla hra,která mě svým nemastným,neslaným vzevřením nezaujala,ale nový JUST CAUSE 2 to je panečku jiný kafe.. Mini hodnocení dema Hratelnost - 9 / 10 Ovladatelnost - 8,5 / 10 Zábavnost 9,5 / 10 Grafika - 9 / 10 Zvuky - 9,5 / 10 Rozloha - 10 / 10 Volnost pohybu - 10 / 10 Množsví techniky - 10 / 10 Plnou verzi JUST CAUSE 2 si ujít rozhodně nenechám,protože tohle demo mě hodně navnadilo a díky arkádovýmu pojetí (nechápu jak si mohl někdo myslet,že hra bude simulací čehokoliv) jsem se u hry skvěle bavil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Maximum79 - díky za výpis :D plně s tebou všechny tyhle věci sdílím a hru si taky určitě nenechám ujít... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Tak jsem demo JUST CAUSE 2 zase po delší době hrál a hra se mi líbí čím dál tím víc. A to jak po hratelnostní stránce,tak po tý vizuální. Jasně,uchvatný Far Cry 2 to není,ale to snad nikdo nečekal :) Pokud jde o ovládání,tak na to jsem si musel chviku zvykat,ale po hodině hraní se mi dostalo do krve a po další hodce jsem už mezi budovama,autama a vším možným i nemožným poletoval jak ten Spiderman ulicema New Yorku :) For_est-5 píše "ani ta konzolová grafika není nijak výjímečná narozdíl od té na PC". Upřímně Foreste,nevím jak hra vypadá na průměrným domácím PC,ale díky tomu co vidím na mojí TV,tak jsem s PS3 verzí vcelku spokojený ;) Ale zajdu za mladším bráškou (koupil si po svatbě naprůměrný herní PC) a uvidím jak vypadá JUST CAUSE 2 na něm. Určitě to bude "jemnější" grafika,o tom žádná,ale žádný extrémní rozdíl mezi PC a PS3 verzí (stejně jako u jedný z nejpohlednějších FPS na trhu,tj. Far Cry 2) neočekávám.. Tady je pár in-game záběrů z PS3 dema.. Fešák lázeňský nebo-li hlavní hrdina :) Odpoledne.. Podvečer.. Noc.. Jedna plážová.. A jedna ptačí perspektiva :silly: Vizuálně je JUST CAUSE 2 rozhodně povedená hra a i když není grafika dokonalá,tak mě hodně zaujala. Jediná větší chyba na kráse je to "zubatý" stínování (stará to bolest programátorů na PS3) ,který je i ze tří metrů od TV kde sedím vidět a občas ruší celkově výborný dojem ze hry. Ale dá se to přežít,tak často se zase pod nohy v tomhle demu nekoukám ;D Pokud jde o zvuky,ty jsou taky na solidní úrovni a taková dávka ze "škorpíku" vystřílená mezi skalama (když je volume otočený kousek víc vpravo) to je panečku hukot :) První JUST CAUSE byla hra,která mě svým nemastným,neslaným vzevřením nezaujala,ale nový JUST CAUSE 2 to je panečku jiný kafe.. Mini hodnocení dema Hratelnost - 9 / 10 Ovladatelnost - 8,5 / 10 Zábavnost 9,5 / 10 Grafika - 9 / 10 Zvuky - 9,5 / 10 Rozloha - 10 / 10 Volnost pohybu - 10 / 10 Množsví techniky - 10 / 10 Plnou verzi JUST CAUSE 2 si ujít rozhodně nenechám,protože tohle demo mě hodně navnadilo a díky arkádovýmu pojetí (nechápu jak si mohl někdo myslet,že hra bude simulací čehokoliv) jsem se u hry skvěle bavil :) skvěle rozepsané dojmy, btw když jsem viděl ty screeny, myslel jsem si, že je to z plné verze kvůli té noci, protože demo většinou skončí dřív než se ti hra přehoupne do tmy... jak se ti to povedlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 For_est-5 píše "ani ta konzolová grafika není nijak výjímečná narozdíl od té na PC". Upřímně Foreste,nevím jak hra vypadá na průměrným domácím PC,ale díky tomu co vidím na mojí TV,tak jsem s PS3 verzí vcelku spokojený ;) Ale zajdu za mladším bráškou (koupil si po svatbě naprůměrný herní PC) a uvidím jak vypadá JUST CAUSE 2 na něm. Určitě to bude "jemnější" grafika,o tom žádná,ale žádný extrémní rozdíl mezi PC a PS3 verzí (stejně jako u jedný z nejpohlednějších FPS na trhu,tj. Far Cry 2) neočekávám.. grafika bude asi lepsi urcite...a taky efekty podle toho jakou ma braska grafiku..jestli bude mit nVIDII tak bude mit lepsi efekty nez na ATI/PS3/XBOXu...pac jsou na Nvidii delany nejaky specialni efekty(lepsi stinovani slunce more atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 HOW3N napsal.. "Když jsem viděl ty screeny, myslel jsem si, že je to z plné verze kvůli té noci, protože demo většinou skončí dřív než se ti hra přehoupne do tmy... jak se ti to povedlo?" No,při poskakování na tý základně kde hráč začíná jsem se kochal výhledem do kraje (ještě v době než se spustí stopky co nemilosrdně odměřují čas,který zbývá do konce dema) a říkal jsem si,že bych strašně rád viděl i něco víc než jen pálící polední slunce :cheesygrin: Tak mě napadlo vyzkoušet spáchat s postavou pár "sebevražd" a doufal jsem,že mezi "úmrtím" a následným respawnem dojde (podobně jako u řady jiných her) k určitýmu časovýmu posunu. Takže proběhla řada seskoků ze skály (bez otevření padáku) a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat :wohow: Ovšem někteří mi tvrdí,že se "zabíjí" jako o život a nic.. Holt asi mám na to ten správnej grif :cheesygrin: Párkrát jsem si skočil,potom se proběhl/projel/proletěl po mapě (čas už běžel)...a dočkal jsem se jak podvečera a západu slunce,tak noci a svítání. Záběry ze hry budiž mi svědkem :) Musím říct,že noc vypadá hodně hezky. Pod váma ve vesnici poblikává pouliční osvětlení,občas tmu lehce proříznou reflektory projíždějícího auta a v dálce na horizontu září světla asi nějakých větších měst. Fakt moc pěkný pokoukání ;) A svítání,to je kapitola sama pro sebe,radost pohledět. Samozřejmě je potřeba mít pořádně polazený nastavení obrazu na TV a potom to opravdu stojí za to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 noc je vážně parádní, demo jsem hrál už několikrát a noc jsem zažil jen jednou (a to jsem se ani nemusel zabíjet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 demo uz sem hral, ale neni to uplne ono, uz jen proto ze na console je to osekany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 demo uz sem hral, ale neni to uplne ono, uz jen proto ze na console je to osekany. jak přesně myslíš to slovo osekaný, pokud vím, tak obsah je stejný, pouze na nVidiích na PC má voda, světlo apod. lepší efekty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Nevíte kde najdu ty mise na ty zálkadně , vždycky tam bliká logo mise ale nikde tam není thks , v dobitém území Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 prosim vas nevite nekdo jak zahodim prazdnou zbran? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Poraďte čtu tu pozitivní dojmy jenže nejsem pořád přesvědčenej o kvalitách této hry, demo se mi líbilo až na pár výjmek, např.: že když střílíte do nepřítele tak odletí jako hadrový panák a nebo to že se rozsekám o skály a ani mě to nezabije když přitom padám z ohromné výšky. Ještě jsem se chtěl zeptat jestli a nebo jak tam funguje vylepšování věcí. Vyplaté se kupovat EDICI stěma věcma navíc nebo normál jen hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seal75 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Je to dobra hra na vyblbnuti a da se pojat i "vazne".Mapa je obrovska spousta moznosti.A dobre to vypada i graficky.Hra je podobna svim pojetim jak uz tu nekdo psal Merceneris 2.Gta 4 bych to nesrovnaval to je neco jineho (napln hry).Jinak ti co furt remcej nat nerealitou her jsou divny .Realita ve hre = nuda.Hra me musi bavit a to Just cause jde dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Jo je to skvělá hra,už mam za sebou 15 hodin a hotovo mam jen 13% :) baví mi to čim dál víc,mise jsou parádní a létání s letadli a s vrtulníky nemá chybu..kdo přemejšlí o koupi tak ať už nemyslí a běží do obchodu :D to CHeVvy: upgrade zbraní funguje tak že si zavoláš "black market" vysílačkou (musíš mít signál) přiletí týpek s nákladním vrtulníkem a můžeš upgradovat vozidla i zbraně nebo si je koupit a nebo tě může někam převézt když to máš třeba na druhou stranu ostrovů tak to trvá dluoho i vrtulníkem. Já si ho volam třeba vždy před "agenci mision" doplnim zbraně a jdu na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Nemohu se dockat az mi to prijde. Vcera se konecne dostavily prachy, tak jsem si to sel ihned poslat od tekkena. Ou jéé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.