Negto Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Mně se jedná hlavně o zkušenosti tak sry a už to musím učit sadete a reye..... To mi stačí fakt sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 hm skoda...keby ze sme sa stretli priamo v hre a vysvetloval by si to nam vsetkym spolu... inak bola by pre mna cest byt adminom cF serveru...uz teraz tam hravam aj by som nejake mapy pomenil :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Teď je 5 adminů,jestli nějaký odejde budeš první na koho se obrátím ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 diky moc...alebo ak nejaky bude mat na to malu casu alebo nebude zvladat...myslim ze ja by som to zvladal lahko na moj vek (24) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Já ti věřím,ale mně zatím stačí 5 adminů a jestli někdo nebude stačit tak bohužel a zkusím tebe.......Ale doufám,že to všem vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Negto víš proč to asi nikomu nejde?? Protože na první stránce je napsaná jiná IP než tak která je v tom server statusu. Oprav to a rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Dík,to ho jsem si nevšiml,některé věci jsem totiž okopíroval z minulého tématu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 NJN :) Tak já du pustit steam a du to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Zde jsem vytvořil steam komunitu pro server:http://steamcommunity.com/groups/funnymaps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Tak jak je to s tím serverem jde to nebo ne ??? on má novou IP nebo jak to je EDIT: jo má tak sry už mi to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Hele negto doporucil bych ti vyradit mapu artilery hangar ptze tahle mapa nenni nikde ke stazeny a pakm sem nemuzem noramelne zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 I kdyby jsi mi jí nedoporučil smazat tak jde ven.......... Nenechám si blokovat server:-( Ale díky za postřech:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 doporucujem tuto mapu ;) aim_ag_texture2_re-energized je to skyryty link mozes hned stiahnut ;) dalsia tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Moc ti díky.......... Jestli takto budeš pokračovat tak tím adminem možná budeš.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Moc ti díky..........Jestli takto budeš pokračovat tak tím adminem možná budeš.............. A koho chceš nahradit?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nikoho,ale nad tebou se houpe židle........... Jestli ti nejde CS:S tak se uč příkazi,protože jestli je nebudeš umnět do toho data jak server zmnění majitele 100% tak Admin nebudeš!!!!!!! //Pro ostatní to neplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Tak mě vyšoupni hned a neoddaluj to když maš tu potřebu mě nedat adminem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ne já chci aby si byl admin,ale admin musí umět příkazi,admin musí umět spusti steam(to nemusí umnět ,ale mněl by to zvládnout) Tak jenom říkám ať se to naučíš!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 však mam dost času a k učeni toho zas tak moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj vzdyt jo a rey ty ses taky v tom clanu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Tak nechápu proč se vztekáš:-) Admin musí umět jednu ze 3 věcí:Umět hrát(Proto je např.Tommy Admin a ostatní) Umět to se serverem(Proto jsem Admin já) A nebo umět jednat s lidma(To newím kdo je,ale já to určitě nejsem,protože když mněněco vadí tak to dám rychle najevo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 uz to nereste probaha je to dany ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Určím pravidla............ Zítra ke mně příjde sennpík a vše už budu mít pod kontrolou,tak se pomalu začnu ozívat adminům...............A kdo do konce měsíce nebude splňovat ani jeden bod Což je mít dobrý rank Tak 1.20 a více nebo nebude umět kody není admin ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj v poho s tim rankem bych to tak neprehanel ptze nekdo nemusi dobre hrat ale muze bejt zas ten dobrej admin ososbne ja teda s tim rankem nemam problem ale dal bych to tak na 1.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Když bude dobrý admin tak splňuje jeden bod a je to ok:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.