Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Zde jsem vám našel Rcon příkazi........ http://www.counter-strike.com/command_rcon.php Bohužel je to v AJ........ Ale tommy s reyem by nemneli mit problem xD A podle mne ostatni taky ne............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Negto díky a mrkněte do topicu klan a tam je termin kdy by jsme si mohli dat trening.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 JJ............ PS:Nauc se ty hlavni(nemusis vse) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 http://www.csl4m4.estranky.cz/stranka/prikazy-do-konzole Zde máte prikazi cesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 omg tieto vsetky poznam (nie vsetky ale tie zakladne)..ale to nie su rcon ci hej? to su len na nastavenie hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 To jsou rcon.................. PS:Tommy je nezná rey je nezná a Dave newím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 co zase neznam??ja znam všechno:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Tak to je jenom dobře.......... Fakt vše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Negre... rcon si nech pro sebe... udelej jim jen pres admin rcon jim vubec nedavej se ani ucit to budes mi jen ty :) (doufam :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Negre... rcon si nech pro sebe... udelej jim jen pres adminrcon jim vubec nedavej se ani ucit to budes mi jen ty :) (doufam :D) rcon ZROVNA UMIM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já jim dám první jenom přes admin,ale jestli budou dobří tak i rcon souhlasíš sennpíku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já jim dám první jenom přes admin,ale jestli budou dobří tak i rcon souhlasíš sennpíku? me je to jedno ale pres rcon se nastavuje server... proste vse .. ja bych to do ruky nikomu nedal ... delej jak myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 To jsou rcon..................PS:Tommy je nezná rey je nezná a Dave newím ja teda moc rcon neznam ale amx vsechny v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Sennpíku,já chápu tvé obavi a taky neříkám,že jim to dám za týden,ale jestli jim to dám to se fakt rozmyslím :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Mno.. o rcon jsem četl na nejake strance ale ty prikazy mocc neznam skoro vubec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Tak to zatím kašlete.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Tak zrovna taková svině nejsem aby s tím serverem něco provedl, ale je to na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já neříkám,že by s tím mněl někdo něco v úmyslu udělat................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 mohl bych taky do toho css klanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 To se běž zeptat do topicu cs:s KLANU Zde je to o serveru!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 DS master napis do topicu pro server... jinak taky nejsem takova svine ze bych ti to znicil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já nic takového neříkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS:proč tu má psát?????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 sr splet sem topicy:D hned tam pisnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 No ted si me pomatl chtel jsem napsat do topicu pro klan :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Nechapu furt mě vyhazuje ten server a furt conecting problem tak co to je !!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.