Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Newím...................... Velký ping? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Určitě ne měl jsem 7 a jinak mám možná další klan na hraní ale bude se hrát asi jen 3vs3 a budou mít asi server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Tak to newím............ To byjste hráli:Ty Epic Tommy Že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Nevim ukáže se po zejtřku xD A jak to bude s těma adminama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Jo,já vás přidám,ale v tom byl takový zmatek,že jsme byli se sennpuem rádí,že jsem admin aspoň já xD Ale za vše sennpuovi děkuji .................... Zítra přidám možná tommyho a potom zbytek xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Jo,já vás přidám,ale v tom byl takový zmatek,že jsme byli se sennpuem rádí,že jsem admin aspoň já xDAle za vše sennpuovi děkuji .................... Zítra přidám možná tommyho a potom zbytek xD Dobře no já se těšil xDD neva počkám si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Ale nebojte,všem co jsem to slíbyl to splním.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Negto Pls dej BAN tomudle uživateli S4M3_S4V3 na pár dnů za neustálé sprosté kempení i bez výstrahy (před autobusem) a velice sprostá slova Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Má na týden ok??????????? //Ale horší to bude,když si např. zmnění jméno xD Chtělo by to příště steam id nebo ip adresu...............Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Má na týden ok???????????//Ale horší to bude,když si např. zmnění jméno xD Chtělo by to příště steam id nebo ip adresu...............Díky a jak ma tu ip sehnat nevi jak ji ma sehnat pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Je newím,jestli to jde i u lidí co nejsou admini,ale zkus napsat do console status,tam je steam id při nejmenším a tu ip adresu teď přesně newím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 a jak ma tu ip sehnat nevi jak ji ma sehnat pls help Hochu z toho jsme nemohl on prej: ne já už nebudu kempit, hned další kolo někdo píše: KEMPA!!! a zas on: ne teď už fakt nebudu sorry moc tak to je fakt xDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 xDDDDDDDDDD Lol to musí být fešný exot xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 ked chcete zistit ip alebo steam id staci do konzole napisat STATUS ;) a ono vam to vyhodi vsetkych a na to kempenie by som hodil plugin ten co ked zacne kemppit tak ho to zmeni na beacon a zacne slapovat po napr 5 hp za sek pokial sa nezacne znova hybat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Ale při 55% map by to nedělalo dobrotu,hlavě u fun ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 To je fakt takhle bych to nechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 To je fakt takhle bych to nechal normalne ja az bdu zitra hrat tak ti teda zjistim tu ip a mas to dej mu pls ban ne rovnou parmanent ale treba jenom na tejden nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Ted mi prisla PM od SHi....... A psal mi proč tommyho dávám dříve nes Vás a jestli ve vás nemám takovou duveru.......... Odpoved je taková,ze tommyho dávam drive,protoze muze zitra ke mne prid a muzu to s nim vyskouset................ A ohledne te duvery,já všem těm co jsam nabídlu adminství včetně Epice Dawa atd........Tak věřím a májí mojí 100% důvěru ze 100%,ale rey,sennpu,sadet mají mojí důvěru 200% ze 100%,protože s nima chodím do třídy a jsou mojí dobří kámoši OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Ted mi prisla PM od SHi.......A psal mi proč tommyho dávám dříve nes Vás a jestli ve vás nemám takovou duveru.......... Odpoved je taková,ze tommyho dávam drive,protoze muze zitra ke mne prid a muzu to s nim vyskouset................ A ohledne te duvery,já všem těm co jsam nabídlu adminství včetně Epice Dawa atd........Tak věřím a májí mojí 100% důvěru ze 100%,ale rey,sennpu,sadet mají mojí důvěru 200% ze 100%,protože s nima chodím do třídy a jsou mojí dobří kámoši OK? Já chápu xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já to tu psal,kdyby se na to ptali ostatní,protože PM není zadarmo xD Já vím,jsem skrblík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ted mi prisla PM od SHi.......A psal mi proč tommyho dávám dříve nes Vás a jestli ve vás nemám takovou duveru.......... Odpoved je taková,ze tommyho dávam drive,protoze muze zitra ke mne prid a muzu to s nim vyskouset................ A ohledne te duvery,já všem těm co jsam nabídlu adminství včetně Epice Dawa atd........Tak věřím a májí mojí 100% důvěru ze 100%,ale rey,sennpu,sadet mají mojí důvěru 200% ze 100%,protože s nima chodím do třídy a jsou mojí dobří kámoši OK? jj tak to taky chapu kdyxz spolu chodite do skoly mi taky s s hifterem chodime do skoly ale mate to dost dobry kdyz jste se takhle sesli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Tak jestli si dat ban podle Steam ID tak si zmena jmena nepomuze-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Já dal zatím podle jména Steam id totiž nemám............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 ehm..... tam mas moznost ban podle steam ID a v tom steam ID mas jmena a to se zabanuje automaticky.... STEAM ID potom taky zjistis prikazem status btw:kazdej ho ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Já jsem jim to sennpíku psal,oni mi dali jméno ať dám ban a já jim vlastně napsal,že potřebuji IP adresu nebo steam ID,Ale díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.