sysasysa Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Až na to že když bude mít nonsteam tak ho asi nezabanánuješ na SteamID. Jenom na tu IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 V9š co je steam id? Steam id mají i ti co mají non steam......... PS:tommy je admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 V9š co je steam id?Steam id mají i ti co mají non steam......... PS:tommy je admin Já cííí takýýýýýý:cheesygrin::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 V tom textovém souboru kde se určuje admin je nepořádek............ Já vám to tu dám a jestli to zvládnete tak budete hned xD http://rapidshare.com/files/199955118/clients.txt.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 heh dneska jsem byl u negra ,něco mi vysvětlil. Díky neger máš to u mě. Za to si zasloužíš fidorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ne,díky xD Ty si zase zasloužíš kitkat jak si dával pozor xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 V tom textovém souboru kde se určuje admin je nepořádek............Já vám to tu dám a jestli to zvládnete tak budete hned xD http://rapidshare.com/files/199955118/clients.txt.html Hm hezký co s tim sakra já se v tom nevyznám xDDD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 xD Já to říkal...................... Jsme rád,že jsem teĎ já a tommy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 v tom textaku to tak nech... ehm a nemazej adminy jako je warez napriklad.... to by byl malo pruser.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Jo neboj............. Ty si smazal puklicu a ja tam ještě jednoho............ PS:Caw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Do toho texťáku se mám jako přidat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Nj..................... Ale v tom formátu.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Bych se v tom moc nehrabal ten textak je nejaky divny co jsem videl ostatni tak vypadali uplne jinak :D. Nejlepsi je pridat admina pres hru ( konzoli ). Jedinny pismenko na spatnem miste a nepude to :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Já mám zálahu ................ Ať to zkusí... Jinak je zkusím dát přes admin plugin(jestli to jde) A jak přes konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Já mám zálahu ................Ať to zkusí... Jinak je zkusím dát přes admin plugin(jestli to jde) A jak přes konzoli? Nějak to v tom skusim no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Pres konzoli na to byl nejaky prikaz, ale uz nevim jaky. Naposledy jsem se CSS serveru venoval tak pred 2ma rokama. Ale kdyz zkus napsat add_admin nebo admin_add tak ti mozna vyjede nabidka s ruznymi ... "navrhy". EDIT // Doporucuji portal http://www.counterserver.cz/ tam najdes uplne vse ohledne CS serveru. Jak na webu tak na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Moc ti děkuji pak napíši jak ot dopadlo xD //není to tam....Je to na CS 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Moc ti děkuji pak napíši jak ot dopadlo xD//není to tam....Je to na CS 1.6 hele kdyztak kdyby se vam to nejak povedla tak hlvne nezapomente na jako admin diky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Já vím kdo ještě bude:DAWE Sh...........To jméno snad nikdy nenapíši Epic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Já vím kdo ještě bude:DAWE Sh...........To jméno snad nikdy nenapíši Epic a jeste sem te chtel poprosit abys mi ten textak dal pls nekam jinam nejde mi stahovat z rapidu zkusim s tim neco udelat xD snad se to povede.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 xD uz du na to............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 http://uloz.to/1333134/clients.txt zde to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Jj je to spise na 1.6, ale na foru je neco i o css a hlavne to funguje skoro uplne stejne :). Takze vse ... "vetsina" se da odvodit od 1.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Jj je to spise na 1.6, ale na foru je neco i o css a hlavne to funguje skoro uplne stejne :). Takze vse ... "vetsina" se da odvodit od 1.6. hele bazim chci se te zapta ty dneska prijdes na ten trening??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Uz ves fakci bude De_dust2 xD Xd XD xd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.