myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 nie :) mne to ide teraz som to testol na 3.40 OE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 nie :) mne to ide teraz som to testol na 3.40 OE Mno a návod zůstal pořád stejnej??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 isteze............................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 kurna tak cim to muze bejt ze se mi to sekne....v pc nic nenastavuju...jen to nainstaluju a dam tam ty ip co sou v navodu...akorat na obrazku pripojeni mas myschoo iup 0.0.0.0 a ja tam mam ty co sem nastavoval podle navodu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 toto davaj rovnake: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 toto davaj rovnake: no ono se to sekne jeste driv, nez tam to IP muzem zadat konkretne po vyberu network connections..zacne se neco nacitat a pri WiFi DHCP se to sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 no ono se to sekne jeste driv, nez tam to IP muzem zadat konkretne po vyberu network connections..zacne se neco nacitat a pri WiFi DHCP se to sekne Tohle mi to taky dělalo...pak už jsem se na to vykašlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Tohle mi to taky dělalo...pak už jsem se na to vykašlal. JJ taky sem se na to vykašlal když mně to dělá asik to nefunguje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 dobrej návod, hned skusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 no ono se to sekne jeste driv, nez tam to IP muzem zadat konkretne po vyberu network connections..zacne se neco nacitat a pri WiFi DHCP se to sekne myschoo tak napiš jak máš co nastavení( a co máš za WIFI???) abychom si to mohli taky zprovoznit myslím si že toto je supr prográmek a přece jen kvůli tomu, že se sekne při DHCP tak ho asi hned nezavrhnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 na routeru to ais nepujde co?? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 mam to nastavene tak ako je to na screenoch v prvom prispevku, lebo mi to presne diktoval Vycurat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 mam problem jestli nekdo dokaze poradit ... kdyz vyberu sve pripojeni (network connection), zacne se to "jakoby" pripojovat, ale po vterince dvouch to skoci z5 do obrazovky network connection a takhle porad dokola. to pripojeni normalne funguje v psp (na internet se v poho dostanu) ... nak netusim v cem je chyba, velmi by se mi to vnc hodilo na spravu mych nezbednych uzivatelu v praci ;)fw mam 3.03oe-c, vnc nakopirovane v adresari \psp\game150 (to je snad dobre). vyřešil někdo tenhle problém? mám stejnej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Corupted data..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Pre vsetkych ktorym to neslo dobra sprava... tato verzia ktoru tu ma Vycurat je pre nizsie FW... vcera som avsak stiahol novu verziu ktora mi bezi na FW 3.30 OE-A perfektne... staci, ked ju date do GAME330 alebo pokial mate FW 3.40 OE-A tak do GAME340 http://dl.qj.net/Portable-VNC-v1.2.6-%28fw-3.xx-OE%29-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/14051/catid/189 enjoy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 hmm mrknite tento navod ty ktorym va to nejde http://forums.qj.net/f-psp-wifi-and-web-browsing-help-38/t-how-to-pvnc-11-full-guide-here-by-pacote-5636.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Pre vsetkych ktorym to neslo dobra sprava... tato verzia ktoru tu ma Vycurat je pre nizsie FW... vcera som avsak stiahol novu verziu ktora mi bezi na FW 3.30 OE-A perfektne... staci, ked ju date do GAME330 alebo pokial mate FW 3.40 OE-A tak do GAME340http://dl.qj.net/Portable-VNC-v1.2.6-%28fw-3.xx-OE%29-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/14051/catid/189 enjoy ;) fakt to funguje..diky ti s.w..a i tobe asfalte;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 ten novej soubor mi pomohl ale nedostanu se do bodu kdy mám v PSP zadat heslo, které jsem zadal v PC. v PSP mi to napíše ConnectToTcpAddr: cannot connect error: -1/116. Tak fakt nevím co dělám špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 ten novej soubor mi pomohl ale nedostanu se do bodu kdy mám v PSP zadat heslo, které jsem zadal v PC. v PSP mi to napíše ConnectToTcpAddr: cannot connect error: -1/116. Tak fakt nevím co dělám špatnětak to heslo zkus vypnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 tak to heslo zkus vypnout Ukazuje se mi furt to samý:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frytter Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Ja mam taky stejny problem skousel jsem vsechno a nic :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubiik84 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Já mam taky problén s tímto nápisem "ConnectToTcpAddr: cannot connect error: -1/116." Pomozte někdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Září 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 ujistete se, ze mate vyplej veskerej firewall, kterej by VNC branil... me to jede i ten novej uplne v poradku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 nevít ja torozfachat na m33 spustí se mi to ale hned se ten pspvnc vypne please poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 mám 3.52 m33 vyberu připojení a při připojování skoro ukonce to stuhne a dál nic edit : tedka jsem skusil pro 3.xx oe to taky nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts