patricenko Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Hrál už to někdo?Stojí to za stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Myslim ze ne 50 cent je blb a blbem zustane a kdyz jsem cetl ten popis hry tak sem se musel smat :D viz -> Inu, 50 Cent a jeho kumpáni z G-Unit se chystají na koncert do neznámé části válkou zmítaného pouštního státu, za který mají inkasovat vzácný artefakt ve tvaru lebky s nevídanou hodnotou. Po absolvování ultra-husté show však zjistí, že jim byla odměna za dobře vykonanou práci sprostě ukradena. To mohutného rapera nakrkne, a tak se slovy „what a bitches!“ naběhne do nejbližšího obchodu se zbraněmi, kde se všichni mocně vyzbrojí. Poté jim už nic nebrání v tom, aby začali zběsilou honbu za svou diamantovou lebkou. Během svého putování se zapletou s místními drogovými kartely, nebezpečnými zločinci a dokonce i teroristy, a tak zbude jen na vás, jak je z tohoto problému vysekáte.. :D:D:D:D fakt blbost :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Myslim ze ne 50 cent je blb a blbem zustane a kdyz jsem cetl ten popis hry tak sem se musel smat :D viz -> Inu, 50 Cent a jeho kumpáni z G-Unit se chystají na koncert do neznámé části válkou zmítaného pouštního státu, za který mají inkasovat vzácný artefakt ve tvaru lebky s nevídanou hodnotou. Po absolvování ultra-husté show však zjistí, že jim byla odměna za dobře vykonanou práci sprostě ukradena. To mohutného rapera nakrkne, a tak se slovy „what a bitches!“ naběhne do nejbližšího obchodu se zbraněmi, kde se všichni mocně vyzbrojí. Poté jim už nic nebrání v tom, aby začali zběsilou honbu za svou diamantovou lebkou. Během svého putování se zapletou s místními drogovými kartely, nebezpečnými zločinci a dokonce i teroristy, a tak zbude jen na vás, jak je z tohoto problému vysekáte..:D:D:D:D fakt blbost :D:D:D:D HH looool :lol: ty voe tak to musim zkusit ONT: ja osobně taky zkusim :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 do toho taky jdu... blbosti ty ja rad ... a vymazat to muzu vzdycky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 příběh zní správně gangsta :D vyzkoušíme....jako všechny hry co vyjdou na xko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no graficky celkem dobrý ... ale když je to taka blbost škoda že nemaj velký hlavy to by byla potom zábavná blbost :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Jako 50 CENT: Bulletproof na PS2 byl velice dobrej a myslím si, že tenhle bude taky good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 tak zorvna Bulletproof byla dost blbost ale tohle je dobry grafika dobra a i dejove to neni tak spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Tak tuhle hru hraju a řeknu vám že to není špatné.Berte to jako oddechovou střílečku ,možná trošku vestylu Club a Army of two.Grafika je hodně pěkná.Já jsem spokojen takových 75% bych tomu dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 heh :) club a army of two jsou úplně dvě jiné hry..... jinak co sem viděl hodnocení userů na x360achievements.org, tak dostala hra krásných 25% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 no teda vy s temi udelaly bordel jestli to mam stahnout nebo ne chtel bych ale kdyz dostala jen 25% tak to je jak nejaka stupid arcada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 heh :) club a army of two jsou úplně dvě jiné hry.....jinak co sem viděl hodnocení userů na x360achievements.org, tak dostala hra krásných 25% :D Mě to tam připomíná club v tom že jak tam ty neřády střílíš připočítává se tzv. combo a od toho se ti napočítávají body,a taky i jiné věci.No a army of two zase v tom že je tam ta cooperace. Já vím ty hodnocení jsou děsné:DJá osobně nesnáším hip hop poslouchám metal ,ale jako hra to není špatné opravdu doporučuju:!: no teda vy s temi udelaly bordel jestli to mam stahnout nebo ne chtel bych ale kdyz dostala jen 25% tak to je jak nejaka stupid arcada Záleží podle toho co od té hry čekáš,jestli jednoduchou docela zábavnou střílečku na pár hodin s opravdu skvělou grafikou tak si myslím nebudeš zklamaný!!! Pro shrnutí ,ještě jsem hru neprojel ,ale mise nejsou nijak dlouhé ,zajezdíte si tam v autě,vy řídíte váš parták stříli z kulometu ,jsou tam pěkné chvaty opravdu dost efektní(někoho chytnete dáte mu pár kolen do hlavy ,popř nožem do břicha :D ,pak kupování zbraní ,nových chvátů atd...)Pro dva hráče to bude určitě ještě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 btw používej multiquote btw2: máš hru? máš headset a live? dáme večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Záleží podle toho co od té hry čekáš,jestli jednoduchou docela zábavnou střílečku na pár hodin s opravdu skvělou grafikou tak si myslím nebudeš zklamaný!!! Souhlasím ,čekal jsme od toho nic moc ,ale když jsme to projel 1 zaujmulo mě to tak jsem si to zahrál i po 2 :bash:,ale určitě máme všichni na to odlišný názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 btw používej multiquotebtw2: máš hru? máš headset a live? dáme večer? Jo to by bylo uplně super,mám všechno i připojení k netu jen ne live:cry:Dosud mi nikdo nedokázal pomoct nebo říct mi kde je problém ,protože se na live nemůžu připojit škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 ban nemáš? :) já s nastavením neměl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 ban nemáš? :) já s nastavením neměl problém Nene ban ne ,mám fungl novou konzoli ,takže ban zatím ne....už jsem psal i sem do fora ,bohužel nikdo neví co s tím...zkoušel jsem už všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.