Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Myslim ze ne 50 cent je blb a blbem zustane a kdyz jsem cetl ten popis hry tak sem se musel smat :D viz -> Inu, 50 Cent a jeho kumpáni z G-Unit se chystají na koncert do neznámé části válkou zmítaného pouštního státu, za který mají inkasovat vzácný artefakt ve tvaru lebky s nevídanou hodnotou. Po absolvování ultra-husté show však zjistí, že jim byla odměna za dobře vykonanou práci sprostě ukradena. To mohutného rapera nakrkne, a tak se slovy „what a bitches!“ naběhne do nejbližšího obchodu se zbraněmi, kde se všichni mocně vyzbrojí. Poté jim už nic nebrání v tom, aby začali zběsilou honbu za svou diamantovou lebkou. Během svého putování se zapletou s místními drogovými kartely, nebezpečnými zločinci a dokonce i teroristy, a tak zbude jen na vás, jak je z tohoto problému vysekáte..

:D:D:D:D fakt blbost :D:D:D:D

Odesláno
Myslim ze ne 50 cent je blb a blbem zustane a kdyz jsem cetl ten popis hry tak sem se musel smat :D viz -> Inu, 50 Cent a jeho kumpáni z G-Unit se chystají na koncert do neznámé části válkou zmítaného pouštního státu, za který mají inkasovat vzácný artefakt ve tvaru lebky s nevídanou hodnotou. Po absolvování ultra-husté show však zjistí, že jim byla odměna za dobře vykonanou práci sprostě ukradena. To mohutného rapera nakrkne, a tak se slovy „what a bitches!“ naběhne do nejbližšího obchodu se zbraněmi, kde se všichni mocně vyzbrojí. Poté jim už nic nebrání v tom, aby začali zběsilou honbu za svou diamantovou lebkou. Během svého putování se zapletou s místními drogovými kartely, nebezpečnými zločinci a dokonce i teroristy, a tak zbude jen na vás, jak je z tohoto problému vysekáte..

:D:D:D:D fakt blbost :D:D:D:D

HH looool :lol: ty voe tak to musim zkusit

ONT: ja osobně taky zkusim :lol:

• 2 weeks later...
Odesláno
heh :) club a army of two jsou úplně dvě jiné hry.....

jinak co sem viděl hodnocení userů na x360achievements.org, tak dostala hra krásných 25% :D

Mě to tam připomíná club v tom že jak tam ty neřády střílíš připočítává se tzv. combo a od toho se ti napočítávají body,a taky i jiné věci.No a army of two zase v tom že je tam ta cooperace.

Já vím ty hodnocení jsou děsné:DJá osobně nesnáším hip hop poslouchám metal ,ale jako hra to není špatné opravdu doporučuju:!:

no teda vy s temi udelaly bordel jestli to mam stahnout nebo ne chtel bych ale kdyz dostala jen 25% tak to je jak nejaka stupid arcada

Záleží podle toho co od té hry čekáš,jestli jednoduchou docela zábavnou střílečku na pár hodin s opravdu skvělou grafikou tak si myslím nebudeš zklamaný!!!

Pro shrnutí ,ještě jsem hru neprojel ,ale mise nejsou nijak dlouhé ,zajezdíte si tam v autě,vy řídíte váš parták stříli z kulometu ,jsou tam pěkné chvaty opravdu dost efektní(někoho chytnete dáte mu pár kolen do hlavy ,popř nožem do břicha :D ,pak kupování zbraní ,nových chvátů atd...)Pro dva hráče to bude určitě ještě lepší.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu