Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Quantum Theory


tekken90

Recommended Posts

f_95447020081m_cba8b82.jpg

Platformy: Playstation 3

Datum vydání: TBA

Odkazy: Gamespot, IGN, Gametrailers

Quantum Theory od tvůrců Ninja Gaiden

08/10/2008

Společnost Tecmo nemusím asi moc představovat. Stojí totiž za známou herní legendou Ninja Gaiden. Její jméno bylo však dosud spojeno především s Xboxem 360, na který se hodně zaměřovala. Jenomže časy se mění, a tak Tecmo přehodnotilo svoje plány. Výsledek se dostavil v nejnovějším čísle časopisu Famitsu, který oznámil hru Quantum Theory, jenž navíc míří exkluzivně na Playstation 3. O samotné hře se ví jen to, že půjde o akční řežbu ve stylu Ninja Gaiden a hlavního hrdinu uvidíme v Third Person Shooter pohledu. Jakmile se objeví další informace, budeme vás ihned informovat. Zatím má hra stanoveno datum vydání na příští rok a scan z Famitsu naleznete na kartě hry http://www.konzolista.cz/vypis_313_Quantum_Theory_.html .

Quantum Theory představeno

09/10/2008

Gears of War zná asi každý správný konzolista. Je to jedna z těch her, které se na nové generaci konzolí zapsaly nesmazatelně velkým písmem. Tím pádem majitele Playstation 3 trochu mrzí, že si ji nikdy nebudou moci zahrát. Ovšem již brzy si budou moci vychutnat podobně raženou hru pod názvem Quantum Theory, která vzniká právě exkluzivně pro Playstation 3. Ve hře tak nebude chybět temné prostředí, mimozemské kreatury a také systém krytí známý právě z Gears of War. Pochopitelně si Quantum Theory nebere za vzor jen jednu hru od Epic Games, ale dobře vykrádá i Ninja Gaiden, který pochází od stejných vývojářů. Výsledkem je tak zběsilá akce, která nedá hráči ani na chvilku vydechnout. První obrázky naleznete na kartě hry http://www.konzolista.cz/vypis_313_Quantum_Theory_.html .

Quantum Theory obrázky

09/11/2008

O Playstation 3 exkluzivní hře od Tecma Quantum Theory jsme již několikrát psali. Bohužel jsme doposud neměli moc kvalitní obrázky, které by hru představily. Ty přichází až dnes a rovnou můžeme říci, že jakoby vypadly z Gears of War. Podobné grafické ladění, stejný krycí systém a dokonce i nabouchaný svalovec v hlavní roli. Pokud ovšem bude Quantum Theory stejně dobrou hrou, jako je Gears of War, zvlášť jeho druhý díl, mají se majitelé PS3 na co těšit. Hra typu Gears of War na PS3 totiž znatelně chybí. Quantum Theory by měla vyjít příští rok. Dvacet nových obrázků naleznete na kartě hry http://www.konzolista.cz/vypis_313_Quantum_Theory_.html .

Quantum Theory na enginu Ninja Gaiden Sigma

10/01/2009

Playstation 3 exkluzivní střílečka od Tecma s názvem Quantum Theory sice nevzniká ve studiích Team Ninja, ale má společnou jednu věc s tímto studiem. Vývojáři z Team Ninja před dvěma lety přinesli na Playstation 3 hru Ninja Gaiden Sigma, která přinesla pěknou grafiku a těžkou hratelnost. No a právě grafický engine, použitý v Ninja Gaiden Sigma, využívá i Quantum Theory. Začínat na existujícím enginu je jistě pro vývojáře příjemnější. Navíc Ninja Gaiden Sigma vypadala dobře a běžela na 60fps při rozlišení 1080p. Vývojáři se ovšem dušují, že z enginu vyždímají ještě daleko více. Docela se už těšíme, až uvidíme hru v pohybu. Z obrázků toho moc nepoznáme.

Quantum Theory byl původně plánován jako PC

Společnost Tecmo se ještě v tomto roce chystá na trh vypustit svou vůbec první third-person střílečku Quantum Theory, tedy alespoň pro Japonsko, přičemž zatím nepadla řeč o vydání v ostatních oblastech světa. Jakožto s PS3 exkluzivní hrou se v dnešní době počítá od samotného začátku, jenže pravda je tam venku, což prozradil Keisuke Kikuchi, tvůrce této hry, která převzala unikátní krycí systém z Gears of War. V jednom z rozhovorů totiž padla řeč o historii hry, kde Kikuchi prozradil původní plány s hrou a jejím vydání na PC. Podle informací se delší dobu od začátku vývoje pracovalo právě na verzi pro osobní počítače, přičemž až později si studio uvědomilo, že kvalitu hry nejlépe předvedou na PS3. Otázka je, v jakém stádiu byl vývoj ukončen, což nás vlastně ani nemusí zajímat. Celosvětová data vydání by měla být k dispozici, doufejme v brzké době.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu