Inpernak Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Ahoj mám problém ,v online registaci na PSP Store viz - https://store.playstation.com/accounts/register tak mám problém s adresou at napišu jakoukoliv pise to toto You must enter a valid address. Please check your entries carefully. nemate nekdo adresu kterou by ta stranka uznala ? nikdo nevi ?:( PS prominte za double post ,ale takhle si to snad nekdo precte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 záleží na jaký store se registruješ a jakou zadáváš zemi..musíš zadat platnou adresu z tý země, kam se registruješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Inpernak Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 od PSP a zemi Czech Republic ,ale když zadam svojí ulici tak to nejde nebo mám zadat i město jako třeba Nádražní 59 Praha 1 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidmr Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 mě tohle píše u toho emailu a u hesla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidmr Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 nešlo mi to u opery ale o mozili sem se v pohodě registroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnnik Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Lidi stáhl jsem si Sony media manager for psp 3.0, ale ať dělám co dělám nemůžu přijít na to ja kse registrovat... :(( Poradíte mi někdo??? nebo není něke návod jak na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Lidi stáhl jsem si Sony media manager for psp 3.0, ale ať dělám co dělám nemůžu přijít na to ja kse registrovat... :(( Poradíte mi někdo??? nebo není něke návod jak na to? Me stacilo k tomuto programu pripojit PSP a potom se registrovat muzes v tom programu nebo primo v PSP. Vlevo nahore je znacek Playstation Store(taková modra taška). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnnik Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Me stacilo k tomuto programu pripojit PSP a potom se registrovat muzes v tom programu nebo primo v PSP.Vlevo nahore je znacek Playstation Store(taková modra taška). Nedal bys mi tvoje icq??? Jestli bys mi přes ičko neporadil... :)):roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ja sem se registroval pres psp a nebyl zadny problem ;) samozrejme sem dal US atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Inpernak
Ahoj mám problém ,v online registaci na PSP Store viz - https://store.playstation.com/accounts/register
tak mám problém s adresou at napišu jakoukoliv pise to toto
You must enter a valid address.
Please check your entries carefully.
nemate nekdo adresu kterou by ta stranka uznala ?
nikdo nevi ?:(
PS prominte za double post ,ale takhle si to snad nekdo precte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts