tekken90 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Platformy: Playstation 3 Datum vydání: TBA Odkazy: Syphon Filter 5 pro PS3 skutečností Agent Gabe Logan zřejmě zanedlouho navštíví I Playstation 3. Potvrdí se tak zvěsti, které se objevily před několika týdny. Nyní přišla společnost PCB Productions s výpisem her, na kterých pracovala a jaké bylo překvapení, že mezi nimi je napsána hra SYPHON FILTER 5 - (Facial Mo-cap) – PLAYSTATION3- SONY BEND. Určitě by si PCB Productions nenapsala do her, na kterých pracovala Syphon Filter 5 jen tak ze srandy. Navíc na všech ostatních hrách skutečně pracovala, tak tuto informaci můžeme brát jako potvrzení vývoje Syphon Filter 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 dalsi hra kterou bych velmi uvital. Dvojka patri mezi moje nejoblibenejsi hry vubec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 dalsi hra kterou bych velmi uvital. Dvojka patri mezi moje nejoblibenejsi hry vubec! Naprosto souhlasim.Ta dvojka my zabrala takovyho casu.Ta byla uplne skvele vymyslena.Koupil jsem si i na ps2,ale to bylo velky zklamani.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kepkin Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Taky se moc těším. Tahle pecka na PS3 zatím chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 WOW otevrel si pekne stary tema :D Ale taky bych bral Logana a ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 a věříte že to skutečně výjde ? :) to že se na tom někdy pracovalo neznamená že to výjde.. možná měli pár koncept artů a to je vše. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Ja tomu moc neverim, spis doufam. Jen me zaujalo ze nekdo otevrel tohle tema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kepkin Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Někde jsem četl,že to má vyjít příští rok. A některé díly z Ps2 do HD rožlišení s potporou trofejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Jestli je to pravda tak se nehorázně těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.