Leny Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Zdar lidi rozhodl jsem se udelat server pro hru Lineage 2 nejspise Kamael a zajimalo by me, jestli by mel nekdo zajem pomoci mi stim. Myslim tim delat GMko na serveru atd...a jestli by treba nekdo neudelal web [samozrejme za nejaky ty credity] vsem co se ozvou dekuji [ozvete se bud v tomto topiku nebo na ICQ: 377524879] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Tak to blize specifikuj. Pujde o CZ nebo o mezin. O high rate nebo low rate. Uz si nekdy delal server? Bude to L2j? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Tak to blize specifikuj. Pujde o CZ nebo o mezin. O high rate nebo low rate. Uz si nekdy delal server? Bude to L2j? Servery uz sem delal nekolikrat pro ostatni lidi...ano bude to L2j nejspise low rate a CZ EDIT:// mozna by se mohla vyzkouset i L2Adena, ale prej je mnohem slozitejsi na pochopeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Měl jsem co dočinění s L2 přes 3(4) roky, zahrál jsem si i na oficiálu. Blízký kámoš tam hraje pořád. Já už se tomu nevěnuju tak rok. Ale nějak mě tato nabídka přilákala. Možná, kdybys mě chtěl :-) tak bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 3, 4 roky to je krasa rozhodne mi napis na ICQ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 No, tak jestli uz s tim mas skusenosti a vis jak se takovy server dela tak bych do toho taky sel. Hral jsem lineage asi od C2 az tedka do gracia part 2 (to uz jen high rate). Od C2 do Kamael jsem hral aktivne, pak jen kdyz mi nejaky stary kamos prekecal na to abych nekam sel hrat. Tohle bych ti napsal do ICQ, ale nemas ho nikde napsany takze tak. Pokud mas zajem tak se muzu zapojit. PS : Nebude lepsi udelat gracia 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 taky bych byl radsi pro La gracia part 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 {ozvete se bud v tomto topiku nebo na ICQ: 377524879} tady je to cislo a tak o ty gracii pt2 by se dalo premyslet, ale nikde sem pro ni nevidel datapack ani SVpack :)....a samozarejme zajem aby jste se zapojili mam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Tohle ICQ nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Tohle ICQ nejde omlouvam se..moje chyba 377 524 879 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Hlavně za ten server nesmíš brát peníze, už jeden člověk si za to šel sednout (zrovna server Lineage 2 tuším) a dostal takovou pokutu, že jediné vysvobození je hodit si laso. To ani nemam v planu ;) takovy servery krachujou a v tom zbytku co si psal mas celkem pravdu, ale ze zacatku se da sehnat neco volenjsiho a kdyztak potom az se to rozjede neco vic namakanyho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 tak co ?...nikdo se nechce uz pridat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Hm ja bych taky pomohl treba v propagaci.. Hraval sem L2 taky na 25x ratu a docela me stvalo to ze kazdej mel dualbox ( 2 az 8 klientu a mel boty atd ) a este vic me stvaly boti a hacky atd proste proto sem prestal hrat L2... A jenom C6 ty sou nejlepsi nejsou preplacane a jsou dobre.. Jak to je vic jak C6 jeto uz moc preplacane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Nejlepsi byl Kamael jelikoz se tam prvne objevili Dynasty vecicky....a jestli bys teda propagoval tak to by bylo super.... Jeste by to chtelo nekoho kdo udela zatim nejaky WEB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Hm prave me se DYNASTY + KAMAELCANI VUBEC NELIBILI ubec to neni doresene atd.. Proste C6 best.. Kdybyste delali C6 ale ne javu proste poradne jadro vychytat bugy atd tak bych chtel byt gm jako tester bugu atd + propagator moderator na forku tobych kldine zvladl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Co se ti natom nezda doresene ?...kdyz uz ne kamael nebo Gracii tak jedine Interludko s Addonama :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Kdyby to byla Gracia tak do toho jdu, z Graciou mam zkušeností dost. Jen takový dotaz..Máš na to prachy ?, neni to zrovna levná zaležitost,pokud chces mýt slušně rychlý server alespon pro pár hráčů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 jak sem rikal ze zacatku to pojede na necem slabym a potom to prendame na neco lepsiho pokud bude zajem....a jak se rikalo tak to teda bude Gracie, ale budou se opravovat bugy :lol: jelikoz jich je tam jak .... kazdy vime co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Tak co pride se jeste nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.