Silas Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 jen jsem se chtěl zeptat, jestli v novým Sacredu na Xbox bude coop mod offline pro 2 hráče (na 1 xboxu / 1 TV / splitscreen nebo sharedscreen) EDIT: aha, tak teď jsem si uvědomil, že jsem to dal do špatný sekce, tak kdyžtak někdo přesuňte ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 http://games.teamxbox.com/xbox-360/1682/Sacred-2-Fallen-Angel/ tady to máš Co-op až pro 4 hráče :) jak offline tak online. EDIT: - 1:53 - Tak 4 co-op přes XBL a 2 na jedné konzoli, Split-screen.EDIT2: Nemůžu se dočkat :) Na xbox je málo takových her. Z videí se hodně těším na co-op. Jinak hrával sem Sacred ještě na PC, vypadá to podobně takže je to jasná volba a vaše dojmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 já se na Sacred 2 docela těšim, a to mě moc hry tohodle žánru neberou ... jedničku jsem hrál na PC s kámošem (coop) a vydrželo nám to docela dlouho, takže ta dvojka 2 hráči na jedný konzoli, to bude pecka!!! :):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Já jen aby to nebylo zklamání! ale má to opravdu velký + a to je ten coop na jedný konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pute Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Na PC Sacred 2 za moc nestojí, je to dost velká nuda po pár hodinách hraní. (A navíc je to docela zabugovaný). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Na PC Sacred 2 za moc nestojí, je to dost velká nuda po pár hodinách hraní. (A navíc je to docela zabugovaný). Tam to nebylo docela zabugovaný... Tam to byl jeden velkej bug, ale snad, rok po vydání na PC, se dočkáme zlepšení:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.a.n.o Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Prosim o pomoc, mam flashle xko, stahl jsem si Sacred 2, po vlozeni to chtelo udelat update, ale ten mi neprosel... tak jsem si stahl tady z fora update na usb, ten mi probehl a kdyz vlozim dvd s hrou, hodi to chybu... Dodavam, ze pred tim, nez jsem dvd vypalil, patchnul jsem to v ppf-o-matic3. Zapomnel jsem neco udelat? proc mi to nejede? diky za odpovedi. :cry:\s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 jakou chybu to hodi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.a.n.o Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 The disk is unreadible... Jak mam teda postupovat prosim? A nejakej odzkousenej link prosim kdyz tak ke stazeni, jestli je to spatnym ISO souborem? Mam jeste jeden dotaz, jak zjistim verzi firmware, jestli mam 1.4 nebo 1.5 nebo co to mam? A v System info mi to pise D:2.0.7363.0-K:2.0.7363.0 .... a tady http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 se pise : "Tim opatchovanim se vymaze update Dashboard 2.0.7363.0 z ISO. Takze kdo nema nainstalovany NXE 2.0.7363.0 a neni pripojeny na LIVE, tak mu bude Xko hledat update a hru nespusti. Tim padem treba nejprve nainstalovat update NXE". Takze ja nemam posledni update? a kde to stahnu to NXE? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 videl bych chybu jinde... Co pouzivas za dvd ? a postup ? stahnout rozbalit opatchovat (podle navodu tady v tutorialech...) vypalit a hrat... takle to mam ja a jede... (FW mam 1.5) NXE mas to vypada nejaktualnejsi takze tam by problem bejt nemel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.a.n.o Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 vypaluju porad stejne, pouzivam minuskove varbatimky, vypaluju 2,4x a program imgburn, s nim jsem spokojenej a vypalil uz moooc her. :( stahl jsem, rozbalil hru, patch isa, vypalil jsem a nehraju ... snad jen jeden dotaz, zvolim iso a pak volim ten druhej soubor a tam navolim to v14-15.ppf , je to spravne? napise to, ze patch probehl korektne, tak to iso vypalim a nejede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 buď je špatnej iso soubor nebo bylo špatné dvd nebo ti odchází vypalovačka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 co se tech verbatinek tyce... ma se palit na + ne - ;) ... ale tim to asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Je to tím:DMusí se pálit na DVD+R DL...na -R DL to nefunguje;)mám to odzkoušené:)pokud vím tak xbox umí číst jenom DVD+R DL a né -, ale to nevím jistě:D EDIT:Jako hry umí číst jenom z DVD+R DL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 na mínuskové to nefunguje...ale když říkal, že na něpálí pořád, tak se akorát zjevně spletl, protože buď používal pluskové a teď blbě koupi, nebo se jen spletl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.a.n.o Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 palirna je nova a palim furt na stejny media a bez problemu ... ale postup je jinak dorej, jo? zkusim to stahnout znova, ale kdyz slucuju ten rar, tak je to v pohode a i ten zkusebni soubor v total comanderu pise vse ok... zkusim jest mam doma jine medium... pak uz jinak a to kaslu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 no ale určitě nepálíš na DVD-R DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.a.n.o Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 A jo, jsem se sekl, pisu MINUS ale myslel jsem PLUS , samozrejme ze palim na pluska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.a.n.o Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Tak jsem to stahl znova, vypalil udelal vsechno stejne a uz to frci ... tak hlavne ze tak, ale diky za tipy! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 zdravim, nemam HDD, tak nevim, jestli je to tim..ale ta hra mi bezi nechutne p-o-m-a-l-u..ma nekdo stejnej problem s frameratem?o doskakovani z "mlhy" ani nemluvim..thx za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 to bude hdd :) já to mám nainstalovaný a v poho ta hra je jedno velký otevřený prostranství a určitě se u ní vyplatí mít HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.a.n.o Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 jak nainstalovany? a kde? ja mam sice hdd, ale tam mam jen savy a hraju to primo z divka a uplne bez problemu, tak jestli nemas nejaky spatny a nebo nekvalitni medium... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 spis jestli nemam review-retail..ja uz nevim jakou verzi, v recenzi na ign se o tom zminujou, ze puvodne recenzovana verze mela problemy s frameratem a i nejaky graficky nedostatky...tak nevim, ktera se povaluje na webu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Dobrý den všem, měl bych dotaz ohledně víš zmíněné hry. Mám Xko připojené k obyč. TV, žádné LCD. Když hraji hru respektive když ji vůbec spustím tak mám naprosto nečitelné písmo, tedy alespoň menu, popis kouzel, qestů atd. Dá se to přečíst tak asi z 10 cm od TV. Nemáte s tím někdo zkušenost. A prosím rady typu: kup si novou TV nebo LCD si nechte od cesty, nebo hraj z těch 10 cm. Předem všem děkuji za konstruktivní odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 bohuzel nic s tim nenadelas,opravdu budes muset koupit asi LCD kde je to ostrejsi a nebude ti male pismo delat problemy,hodne lidi rikalo ze na starsich televizich maji uz od vyrobvu nektere hry mala pismena a jsou spatne citelna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.