Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[Nejlepší Murphyho zákony]

x-t-rAy

Recommended Posts

Jestliže tě, když jsi na pláži, požádá tvoje přítelkyně, abys jí došel koupit jahodovou zmrzlinu, a ty si koupíš také jednu čokoládovou pro sebe a na cestě zpátky zakopneš a jedna ti upadne, neboj se, bude to ta čokoládová. A jakmile dáš přítelkyni její zmrzlinu, určitě ti řekne, že právě dostala chuť na čokoládovou. tak tenhle se mi zda nejlepsi :D a docela i realnej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě hodně pobavili tyhle

Největší chyba na Internet Exploreru je ta, že jde spustit.

Systémy, které jsou zabezpečeny proti idiotům, jsou idioty obsluhovány.

Píčoviny, co se sem píšou jsou přímo úměrné s tím, kolik debilů tuto stránku navštěvuje

Odkaz ke komentáři

vyčistěte to pls

//EDIT: Proč jste nesmazali o to moje ? :D

Tenhle je dobrej Modem je přístroj, který tvoje problémy rozšíří o problémy ostatních.

A tenhle taky :) Nikdy se nemůžeš vyhnout velké poruše tím, že vyprodukuješ malou. V lepším případě se malá porucha připojí k velké, aby ji podpořila.

Odkaz ke komentáři

Smutné pravdy....

Tělo člověka ponořené do horké vany způsobí vyzvánění telefonu.

Pravděpodobnost, že chleba spadne na koberec namazanou stranou je přímo úměrná ceně koberce.

Jakmile odejde neschopná osoba, podnik za ni získá náborem jinou, minimálně stejně nevyhovující sílu.

Kterýkoli jednoduchý problém se muže stát neřešitelným, jestliže se mu věnuje dostatečný počet zasedání.

Spoléhej pouze na ty kolegy, kteří jsou svolní v případě nezdaru ztratit tolik, co ty.

Nedělěj domácí ukoly stejně ¨za něj dostane lepší známku člověk který ho opsal.

Každý přesně ustřižený drát je vždycky krátký. xD

EDIT:

mě se líbí tenhle: Rozčilovat se, znamená trestat se za blbost druhých..

Jo to taky :(

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu