x-t-rAy Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Jasná otázka:Které Murphyho zákony se vám nejvíce líbí??? Mě prozatím nejvíc tento: Má-li tvoje dítě problémy s výslovností "ř", nic si z toho nedělej, všechna neslušná slova bude vyslovovat jasně. :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Mě se líbí jediný který si i pamatuju: "Všechny houby jsou jedlé. Některé bohužel pouze jednou." jinak pěkný topic hodně jich je na - http://murphy.ic.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Jestliže tě, když jsi na pláži, požádá tvoje přítelkyně, abys jí došel koupit jahodovou zmrzlinu, a ty si koupíš také jednu čokoládovou pro sebe a na cestě zpátky zakopneš a jedna ti upadne, neboj se, bude to ta čokoládová. A jakmile dáš přítelkyni její zmrzlinu, určitě ti řekne, že právě dostala chuť na čokoládovou. tak tenhle se mi zda nejlepsi :D a docela i realnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Tenhle je prostě NEJ Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Tento je pěkný a pravdivý - Zákon zkoušení: To co žák neumí učitel zjistí během 1 minuty a to co umí ho nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Tyhle se mi líbí asi nejvíc: "Jestliže jde vše podle plánu, stala se někde chyba." a "Šedesátidenní záruka vám zaručuje, že se výrobek pokazí 61. den po zakoupení." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod. v angličtině se to píše zkratkou RTFM :) = read the f*cking manual Délka minuty závisí na tom, na které straně dveří od záchodu se nalézáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 viz můj podpis: Murphyho čtvrtý logický závěr: Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Většina politiků mluví o pravdě, ale málo který ji říká. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Když něco hledáte, nejdřív se podívejte tam, kde byste to vůbec nehledali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 mě hodně pobavili tyhle Největší chyba na Internet Exploreru je ta, že jde spustit. Systémy, které jsou zabezpečeny proti idiotům, jsou idioty obsluhovány. Píčoviny, co se sem píšou jsou přímo úměrné s tím, kolik debilů tuto stránku navštěvuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 mě se asi nejvíce líbyl tento Chybovat je lidské, ale abyste mohli něco doopravdy posrat, potřebujete k tomu počítač. a ještě tento Na objevné řešení přijdete jedině vzápetí po tom, co daný problém vyřešil někdo jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Když to nejde opravit po dobrém, udělej to po zlém. Jestli se to ulomí, šlo o vadnou součástku A Člověk, který se usmívá, když mu jde všechno špatně, už myslel na koho shodí vinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 vyčistěte to pls //EDIT: Proč jste nesmazali o to moje ? :D Tenhle je dobrej Modem je přístroj, který tvoje problémy rozšíří o problémy ostatních. A tenhle taky :) Nikdy se nemůžeš vyhnout velké poruše tím, že vyprodukuješ malou. V lepším případě se malá porucha připojí k velké, aby ji podpořila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Smutné pravdy.... Tělo člověka ponořené do horké vany způsobí vyzvánění telefonu. Pravděpodobnost, že chleba spadne na koberec namazanou stranou je přímo úměrná ceně koberce. Jakmile odejde neschopná osoba, podnik za ni získá náborem jinou, minimálně stejně nevyhovující sílu. Kterýkoli jednoduchý problém se muže stát neřešitelným, jestliže se mu věnuje dostatečný počet zasedání. Spoléhej pouze na ty kolegy, kteří jsou svolní v případě nezdaru ztratit tolik, co ty. Nedělěj domácí ukoly stejně ¨za něj dostane lepší známku člověk který ho opsal. Každý přesně ustřižený drát je vždycky krátký. xD EDIT: mě se líbí tenhle: Rozčilovat se, znamená trestat se za blbost druhých.. Jo to taky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 mě se líbí tenhle: Rozčilovat se, znamená trestat se za blbost druhých.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 "Hardware je vše co se nedá ukrást po síti." ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.