jak.to Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 kupodivu sem se s holkou s psp zž setkal:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 moja sestra, a spolužiačku sú zas na Def Jam - Fight for NY.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsws Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Holky ze třídy si furt ode mně pučujugta vcs :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Znam par holek s kterejma mam bližší vztah maji psp(teda znam takhle jenom dvě holky) ale hrajou takove hry jako loco roco nebo patapon ale taky NFS carbon nebo Call of DUty:roads to victory----------_________zaleží jenom na holce jak ona to cele vezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 kámoška si vždy pujčovala psp aby na něm hrála Crashe, kterýho uplně milovala :D nebo loco roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 většina holek má nejradši Loco Roco, Patapon apod. :) jinak..několika holkám sem dokonce PSP flashoval a divili byste se jak pěkný holky můžou mít PSP :angle: (btw samozřejmě, že i zde na foru jsou holky :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Holky ze tridy si PSP pujcujou, ale ne kvuli hram (ikdyz nekdy si LocoRoco zahrajou) .. ale zjistil jsem, ze presne nad moji lavici je zdroj WiFi, takze tam chytam cca 80% :D.. noo a oni chtej porad chodit na libko :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Mladá má PsP 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino68 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 ale... Nintendo Dogs is Favourite...:-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 jestli se ptáte jestli tu jsou nějaké holky,tak třeba JÁ jo :D sice nemám psp,ale na xboxu pařím jak žralok :D SORRY ZA:offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 holky jen furt jak muzete hrat atp ale jak mam v ruce psp tak by ho strasne chtely pujcit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 ja budu svoji kupovat psp k narozkam:) ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Od nÁs ze tŘÍdy si docela dost holek puČuje moe psp ale hrajou i tŘeba gta vcs nebo medal of honor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralicek 1111 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 moje kamoska co semnou sedi tak porad parila tekkena..a prezdivala ho tucnak...nevim proc ta prezdivka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 mm tak nvm nvm..:D ale co ja mam zkusenosti:D tak nejvic Tekken :D:D na toho nedala zatim zadna dopustit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidX Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 většina holek má nejradši Loco Roco, Patapon apod. :)jinak..několika holkám sem dokonce PSP flashoval a divili byste se jak pěkný holky můžou mít PSP :angle: (btw samozřejmě, že i zde na foru jsou holky :)) to bych chtěl vidět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 tak ja kdyz mel psp tak sem hraval tekkena a vzhledem ktomu ze byli holky u nas ve tride natvrdly kr*vy,ktery byli zazrany do Hip Hopu tak sem mel klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubi27 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 no jasny....moje kámoška celkem hodně paří godfathera a ace combat.....říká že jí to vůbec nebav´í ale furt mi ho krade a vaří na něm XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Mno tak moje spoluzacky nejvic bavi asi Tekken 5 a porad dokola... Sou uz uplne zavisly :wohow: ale od zitra uz psp mit nebudu tak maji smulu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monix Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Zdravím, já jsem teď nedávno dohrála na psp NFS - Undercover a dlouho už mám rozehrátý Midnight Club - L.A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Moje Kámoška má Ružový PSP a Růžový schéma..a hraje NFS : Most Wanted Nebo Loco Roco :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 No na mě pořád segra ať ji to půjčím, chce pořád pařit Crashe.....ale moc ji to nepujčuju....protože umí jen bonzovat....8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 LOCO ROCO ? U nás hrajou Tekkena DR xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Moje Láásenka hráála naposledy SSX on tour a Přehrála mě..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 od nas holky nastesti psp moc pujvovat nechteji...jsou celkem streleny xD...takze v tomhle ´pohodicka ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.