Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 u nas ve škole moc holky nepaří)možna i proto že psp nemaji)ale když nějake holce psp pujci tak hrajou skoro vsecko teda krome fotbalu naposled sem pujcil psp nasi tridni kunde a ta hrala Raw vs. Smackdown 09 a to bylo teda neco poslouchat jeji komentaře :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 blackfire:Good koment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 moje holka hraje gta IV ale moc ji to nepucuju pac vetsinou parim ja:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Já věčinou holkám psp nepůjčuji a už ani kámošům,protože už mají svoje,ale před týdnem jsem půjčil na víkend psp a byl to omyl života........ Všechny hry vymazány kromě tekkena(paří za tu blondýknu) Pozadí s Barbie a ve filmech další dva filmy s Barbie. Psp nakonec prošlo dezinfekcí-formát karty a je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heimdall Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 já když sem řekl přítelkyni co sem si koupil za hračku tak samozřejmě první otázka byla kolik to stálo :-D tak sem šel s pravdou ven a jak sem měl rudou tvář :-D a plno keců proč jsi mi za to spíš nekoupil nějakej hodně pěknej dárek :-D přitom sem jí koupil dárek den před tým než sem si koupil PSP její dárek 1 000 můj dárek 5 000 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Já věčinou holkám psp nepůjčuji a už ani kámošům,protože už mají svoje,ale před týdnem jsem půjčil na víkend psp a byl to omyl života........Všechny hry vymazány kromě tekkena(paří za tu blondýknu) Pozadí s Barbie a ve filmech další dva filmy s Barbie. Psp nakonec prošlo dezinfekcí-formát karty a je to OK to nesmíš PSP pučovat 12ti letejm "cool" holkám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 prsne tak...tudle sem pucil psp babi na den....byl sem na notasovi a ona doparila xman origins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 no ja to spis musim pujčovat segře, která to zas pujčí svymu "klukovi" na 1 den :( a zrovna jsem tam nahral 2 novy hry a díl Futurama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 ma pritelkyne hrala tonyho hawka pro skater 2,¨to ji bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 tedka se to mamce nějak zalíbilo tak se pořád večer dívá na filmy ale hry ji moc nebaví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Wow ani nwm jestli už jsem odpovídal ale dyžtak to řeknu znovu, u nás holky dříve bavil Tekken a Loco Roko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 to moje ségra paří jen tekkena za tu blondýnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 to moje ségra paří jen tekkena za tu blondýnu :) Myslíš Lili ?? Jo, za tu já umím jako mistr světa :roll::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 jj a vsaď se že bych tě s hworangem rozkopal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 mame ve skole potazmo ve tride nejake "kundy" ktere obcas k pspecku pustim ale hrajou jenom loco roco nebo patapon ovsem sem jednou pujcil jedne holce RAW a ta mnela dost drsne komenty-roztomilé zhe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 naruto,patapon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurama22 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 jo, kdyz ja dam do ruk holkam veknu PSP tak to jde samo, cisto jenom Tekken5 a drti za Lili :D zboznuju ty vykriky pri K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Kamoška :D ma na tapete Eminema :D je upe drsna :D chova se upe jak kluk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Já si na psp už kvuli sve holce ani nezahraju :D hraje furt ona :D ... Loco Roco vládne no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 moje holka by furt hrala ale ja ji rekl ze tam mam hru ktera by ji stene nebavila a ze tam mam gta ale nakonec sem ji to an chvily pujcil jenze mi vybila baterku kterou sem mel predti skoro plnou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 tak sem udělal menší průzkum a holky co znam vetsinou bere: CS homebrew,Burnout Legends,worms open warfare a lumies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martina Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 No tak jako já si pujčuju PSP od bráchy a hraju Spinout a Wipeout(nevím jak se to píše:D)ale na schéma mu šahat nesmím:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 jj a vsaď se že bych tě s hworangem rozkopal :) Ohh trochu si veříž kámo, já rozkopám s Lili i mastery v naší škole, a to někdo hraje od 1 - 5,5. Tekkena Ale abych přidal do topicu, moje kamarádka (Už napůl holka) chce vždy pujčit PSP a hraje Exit a Sillen Hill (Zní to možná neuvěřitelně xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Zajímavé...delší dobu je to nezajímalo ale teď jsem si tam hodil emulátor NES a pořád by chtěli pařit Super Maria :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Moje segra si PSP bere do prace a hraje na nem Brain Challange Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.