Cruel97 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 cau rozhodl sem se udelat tema kde obrázky určitých věcí(seženu nevyrobim)sem dam a komu se budou libit tak si je stahne ale byl bych radsi na prani s tim ze by to obsahovalo co obrazek ma mit podle dotycneho a rozmery obrazovky 8) ale jeste budu muset poresit rozmery takze pro zacatek: GameEs: přesunuto, špatná sekce.. a trochu si uprav ten první post, vypadá to děsně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 V PC tutoriálech to má být?????????? Jak myslíš...... Chci Čivavu s mopsem............Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 NEZDÁ SE TI, ŽE JE TO TROŠKU ZBYTEČNÝ? Najít tapetu a dát si jí na plochu umí asi každej kdo je tady... Možná se pletu a někomu se to hodí, at si každý vybere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 prosím spartˇanský znak aby to prosťě bylo hezky xD prosim rozlišení 1280x1024díky moc když se to povede pts tě neminou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 sorry jestli ti lezu do topiku 2Horvy: http://www.tomac1.net/prace/wallpapers/sparta/sparta_fotbal1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 V PC tutoriálech to má být??????????Jak myslíš...... Chci Čivavu s mopsem............Díky prosimtě jaky to mají být rozměry? ta sparta může být tkhle jestli ne napiš jesště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 NEZDÁ SE TI, ŽE JE TO TROŠKU ZBYTEČNÝ?Najít tapetu a dát si jí na plochu umí asi každej kdo je tady... Možná se pletu a někomu se to hodí, at si každý vybere no tak jako umí ale proč ji hledat kdyš stačí mi napsat a nemusi u pc sedět a hledat ja mu najdu a buď řekne líbí nebo řekne nelíbí a já najdu novou (je to rychlejší a časově méně náročné pro někoho) jo a ta čivava bude zatím stačit takhle kdyštak napiš jiny rozměry je to 1024x768 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Dobře, mě je to celkem jedno, jenom mi to tak připadá, ale jak jsem už napsal, at si každý vybere, takže nemam nic proti tobě ani tomuhle topiku, ok? kámoši xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 čau neměl bys njakou pěknou tapetu které by šla dát na tv ktrerá má velikost 127cm s pěkně uděláním ferrari je my byl bych radči kdyby tam bylo více typů neš jeden diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Dobře, mě je to celkem jedno, jenom mi to tak připadá, ale jak jsem už napsal, at si každý vybere, takže nemam nic proti tobě ani tomuhle topiku, ok?kámoši xD jasny nemam nic proti tomu trochu kritiky musí bejt čau neměl bys njakou pěknou tapetu které by šla dát na tv ktrerá má velikost 127cm s pěkně uděláním ferrari je my byl bych radči kdyby tam bylo více typů neš jeden diky prosimtě mužeš mi to napsat v pixelých pokud to de skusim najit i v cm ale je to mene pouzivane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 hele to moc nwm ale je to plazmová tv od lg které podporuje hd takže pokud ten obrázek bude v hd tak by mněl jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 hele to moc nwm ale je to plazmová tv od lg které podporuje hd takže pokud ten obrázek bude v hd tak by mněl jít jasny ale me de o to ze kdys dam mensi rozmery a zvetsi se ti na telce tak to muze byt rozmazany nebo muze byt ten obrazek malej no nic nelsiho sem zatim nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 no tak jako umí ale proč ji hledat kdyš stačí mi napsat a nemusi u pc sedět a hledat ja mu najdu a buď řekne líbí nebo řekne nelíbí a já najdu novou (je to rychlejší a časově méně náročné pro někoho) jo a ta čivava bude zatím stačit takhle kdyštak napiš jiny rozměry je to 1024x768 Sry,ale já chci čivavu s mopsem na jenom obrázku díky:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Sry,ale já chci čivavu s mopsem na jenom obrázku díky:cheesygrin: jo sry akorat nevim jak to myslis ve psech se moc nevyznam mops napsany nebo mops dalsi druh psa?:roll:muze byt misto mopsa buldog?obrazky dodam zitra dnes us nemam cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 hele chtel bych te poprosit jestli byjsim me nemohl udelat nejakou tapetu s skatem ale ne s tou hrou ale sportem pls udelas?? xhtel bych na to na rozliseni 1280x1024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Mops čivava Jo a obě plemena na jednom obrázku,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 čau ta prvni tapeta je fajn ale myslel jsem jestli by nebylo něco s více typi ferrari ne jinich aut kdyby tam bylo treba enzo,spider,f 40 atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 jj pokusim se a chces nejakeho slavneho skatera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Mops čivava Jo a obě plemena na jednom obrázku,díky no hleda se to blbe a na lehkou fotomontaz nemam program skusim to najit ale bude to casove nejak nemohu najit sry narocnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 čau ta prvni tapeta je fajn ale myslel jsem jestli by nebylo něco s více typi ferrari ne jinich aut kdyby tam bylo treba enzo,spider,f 40 atd... jj mrknu po tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 jj pokusim se a chces nejakeho slavneho skatera? jj to je jedno hlavne at jede street a zadnou vertku a at to neni tony hawk ani rodney mullen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 jj to je jedno hlavne at jede street a zadnou vertku a at to neni tony hawk ani rodney mullen sry asi to bude na rampe neva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 čau ta prvni tapeta je fajn ale myslel jsem jestli by nebylo něco s více typi ferrari ne jinich aut kdyby tam bylo treba enzo,spider,f 40 atd... :sorry: zatim mam jenom ten obrazek co sem ti ukazoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Hoj hele jak tu koukam ze nekdo chce tapety i na tv atd..a nevis rozliseni,tak to muzes delat treba ve photoshopu tam mas nastaveni primo pro hdtv.jinak s.at se ti do toho nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 1280x1024 s mim nickem nejakym peknym fontem...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.