adiZ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 "Jak sundat Faceplate z Xboxu, to bych nedoporučoval amatérům, jen profíkům ... po chvíli : Jéé, tak kryt na hardisk mi tam nějak nejde dát, dám ho tam potom, a Faceplate taky nejde, ježiš au, pardon " :lol: Kubo, já tě přihlásím do toho pořadu s psama, jak to uvádí Srstka, no to je naka čubička :lol: Aálem sem chcal z toho, jak ti nešel zapnout Xbox :) BTW, je to prdel, udělej tutoriál, jak otevřít DVD mechaniku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Rekl bych ze to posledni (hacking) uz ani neni (pokus o) tutorial :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Přejmenuj poslední tutoriál na: Zoufala snaha o upoutání pozornosti autor: Parodie na člověka Kuba Sry kubiku, ale huhla má pravdu... ztratilo to svou originalitu. Známe tyhle hollywoodský týpky co vaří z vody. Chceš z toho už jen vytáhnout prachy co? :D -> :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Od tý doby co mu nekdo po prvnim dile rekl ze je to sranda. Tak se snaží být v těch dílech vtipný naopak stačí aby jen něco dělal a padám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Kubo v tom hackingu jak se ti na konci vypne pc mnoo nenapadne jsi zmackl knoflik na bedne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 tak tohle bylo ale otřesný, videotutoriál o hackingu...2min hledáš stránku kterou sis měl najít už před tim a pak se ti vypne komp...každej normální by začal asi znova, neee to byl tvuj užasnej videotutoriál o hackingu... omg :roll: radši už to nedělej, protože už mě tohle ani nepobavilo. radši se snaž na tom zapracovat a zlepšit to..když to budeš dělat akorát vtipný tak to nebude vtipný ;) tohle video podle mě nemá na internetu vuebc co dělat, to je jako kdybych natočil jak schne lak na nehty a zpíval u toho včelku máju... Kubo v tom hackingu jak se ti na konci vypne pc mnoo nenapadne jsi zmackl knoflik na bedne xD ne asi :D btw. nevim jako i kdyby si to nevypnul schválně tak se podívej na ty svoje lišty co máš v exploreru..lol ty určitě používáš co? :P btw radši ani ten explorer nezapínej, možná ani kompa ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Já nevim jak vy, ale já už bych to teda locknul. Dělat ze sebe dementa/retarda sice proti pravidlům není, ale nevim, trošku to shazuje úroveň fóra xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 příští díl se bude jmenovat....jak ze sebe udělat naprostého kreténa během pěti minut...a ani nebude muset nic hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Jsem zvědavej, jestli bude mít tu odvahu sem další díl dát :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Radši to ani nebudu komentovat protože bych musel být hodně sprostý a to by mě pak stálo body a další kázeňské opatření. Takže Kubo... jestli to myslíš vážně, tak to radši honem zabal, protože se takhle jen sám zhazuješ před celým fórem.. věř mi - to 'háčkování' fakt vtipné nebylo. Skončil jsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Už to fakt přeháníš u pár prvních ,,video recenzí" jsem se zasmál, ale todle je spíše k breku jak někdo muže být tak vypatlaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 xdante jo to by slo :jak ze sebe udelat kretena behem 5 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 jak on dycky rekne dobry den :D ja vypuknu smichy proste lol pravda je ze umi dobre mluvit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Kluku, ty se za tohle budeš jednou tak strašně stydět, to už je skoro stejně trapný jak zawyho videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 xD premejslel sem ze bych udelal parodii na tvy tutorialy jenze to nejde:D:D:D ty sam si ze sebe parodii ale dobry pokracuj...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Dneska jsem mněl hroznou náladu,ale todle video mi jí zpravilo :lol::lol::lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 navod uplne k nicemu a je to hodne zpatlane ale fakt me to pobavilo........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Moc pěkně okomentovaná videa, sám bych je takto okomentovat nejspíš nedokázal. A nenech se odradit od dalších video tutorialů a jen přidávej další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Moc pěkně okomentovaná videa, sám bych je takto okomentovat nejspíš nedokázal.A nenech se odradit od dalších video tutorialů a jen přidávej další... Myslim že bys to měl přejmenovat z tutorialu na "jak se to nema delat"ale taky myslim ze bys mel pokracovat ve svych vtipkach......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 jo tak vtipny ale jinak fakt hruza hlavne ta kvalita ale dostalo me tohle otevreme internet explorer dame goo jezis to je nejaky rychly xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 JJ,taky si myslím ať pokračuješ.............. Vždy je potřeba se něčemu zasmát......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Tak tohle fakt nemá chybu, kěž bych byl takový všeuměl jako ty. Jen tak dál "chlape" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 kubicek konipaasek x'DDDD hele kubicku priste to vyndavej z nootebooku dnesni doby myslim ze s nootebooku stareho 12let by to vyndal kazdej x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 ted jsem se nasmál v tym tutorialu Hacking 1.čast jak tam hledal 3 min nějakou stránku a pak se mi vypnul PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vycurat_a_spat Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 lol no ty si opravdu hacker a tim ze napises do googlu hacking vsem pomuzes :D a kdybys chtěl poradi hacking neni to ze najedes na googlu pojem hacking ale třeba znalost jazyka C++ delphi apodobně..... lol se timhle strapňuješ :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.