*mini*<MeMbEr>02 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 jako dobre jsem se u toho pobavil fakt prvotridni prace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 JJ,souhlasím.......:dozey: Já bych nic takového nestvořil,doopravdy prvotřídní práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 omg drzte me nekdooo xD stacila mi prvni minuta HACKING,,, ty woe ty dnesni mimina.. xD ja umru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Pěkný,tak jsem se dobře poučil. V 3. části HACKING ta byla nejzajímavější! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 To mu snad musí radit někdo starší, protože tohle snad není pravda :D nejdřív ať si nainstaluje camtasii nebo něco na snímání obrazovky :D potom si to aspoň připrav dopředu, protože google známe všichni :D ale co bych ti doporučil, tak jdi od počítačů pryč a místo hackingu se dej háčking a nauč se nejdřív háčkovat než hackovat :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Prej,tak si ukážeme,jak nainstalovat a cracknout hru a ukazuje,co má za originálky :D :D:D:D ... to je fakt moc :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Nechte ho jo ? je to the best hacker ever :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 nejde stream, nebo ty videa vymazal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Tak tohle je hardcore... dlouho jsem se takhle nepobavil... hooodně vtipný... chce to další díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ty kráso Kubo ty " hackuješ " jako moje babička :D :D :D a abych nebyl OT tak Kubo fakt díky hodně jsem se od tebe naučil :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Mlátit,mlátit,mlátit.... nic jinýho k tomu nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 30, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Mlátit,mlátit,mlátit.... nic jinýho k tomu nemám Tebe, tebe, tebe .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Hej tak to je fakt husty. "Pocitac se mi vypina... ale proc ?? Stranka asi byla zavirovana" :))) Tak to by me ani zaboha nenapadlo :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Hej tak to je moooc :D :D :D husty jen pokracuj xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ahoj Jakube. Nápad s videm je to velmi dobrý. Velice mě překvapuje jak si šikovný.Ale,video jsem nedokoukal až do konce. Je tak tak trochu nebespečné..Snad se na to podívám později.Radím ti a doporučuji jestli chceš příště udělat video které bude srozumitelnější a bude ,alespoň více zajímavější tak si předem všechno co uděláš rozmysly a naplánuj si to do detailu..Udělej si takový scénář..a zrežíruj to. Ono něco jen tak udělat a natočit není jen tak..Držím palce... Jsem si nevšimnul TÉMA JE Z 18.02.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Myslím, že kubova videa mluví za vše :lol::lol: http://www.stream.cz/profil/seznam.cz/drif-king popř.: ( http://www.stream.cz/video/334540-parkour-v-pokoji ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 3K^;812434']Myslím' date=' že kubova videa mluví za vše :lol::lol:[url']http://www.stream.cz/profil/seznam.cz/drif-king[/url] popř.: ( http://www.stream.cz/video/334540-parkour-v-pokoji ) ...starý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diki.rm Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Tak nevim, snad mu pomuze nejaka operace. Jinak jsem se musel uprime zasmat. Doufam ze si to pusti az mu bude tak 18 let a sam nad sebou se zasmeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos28 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Kubo to jsem fakt nevědel jak hacknout pc :cheesygrin: Kubo se vsadím že jsi to natačel přes mobil že kubo ale to je fakt hezký :D Kubo už radší nenatačej videa ju :blink2::blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Kokos: Kuba má už asi 1/2 roku ban, nemusíš mu sem psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos28 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 mne to newa jen jsem to napsal jen tak ze srandy 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 kuba je odbanován! tutoriály budou! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 omg :lol: neverte mu ale stat se to muze :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 kubovo reinkarnace oživila jeho topicy :D těším se na další nálož :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Kuba už má občanku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.