VINC Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Taky. Zkousel jsem bitcomet, azureus, utorrent, morpheus....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 a stahuješ víc než jeden torrent naráz ?? já když stahuju 1 tak to nesosá ubec a když tam naházím 5 ,tak každej 50kb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 :shock: to zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 wow tak ted mam momentalne nainstalovany bitlord nahazel jsem jich tam pet, a dva nejedou, 2 jedou 18kb a jeden 100kb :shock: asi dobra rada ceece, dekuji ti mnohokrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 neni zac ,nez ja na to prisel tak sem nesnasel torrenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.