Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ipod-ktery hraje nej ?

Inpernak

Recommended Posts

• Moderators

Podle mě to moc určit nejde, možná ano.

Classic - S timto ipodem (80GB) jsem toho trošičku odposlouchal a mohu sklidem říci, že hraje s dobrýma sluchátkama asi nejlíp.

Nano - V dnešní době bych si koupil Nano poslední generace 16GB, hraje opravdu pěkně. Nemám výhradu.

Shuffle - Nekomentuju, tento ipod (pokud se tomu dá vůbec řikat ipod) nemám rád.

Touch - zvuk stejný jako Nano nebo Classic, nepříde mi to jiné.

//edit: měl jsem jenom Classica, ostatní Nano, Shuffle a Touch znám od kámošu atp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych to bral asi takhle

Prehravace co hraji velice dobre .. iPody + Sony, Creative atp. znackove

Prehravace, co hraji standartne ... jakekoliv jine "no name", ci malo kvalitni/nekvalitni..

.....

A pokud nepotrebujes byt cooolm, anebo nemas penize na rozhazovani, nebo ti nejde o apliakce (iPod Touch), tak se na iPod vyprdni a za mnohem lepsi peniz sezenes prehravac, co toho umi mnohem vice, nez iPod (plati urcite v pripade Nano a Shuffle - ten bych si NIKDY nekoupil, tam se plati vazne jen za znacku)

Tommy, prej pro starsi generace lool. Spis naopak; pletes si to s mobilama bez displeje.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Moje věta zní takhle - "Shuffle - Nekomentuju, tento ipod (pokud se tomu dá vůbec řikat ipod) nemám rád"

To ovšem neznamená, že nehraje dobře. Ano pravda, nemám ho rád, ale nic o tom, že hraje špatně jsem neřekl.

au! - "Je uplná blbost říct, že iPod Shuffle hraje jinak než ostatní iPody jen proto, že ho nemáš rád." Řekl jsem něco takového?

Odkaz ke komentáři

Ja bych to bral asi takhle

Prehravace co hraji velice dobre .. iPody + Sony, Creative atp. znackove

Prehravace, co hraji standartne ... jakekoliv jine "no name", ci malo kvalitni/nekvalitni..

.....

A pokud nepotrebujes byt cooolm, anebo nemas penize na rozhazovani, nebo ti nejde o apliakce (iPod Touch), tak se na iPod vyprdni a za mnohem lepsi peniz sezenes prehravac, co toho umi mnohem vice, nez iPod (plati urcite v pripade Nano a Shuffle - ten bych si NIKDY nekoupil, tam se plati vazne jen za znacku)

Tommy, prej pro starsi generace lool. Spis naopak; pletes si to s mobilama bez displeje.

Sorry ale moje zkušenost pro lidi ve věku 30-45 je shuffle idealni už několik sem kámošům kupoval pro rodiče a jsou nadmíru spokojeni ti rodiče :D

Odkaz ke komentáři

Sorry ale moje zkušenost pro lidi ve věku 30-45 je shuffle idealni už několik sem kámošům kupoval pro rodiče a jsou nadmíru spokojeni ti rodiče :D

Moje zkusenost je presne opacna. Ozkouseno na starsi vrstve rodinne :D Nikdo by nechtel neco maleho, bez displeje atp. Navic za tu cenu? To radeji o neco vetsi, s vetsi pameti a s (barevnym) displejem..

Tam je to vazne uz demence to kupovat v pomeru cena X vykon.. Tam uz jde jen o tu znacku. Stejny (chapej, bez displeje) prehravac, akorat no name, sezenu o 70-80% levneji.

Odkaz ke komentáři

Lidi jako sorry ,ale mám Shuffla a řeknu cám myslel jsme si ,že to bude sračka ,ale na to jak je malej hraje fakt suprově...podle mě nijak nerozlišuje od jinych přehrávačí spíš záleží na sluchátkach když máš dobrý sluchátka tak vše hraje dobře....a displej mi nechybi snad vim co posloucham ja znam jak písničky začínají

Odkaz ke komentáři

Moje zkusenost je presne opacna. Ozkouseno na starsi vrstve rodinne :D Nikdo by nechtel neco maleho, bez displeje atp. Navic za tu cenu? To radeji o neco vetsi, s vetsi pameti a s (barevnym) displejem..

Tam je to vazne uz demence to kupovat v pomeru cena X vykon.. Tam uz jde jen o tu znacku. Stejny (chapej, bez displeje) prehravac, akorat no name, sezenu o 70-80% levneji.

Ja osobne jsem ho videl spis u nekoho co dela nejaky sport. Treba kamos dela skateboarding a tam displej ani nepotrebujes, aby to bylo male, vydrzelo a hralo. Sice za tu cenu si poridis neco lepsiho ale urcite ne neco co je male a hlavne ! DOBRE OVLADATELNE! Protoze casto vyrobci maji modu delat mensi a mensi ale zapominaji na to ze se ruce nezmensuji :roll:

Ale odsuzovat ho, kvuli tomu, ze nema displej, je blbost. Jeslti by se neprodaval tak by ho uz apple prestal vyrabet.

Odkaz ke komentáři

nečetl sem předchozí příspěvky, nevim jestli se něco konkrétního řeší, budu reagovat na první příspěvek..

myslím že reprodukce bude u všech iPodů téměř stejná, pochybuju že by se některej z nich nějak výrazně odlišoval od ostatních...

doporučil bych ti Touch, díky možnosti doinstalovávání aplikací a wifi, což rozšiřuje ten přehrávač na multimediální zařízení.. těch aplikací je vážně neskutečný množství a všude kde je freehot spot si můžeš zaserfovat na netu, jít na icq apod.. což s ostatníma ipodama nemůžeš a ten cenovej rozdíl je fakt malej :D.

Odkaz ke komentáři

Ja osobne jsem ho videl spis u nekoho co dela nejaky sport. Treba kamos dela skateboarding a tam displej ani nepotrebujes, aby to bylo male, vydrzelo a hralo. Sice za tu cenu si poridis neco lepsiho ale urcite ne neco co je male a hlavne ! DOBRE OVLADATELNE! Protoze casto vyrobci maji modu delat mensi a mensi ale zapominaji na to ze se ruce nezmensuji :roll:

Ale odsuzovat ho, kvuli tomu, ze nema displej, je blbost. Jeslti by se neprodaval tak by ho uz apple prestal vyrabet.

1) na sport nepotreujes extra kvalitu, standart staci .. to se mnou snad budes souhlasit, protoze budes mit stejne nejake pecky, ktere se uzavrenym sluchatkum nevyrovnaji a ostatne s kvalitnima sluchatkama hraje DOST DOBRE i levna mp3 za 2 kila.

2) mno male, neprehanej, 5x2x2cm snad muze byt ne? (takova ta podlouhla), to uz je jedno, stejne se to das do kapsy jako shuffle. Ma displej, jestli ti tak vadi, muzes ho hned vyndat, kdyz se rozbije, je to prece jedno. Kdyz se rozbije mp3 cela, je to snad taky jedno, protoze stoji nekolikrat mene, nez shuffle. A zaroven ji muzes pouzivat jako flashku a vse nahravat treba u kamose, bez podelaneho iTunes.

Takze ta mp3, kterou tu porad omilam dokola :roll:, stoji mene nez Shuffle, nemusi se nahravat pres iTunes, ma displej (ale na ten se treba nemusis koukat, je to oproti Shuffle pouze bonus), muze slouzit i jako flashka, ovlada se dobre a je pouze malinko vetsi (coz je ale jedno, protoze do kapsy se vejde mooc dobre).

Uz je jasne, co vam tu sdeluji, nebo opet reknete - shuffle se vyplati pro slepe, sportovce a stare, kteri nepotrebuji displej bla bla bla.. :roll: fakt jak do dubu.

Odkaz ke komentáři

Anounymousi něco natom bude Shuffle a Nano se mi jeví taky jako předražený děsně ,ale Ipod Touch 8 GB stojí stejně jako Nano 16 GB (6 000 KČ) a taky si asi časem koupím právě Touche ,přece jenom zaplatit stejně ,ale mít jen dvojnásob malou flash paměť a zase 3,5" display ,wi-fi,aplikace,hry dotahující NDS :),ale zase někomu bude vadit ta velikost ...

Odkaz ke komentáři

Všechny iPody hrají stejně a stejně by ti na to nikdo nemohl odpovědět,protože každej by ten iPod slyšel na různejch sluchátkách a nebo už starých sluchátka,taky s jinou mp3 písničkou,která měla špatnou,nebo dobrou kvalitu a třeba byl na iPodu jiný ekvalizer a hralo to jinak.Musel by si je všechny koupit a na jedněch sluchátkách všechny hned vyzkoušet se stejnou kvalitní mp3 a stejným nastavení iPodu.

PS:mp3 formát pro iPod neni kvalitní :-D!!!

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

mam shuffle a je super

jinak jsem ho koupil za 1100 novej a hraje skvele

za 1100 se mi nezda tak drahej kamos si ted koupil nejakou mp4 s bluetoth a 2 GB pameti za 2500,- tusim ze to byl nejakej samsung A mojemu Ipodu se ten zvuk vubec nerovna

jinak jsem mel taky touch ten byl fakt super a taky,zvuk totalne nejlepsi

hned jsem se do nej zamiloval

jelikoz jezdime s kamosem na kole o vikendu celkem daly tak je pro me shuffle

nejlepsi volba

http://www.alza.cz/apple-ipod-shuffle-4th-d100346.htm

Odkaz ke komentáři

No tak já už můžu trochu soudit, protože jsem měl 4 apple přehrávače.

1. jsem měl Nano 2. generace 4GB. Na tu dobu strašně drahý 6000,-. Nepřišlo mi nějak super, měl jsem ho 2 roky a pak už se mi zdálo, že nehraje tak dobře.

2. jsem měl Classica 6. generace 80 GB. To byla pecka, kvalita zvuku byla výborná i s neorigo sluchadlama.. Jenže classic má citlivej HDD, takže se podělal.

3. teď mám iPhone 3G. Soudím, že bude mít stejnou kvalitu zvuku jak Touch. A iPhone má luxusní zvuk, nemůžu si stěžovat.

4. jsem si teď koupil Shuffla kvůli skateboardingu. Vůbec mi to nepřijde drahý, vydražil jsem ho novej za 500,- na aukru. Když ho srovnám s iPhonem, tak hraje trochu potišejc, ale kvalita je taky hodně dobrá.

Nemůžu souhlasit s mp3 přehrávačem za 300,-, jak říká Anonymous. Těhle křápů už jsem taky pár měl a bylo to hrozný. Musel jsem do toho pořád cpát tužkovky, který mi pak vydržely max. den hraní. Kvalita zvuku byla otřesná, nemělo to žádný basy ani výšky, jen to dokázalo řvát nahlas a nebylo tomu rozumět. Navíc ty sluchátka z kinder vejce co k tomu jsou, taky stojej za prd. S tím shufflem za 500 jsem spokojenej. 1 GB paměť, je celej kovovej, takže něco vydrží a hlavně k tomu jsou origo apple sluchátka, který jsou super.

Toť můj názor.

Odkaz ke komentáři

No já nevím, ale podle mě to nezáleží na přehrávači, ale na sluchátkách a kvalitě mp3.Můžeš mít sebe lepší přehrávač, ale pokud máš na hovn* mp3 kvalitu, tak to můžeš sbalit.To samé se sluchátky.Mám Sony Ericsson k510i a ta kvalita mi příde dobrá.Mám lepší reproduktor než kámoš na Walkmanovi.

btw: jak může vlastně věc na přehrávání ovlivňovat kvalitu zvuku?:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu