west-- Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Prosim doporucte mi nejaky dobry letecky simulator na PC. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 IL2 Sturmovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 IL2 Sturmovik a nejaky dobry (spise nejlepsi) letecky sim se stihackama? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Pacific Fighters xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 zkus F-16 Fighting Falcon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Letecky simulator - Flight Simulator 2007..ten byl asi nejpropracovanejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 muzes jeste zkusit microsft flightX simulator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Nemate někdo letecký simulátor z let 1999 F22 ? Chtěl bych ho okusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 F-22 http://rapidshare.com/files/52207479/f22l.part1.rar http://rapidshare.com/files/52253643/f22l.part2.rar http://rapidshare.com/files/52270366/f22l.part3.rar http://rapidshare.com/files/52285790/f22l.part4.rar Heslo: alpha neni můj upload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 diky za tipy .) ted litam Flight Simulator X demo a celkem me to chytlo :) ..asi sosnu plnou :X jen skoda, ze neni zadny poradny novy simulator s vojenskymi letouny a hi grafikou.. naposled jsem se ulitaval na F22, ale ted kdyz to pustim.. chce se mi z ty grafiky brecet :)) a to si pamatuju jak to pro me kdysi byly graficky orgie xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 ja si u toho flight simulatoru dal poprve vsechno na max a stejne neni o co stat... treba texturu letadla, krajiny a oblohy jsem nechal na max... ale mit tam spousty aut a domu vypdada dost komicky, kdyz jsou detailne na "ctvereckovy" texture terenu. jinak je to fakt masaker, jak se muze vsechno :D vysadit jeden z motoru, otevrit kokpit za letu atd.. zatim litam s douvrtulakem a neveril bych co vsechno v sobe ma :) jeste tolik pacek k prozkoumani.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 diky, dobry vedet.. ale zatim jsem stihnul naistalovat a zahrat jen demo :) Vzhledem k tomu, ze nevim, co nabidne plna se SP, jeste se nechystam resit pridavky, ale to prijde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 nemohli byste nekdo hodit na CZshare MS Flight Simulator Deluxe ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Battle of Britain jesli to je simulator :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breakpain Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové vlákno, když už tu je. Moje požadavky, hledám něco, kde bych si zalétal (asi simulátor) a potom něco, kde si můžu zahrát dobře po multiplayeru (střílečka). Mám rád sporotvné letadla, proudové a sem tam něco z WWII. Kolegové radí Microsoft flight simulator a Sturmovnik IL-2. Nicméně, hlavní požadavek je - podpora knyplu, plynové páky a pedálů - chci to mít trošku reálnější. Vybral jsem si set od Logitechu. Mno a sestava na které by to mělo běžet: CPU: Intel core i5 MB: Gygabite P55-UD3R RAM: Corsair 4GB 2000MHz DDR3 Grafika: ATI Radeon 5750 1GB DDR5 Protože se v tomhle vůbec neorientuju ... (nadchlo mě to až potom, co jsem zkusil reálný simulátor Live for speed spolu s volantem a s řazením do H, že létání bude určitě také o kus dál, pokud tam budou reálnější ovládací prvky, než jen knipl). Děkuji za pomoc a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 co bys řekl na tohle ? http://pc.hrej.cz/recenze/heroes-over-europe-2844/ Kamoši to hrají a tvrdí že je to dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breakpain Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 co bys řekl na tohle ? http://pc.hrej.cz/recenze/heroes-over-europe-2844/ Kamoši to hrají a tvrdí že je to dobré A netušíš, jestli to kámoši létají na joystick + pedály + plynová páka ? Je mi jasné, že jen joystick fungovat bude :-) ... ale pro mě je důležité, aby tam fungovaly všechny ty věci ;-) ... jinak mi to přijde nudné :( ... koukal jsm nato, vypadá to nenáročně ... a snad i hratelně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 ^ Tak to nevím :( Ale dočetl sem se tohle "doporučen gamepad nebo joystick" A volant si myslím že to brát bude, když já hrál na volantu i FIFU a NHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.