Mistr všech termixů! Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Zkusit to muzes , ale jak rikas jde o pomerne stary zpusob a hra na umd neni to same jako demo :)Myslim si ze by na to nekdo uz takto prisel . ano, je to starsi zpusob, ale je to podle me realny... ale divim se, ze jeste neni zadnej FAKEFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Tu je česká Recenze 85% http://bonusweb.idnes.cz/psp/recenze/motorstorm-arctic-edge-skola-zimni-jizdy-f1g-/clanek.A090905_190927_bw-psp-recenze_vdp.idn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Jsem si to teď sosnul celý natěšený jsem to dal do psp a vyhodí mi to error ... už aby to někdo patchnul jako ten soul calibur :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Co mam sakra hrat?! :roll: Birds of Prey nejde, Soul C. nejde, Arctic Edge nejde...Bozee....ja umru -.-' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohout Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Co mam sakra hrat?! :roll: Birds of Prey nejde, Soul C. nejde, Arctic Edge nejde...Bozee....ja umru -.-' Soul Calibur uz jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Jo jo to jsem viděl to je pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Uz se moc tesim mam to i stazeny :D ale nejde to pustit ale sem optimysta takze OK :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 no tak ja som si zahral takých prvých 10 závodov a mám z toho super dojem :psp::psp: vyskúšal som väčšinou odomknutých vozov a možem povedať že rôznorodosť ovládateľnosti, výkonu a váhy áut je poznať :) mapky ma príjemne prekvapili a target render veľmi neklamal :psp::psp::psp: tak ja si to asi idem znova zahrať :D :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Zatím mě to dost baví, myslím že je to suprová hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Super fyzika.. super grafiak, super hra! Uzasne.. MotorStorm nezklamal, dost ocekavana hra .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Výborná hra, líbí se mi na ni jak se zaliskává jakoby se zaliskávají kola od povrchu a sem tam se nahodí i display PSP.....a super hratelnost:)užasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Zdravím tak jsem stáhl tento torrent a hra jede i na 5.03 MHU!!!! Torent tady: PSP Motorstorm Artic Edge w/decrypted WORKING eboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 uplne mazec hra strasne me to bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@..... Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Taky mam zatim kladny vztah zadnou chybicku jsem nenasel a krasne to slape :) Nahodim psp do 5.1 beden a vychutnavam si aj hudbu kterou tam dobre dali > prodigy> omen ;) treba... Jedna zmala her ktera me ted zaujala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Na netu sem nasel par wallpaperů: Za THX se zlobit nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Jak mam vyhrát ten závod, kde mám získat jako 1. těch 999 bodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Furt musíš jet a ujiždět jim a jak dojedeš kolo máš to. Udělal jsme to na poprvý furt jedeš jen dopředu co nejrychleji. Za thx nebo kredit se zlobit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 sry za OT,ale ten post od Biose mě pobavil :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Řekl bych jedna z nejlepších her co doposud byly na PsP vydány ... Konečně sem našel verzy co mi jede, a pařím a pařím :D prostě boží hra !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 teď jsem si poprv tuhle hru zahrál na 5.03 GENu...no fakt paráda adrenalinový závody, rozhodně budu pařit!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Suprová hra není co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 teď jsem si poprv tuhle hru zahrál na 5.03 GENu...no fakt paráda adrenalinový závody, rozhodně budu pařit!! :) nemohl bys prosím někde upnout tu verzi kterou hraeš na 5,03....cokoli jsem stáhnul tak a udělal jsem z toho patchovanou verzi aby mi to šlo tak jsem to spustil a začalo to nabíhat a pak mi zčernal displej a pak t vypnu tím že dám home a vypnu jakoby hru....kdyby někdo věděl co s tim je tak pomozte:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Mikelic: klikni mi na podpis, mam jí tam na 5.03:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Mikelic: klikni mi na podpis, mam jí tam na 5.03:thumbup: jo,díky,ale stáhnul jsem to a dělá to to samý jako ty předchozí co jsem skoušel....zapnu to a naběhne logo psp a pak do zčerná a nic se neděje.....nemůžu mít něco špatně nastavený nebo něco?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Zkus přepnout v VSH menu z N9960 (nebo jak to je) na M33 Driver :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.