Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Motorstorm: Arctic Edge

GTking4ever

Recommended Posts

Zkusit to muzes , ale jak rikas jde o pomerne stary zpusob a hra na umd neni to same jako demo :)

Myslim si ze by na to nekdo uz takto prisel .

ano, je to starsi zpusob, ale je to podle me realny... ale divim se, ze jeste neni zadnej FAKEFW...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

no tak ja som si zahral takých prvých 10 závodov a mám z toho super dojem :psp::psp:

vyskúšal som väčšinou odomknutých vozov a možem povedať že rôznorodosť ovládateľnosti, výkonu a váhy áut je poznať :)

mapky ma príjemne prekvapili a target render veľmi neklamal :psp::psp::psp:

tak ja si to asi idem znova zahrať :D

:bash:

Odkaz ke komentáři

teď jsem si poprv tuhle hru zahrál na 5.03 GENu...no fakt paráda adrenalinový závody, rozhodně budu pařit!! :)

nemohl bys prosím někde upnout tu verzi kterou hraeš na 5,03....cokoli jsem stáhnul tak a udělal jsem z toho patchovanou verzi aby mi to šlo tak jsem to spustil a začalo to nabíhat a pak mi zčernal displej a pak t vypnu tím že dám home a vypnu jakoby hru....kdyby někdo věděl co s tim je tak pomozte:(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu