ojtisek Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Slyšel jsem, že by se dala nahrávat videa z xboxu tak, že by se zapojil nějaký kabel do video vstupu do počítače a pak by se to nahrávalo jako LIVE STREAM na počítačí. Nevíte o tom něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 V PC musíš mít TV kartu a dáš do ní výstup z Xboxu > Karty > z karty do TV. A můžeš nahrávat třeba přez Fraps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 V PC musíš mít TV kartu a dáš do ní výstup z Xboxu > Karty > z karty do TV.A můžeš nahrávat třeba přez Fraps. A nešlo by to ještě třeba tak, že si koupím HDMI to DVI kabel, zapojil do DVI výstupu u počítače a nahrával to?A to jak hraju bych sledoval normálně na televizi přes HD AV kabely zároveň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Uvedomil sis vubec co jsi rekl ? :D "Z xboxu zapojim kabl HDMI to DVI do "vystupu" pocitace " Vis co znamena pojem vystup (out) ? Asi ne co ? :D No proste by to tak neslo ... Nejlepsi zpusob by byla asi nejaka dobra TV karta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 A nešlo by to ještě třeba tak, že si koupím HDMI to DVI kabel, zapojil do DVI výstupu u počítače a nahrával to?A to jak hraju bych sledoval normálně na televizi přes HD AV kabely zároveň? a k čmeu ti to bude zapojit Xbox do výstupu na PC ? dobrá hovadina..potřebuješ vstup... btw marek_2080 tady teď prodává TV kartu s kterou ti to v pohodě půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 a k čmeu ti to bude zapojit Xbox do výstupu na PC ? dobrá hovadina..potřebuješ vstup...btw marek_2080 tady teď prodává TV kartu s kterou ti to v pohodě půjde jj, jasně že jsem myslel vstup:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 ale co ja vim tak na pc nejsou primo vstupe ty sou pouze na tv karte jinak to jsou vystupy pokud myslis vse co je na GK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Nemohl by pls někdo ještě rozepsat ten postup při nahrávání TV kartou?...Já TV kartu ještě nemám ale nejspíš budu mít a tak bych chtěl vědět jak se to potom udělá. Jaký kabely atd.popřípadě jakou TV kartu. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Prostě když už máš TV kartu tak ji zapojíš do počítače:lol: Pak nainstaluješ software který k tomu dostaneš Pak propojíš nějak TV k tý kartě, já mam TV od kabelovky tak je to jinak Ale pak už rovnou přes ten software nahráváš v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ojtisek
Slyšel jsem, že by se dala nahrávat videa z xboxu tak, že by se zapojil nějaký kabel do video vstupu do počítače a pak by se to nahrávalo jako LIVE STREAM na počítačí. Nevíte o tom něco?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.