Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dead Space 2


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3, Xbox 360

Datum vydání: TBA

Odkazy:

Dead Space 2 potvrzen

EA studio Redwood Shores dnes potvrdila, že pokračování úspěšné hororové hry Dead Space je ve vývoji. Glen Schofield, manager studia Redwood Shores v San Franciscu, totiž řekl, že Dead Space Extraction pro Wii není jediná hra s touto značkou, kterou připravují. Připravují i pokračování, které je určené pro Xbox 360, Playstation 3 a PC. Bohužel už nic dalšího nepotvrdil. Jen dodal, že se budou snažit dosáhnout stejné kvality, jaká se jim podařila u prvního dílu. Snad tedy vývojáři z Redwood Shores nezklamou ani na podruhé a my se tak dočkáme další vynikající hry. Dead Space 2 vyjde pravděpodobně až příští rok. Do té doby si musíme vystačit s Wii verzí Dead Space Extraction.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 8 months later...

příští měsic časopis xbox world odhalí exkluzivně dead space 2 a bude i teaser píšou jeden z nejkočekávanějších sekvelů roku 2010 takze to naštěstí výjde v roce 2010 první díl byl super a nemůžu se dočkat jak dopadne druhý díl viz zde obálka časopisu http://games.tiscali.cz/images/news/deadspace2teaser.jpg

jak se na to těšite vy já nehorázně:wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si nemůžu pomoct, ale jednička pro mě byla strašně rozporuplná.

Jako atmosféra super. Hrát to v noci, celej byt zhasnutej, sluchátka na uších, tak jsem zvládal vždycky tak 30minut max, protože to byl děsnej nápor na moje nervy. Pořád ty děsivý zvuky, občas nějakej emzák a tak. No jako vážně atmosféra naprosto parádní. Takhle jsem se naposledy bál právě u zde taky zmíněných AvP na PC (u jedničky víc :) ), když člověku na radaru začaly pípat ty body, jako že vetřelci se blíží :) Prostě Dead space má atmosféru geniální. ... i prostředí se mi líbí, a příběh co si tak pamatuju byl taky OK. Grafika taky good, no prostě 9/10 celkově.

Ale potom je druhá strana mince. Sice to je jenom jedna věc, ale prostě já si na ni vážně nedokázal zvyknout. ... A to jsou ty potvory a to "usekávání" jejich končetin aby se neplazily dál. ... Kua práce co já bych dal za to, kdyby to byly místo těch potvor co tam jsou klasický zombie nebo tak. ... já vím, když se zase vrátím k těm AvP, tak vetřelci jsou vlastně taky podobní jako ty potvory v DeadSpace, ale třeba už díky filmům jsem k nim měl jistej vztah (chuť je všechny postřílet :) ), zatímco tady ne. .... Takže možná mám nahráno tak 3 - 4 hodinky a stejně jsem si nezvyknul a celkový dojem 6/10. Fakt si nemůžu pomoct, ty potvory prostě ne-e.

Ale pokud ve dvojce bude místo nich něco jinýho, tak to bude jeden z mých kandidátů na hru roku !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si naopak myslím že pouze zombie či v tomto případě pouze zmutovaní vědci Ishimura by hře ubrali na děsivosti. Ono přeci jen fakt že "protivník" je stejně vysoký a stavěný mínus fakt že já mám plazmovou řezačku v ruce, hráči dodáva jakýsi "no tak pojď si pro to" sebevědomí. Na druhou stranu, tento efekt se dostavil při druhém hraní, kdy už jsem měla tlakovou zbraň na takové úrovni, že i ty obrněné potvory jsem dala na tři rány. Btw rig úrovné 6 je mazec, takovej Clone Wars :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych osobně byl teda pro klasický zombíky :) Ale to je věc vkusu. Musím zase uznat, že myšlenka "usekávání končetin" je originální. ... Asi tomu dám ještě jednu šanci. Přece jenom zadek jsem u toho měl staženej vážně hezky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kdyby to bylo skoro o bezhlavym strileni zombiku tak uz by to pomalu nebyl horror , to by hrac probihal po urovnich s nakou automatickou broksnou a byla by to headka za headkou ... takhle na tebe jdou nepratele z obou stran a jedina cesta ( vetsinou ) jak je zabit je usekat jim koncetiny ,a prave proto si furt rikas " honem strilet koncetiny" , a musis u toho mirit , uz to neni takovy bezhlavy kropeni :-) ale sou tam i nepratele kterejm strelis do takovyho vaku a bang exploze :-) ja si teda Dead Space na xku vychutnal , pribeh byl hafo dobrej ( az na to celkem cliché horroru - bez tam , udelej to , uz si clovek rika vsechno je v pohode a ouha dalsi problem ...) a gameplay podle me dost hustej , sice sem tuhle hru hral max do deseti do vecera ale i tak sem ji dohral :-) A nehorazne moc mi vrta hlavou jakej bude pribeh ve dvojce ... no uz aby tu DS 2 byl ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nehorazne moc mi vrta hlavou jakej bude pribeh ve dvojce pac podle konce jednicky nejspis ... no uz aby tu DS 2 byl ;)

Nevím jestli sis dělal legraci nebo jestli to tak je, ale nejspíš to tak je. A tím pádem příště třeba takovou informaci označ jako spoiler, ne ? 8) ... Jen takovej návrh :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli sis dělal legraci nebo jestli to tak je, ale nejspíš to tak je. A tím pádem příště třeba takovou informaci označ jako spoiler, ne ? 8) ... Jen takovej návrh :roll:

co ? spoiler ? sorry , ja nevedel co to je spoiler , furt sem to nak nechapal kdyz sem to nekde videl napsany ted uz to vim :cheesygrin: diky , hnedka editnu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co ? spoiler ? sorry , ja nevedel co to je spoiler , furt sem to nak nechapal kdyz sem to nekde videl napsany ted uz to vim :cheesygrin: diky , hnedka editnu

V pohodě :) ... Já jen, že tady je příběh vážně dobrej, tak případným zájemcům bych neprozrazoval konec :)

Jinak souhlas s lokalizací. I když angličtina mi problém nedělá, tak stejně mít možnost si Dead Space pustit s CZ titulky a CZ texty ve hře je pohoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Dead Space 2 - první ukázka gameplaye

OSK2ffbde_dead_space_2_dec22_07.jpgBylo to velké překvapení, když firma Electronic Arts přinesla na trh zcela nový titul, hororovou akci Dead Space, a hra byla takřka bez výhrad přijata. Vynikající příběh Isaaca Clarkea v útrobách gigantické kosmické lodi Ishimura si žádal pokračování.

Tentokráte ani nic nenamítáme, ani nemáme žádné poznámky o ždímání úspěšné hry. Dead Space 2 má velké šance stát se velmi úspěšným pokračováním. Znovu je tu tedy Isaac Clarke a nestvůry, které jsou již jeho staří známí. Vývojáři poprvé ukázali gameplay video, tak se mrkněte.

Bohužel je to opravdu velmi nekvalitní záznam, také velmi krátký, ale zároveň slibný. Jak Isaac sviští poháněn tryskami chodbami lodi, to opravdu stojí za pohled.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On byl i nakej film? :lol:

heh to nevis? kresleny k specialni edici na netu se da stahnout a je to docela maso je v nem co se stalo pred hrou. Doporucuju shlednout

edit: http://www.ulozto.cz/1618780/dead-space-downfall.avi

sezen si title a preji prijemnou zabavu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jestliže jste se těšili na to, že si ještě pěkně v tomto roce zahrajete sci-fi hororovou akci Dead Space 2, máte smůlu. Letos totiž bohužel nevyjde. Vývojáři z vývojářského týmu Visceral Games oznámili, že se hry dočkáme nejdříve v období mezi lednem a březnem 2011.

Zprávy o tom, že další dobrodružství Isaaca Clarkea mezi děsivými Necromorphy dorazí na vánoční trh, tedy padají. Celkem škoda, na druhou stranu bude mít tým alespoň více času na dokonalé propracování hry a odladit chybky prvního dílu. Série, která se objevila díky titulu Dead Space: Extraction i na konzoli Wii, se zdá nabírat na obrátkách. Vydavatelskému kolosu Electronic Arts se podařilo získat solidní hit.

Zdroj: tvg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Araym: Naprostý souhlas na tenhle díl se netěším už od momentu co EA prohlásila, že bude víc akční už v jedničce mi přišlo, že je to víc než dost a že by to chtělo spíš přidat na atmosféře a příběhu, víc bych si to představoval jako scifi Silent Hill, ale vypadá to spíš na scifi Resident Evil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak... prave proto uz jsem ani posledni Resident Evil nehral, teda zkusil, ale zas ho hned vratil. Uz se z toho stala akcni hra a atmosfera se vytratila... kdyz pripocitam krkolomny ovladani... no nic, doufam ze tahle serie nezklouzne do stejnych sra*ek

Já doufám, že třeba vrátí RE zase do starých kolejí. Ale ktomu mě dovedlo Lost Nightmares DLC. Tam jakoby se snažili zase zachovat nejaký ten puzzle koncept, ale žádná sláva no. Ale Albert Wesker se jim povedl maximálně. Co znám tak jediný Silent Hill se pořád drží staré školy.

_________________________-

Jinak DEad Space se těším. Hrál sem 1 a na Wii a výborně sem si to užil. Dobrá atmosféra :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu