Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 3 months later...
Odesláno
  Em3R napsal:
tak teda to trošku upravím

kup si ramky třeba Patrioty Vipery (2-4gb) - zkoušel jsem je, a jsou kvalitní a za tu cenu stojí

http://www.alza.cz/patriot-4gb-kit-2x2gb-ddr2-800mhz-viper-series-d100318.htm

a grafiku 4830:

http://www.alza.cz/graficka-karta-asus-eah4830-htdp-512md3-d103833.htm

a máš to za 4000,- s poštou..

diky moc!!!ale spis bych chtel tu grafarnu nakou nvidii byla by s timhle vykonem?:D

• Moderators
Odesláno
  Wind napsal:
kup si nVidia 8600 nebo 9500

2GB ramek

a zahrajes si cod 5 i gta 4(s 9500) na nizky detaily a jeste ti zbyde cca 1000kč

Je nesmysl si stavět pc na GTA IV...... je příšerně optimalizované.....

Kubo:) jak už jsem napsal...... kup si ramku nad 2GB a poté Nvidi 8600GT (jak psal wind) nebo dražší 9800GT ;)

Odesláno
  kuba741 napsal:
beru 8800 gt ta se mi zamlouva uplne libova:D

co je na ní tak libovýho ? ta lapá po dechu už v crysis na střední...

a co takle použít alternativu a ušetřit ? Na co nvidia když máš málo penez, kup si ati

Jinak mi vysvětli na co chceš lepší GK , když máš ten procesor uplně slabej, sice dvujadro ale ta frakvence... taky na co 4 gb ramky když ten zbytek s tim nic moc neudělá

kup si gigovou ramku za pár šupů, chladič na procesor a budeš spokojenej

Odesláno
  LoCo99 napsal:
co je na ní tak libovýho ? ta lapá po dechu už v crysis na střední...

a co takle použít alternativu a ušetřit ? Na co nvidia když máš málo penez, kup si ati

Jinak mi vysvětli na co chceš lepší GK , když máš ten procesor uplně slabej, sice dvujadro ale ta frakvence... taky na co 4 gb ramky když ten zbytek s tim nic moc neudělá

kup si gigovou ramku za pár šupů, chladič na procesor a budeš spokojenej

klidek je mu 12 :)

procesor neni zas tak zlej frekvence 2.1 GHZ neni spatna,,spis uz je to trosku starsi model ale vykon staci v kombinaci z lepsi grafikou neni spatnej,,ramky bych dal treba na 3GB , 32bitovej system si stejne vic nevezme a na hry to staci.Nevim proc 8800GT kdyza ty samy prachy mas 9600GT nebo 9800GT a od ATI HD 4670 nebo skoor 4830...ta 8800 je uz stara..

Odesláno

a nutne vse potrebujes novy? :oops: ?

ja bych koupil tak 2gb ram (to bys mel 3gb), nejakou mainstreamovou/low-end grafiku, neco ve stylu 8800GT/9800GT/hd4850 (zapomen na to kushovno 8600gt jak ti kdosi doporucoval ;) ), prodal bych tvou kartu, zakladku, cpu a koupil bych na aukru cpu i desku...

myslim ze do ctyrky by ses vlezl s kartou, ramkama, MoBo i cpu, pokud by se ti podarilo prodat to tvoje :)

jestli desku a cpu menit nechces, tak ty ramky a vrazit to do grafiky, ale ten procesor je slaby na to aby poradne uzivil silnejsi karty

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu