Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Žádám o rady, aneb jak dobýt nedobytnou tvrz! ( bavíme se o holce )

xUltimate

Recommended Posts

Zdravim,

už skoro dva měsíce si dopisuju s jednou holkou. Třídu má hned vedle, jen bydlí trošičku z ruky, ale to teď nechme stranou. Prostě, vim, že jí ke mně něco táhne, ale když jde naproti mě na chodbě, zahne na WC, když jí volam, nezvedá to, nebo jí chci někam pozvat a ona že jde s kamarádkama.

Když jsem se jí ptal co se děje, řekla, že je hnusná a že bych se za ní styděl, že by mi dělala ostudu. Není to pravda, je opravdu pěkná a i chytrá. Pořád se uzavírá do sebe, je smutná a pořád má status na ICQ ''Je lepší zemřít pro něco, než žít pro nic''.

Tak já opravdu nevim. To co platilo na ostatní holky jsem zkoušel, ale ona prostě ne, je uzavřená a ani jiní kluci jí nedokázali nikam vytáhnout. Tak žádám Vás zkušenější o radu. Určitě už máte něco takového za sebou.

Jeden takovýhle topic tu už byl a místo rad jste se zakladateli smáli. Byl bych moc vděčný za každou radu. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, sice s holkama moc zkušeností nemám (spíš žádné :lol:), ale zašel bych k ní domů (i když bydlí trochu z ruky), a pozval jí někde ven, třeba do kina... Bylo by to pro ni trošku těžší odmítnou, když už bys tam byl :)

A nebo se zeptat jejich kamarádek, co s ní je... :)

Odkaz ke komentáři

Dáš fotku?.... :D

abych nebyl OT tak jí skus prostě rozkecat.... zajdi za ní třeba i na WC a začni s ní kecat(hlavně ne o tom jak je uzavřená ated...) ale o tom že by si jí chtěl někam pozvat atd.... jo a tu fotku sem dej :D

No jasný zachody jsou dneska spolený na každý škole :dozey:

Normálně zajdi zaní domů jak řiká MasterMind a jdi se sní projít pokecej o (nwm :lol:) o ňákých píčovínách :lol: řekni jí že je hezká a že by ses za ní nestyděl

A je to :lol:

Odkaz ke komentáři

Pokud nebere telefon, tak ji to rekni narovinu, co k ni citis blah blah blah.

Jasne si to vyrikate a ty pak alespon budes vedet, zda ma cenu to zkouset dal.

1) bud je chyba v ni - je zakomplexovana nebo ma depku etc.. od te ruce pryc,

2) nebo je chyba v tobe - nelibis se ji, nejsi jeji typ, nechce s tebou nic mit

.. pokud ti to neni primo jasne, tak ji nekam pozvi a osobne si o tom popovidejte.. nema cenu si nutit neco, co nejde :D

Odkaz ke komentáři

No jasný zachody jsou dneska spolený na každý škole :dozey:

no jo, to by byl strašnej průser kdyby šel k holkám na hajzl :lol: u nás zas byly holky furt na klučičích a normal kecaly :D tak co řešíte omg? :D btw podobnej problém s chováním u jedný holky sem nedávno řešil :P fakt pomuže když si promluvíte z očí do očí :)

Odkaz ke komentáři

Normálně bych se do takové debaty ani nezapojil, ale dost mi to připomíná taky jednu mou zkušenost a určitá podoba v tom je, bohužel jsem s tím nikdy nehnul a několik měsíců snahy, abych ji aspon pomohl bylo k ničemu...snad ten tvůj případ tak neskončí

Jinak ten status ''Je lepší zemřít pro něco, než žít pro nic'' , možná to má ve smyslu smutku, ale pro mě je to spíš pozdvihující status, já si to vykládám tak, že je lepší v životě jít do něčeho naplno a jít si za svým a klidně položit život za něco mnohem vyššího...jenže to v dnešním světe neplatí, dnes jeden člověk nedokáže nic a život položí zbytečně.

Btw kolik jí je? V tom je taky dost velkej rozdíl, pokud jí je 14 dá se to pochopit, pokud 18, tak už je to smutný.

Odkaz ke komentáři

Normálně bych se do takové debaty ani nezapojil, ale dost mi to připomíná taky jednu mou zkušenost a určitá podoba v tom je, bohužel jsem s tím nikdy nehnul a několik měsíců snahy, abych ji aspon pomohl bylo k ničemu...snad ten tvůj případ tak neskončí

Jinak ten status ''Je lepší zemřít pro něco, než žít pro nic'' , možná to má ve smyslu smutku, ale pro mě je to spíš pozdvihující status, já si to vykládám tak, že je lepší v životě jít do něčeho naplno a jít si za svým a klidně položit život za něco mnohem vyššího...jenže to v dnešním světe neplatí, dnes jeden člověk nedokáže nic a život položí zbytečně.

Btw kolik jí je? V tom je taky dost velkej rozdíl, pokud jí je 14 dá se to pochopit, pokud 18, tak už je to smutný.

Je o rok mladší než já, je jí tedy 14.

S tím statusem, ona prostě i na profilu lide.cz pořád k fotkám píše, jak nesnáší a takovéhle věci. Píšu si s ní 2 měsíce a pořád je taková uzavřená, smutná.

Odkaz ke komentáři

Je o rok mladší než já, je jí tedy 14.

S tím statusem, ona prostě i na profilu lide.cz pořád k fotkám píše, jak nesnáší a takovéhle věci. Píšu si s ní 2 měsíce a pořád je taková uzavřená, smutná.

Tak toho využí, ukaž jí jak je hezká, napiš jí třeba, že tahle a tahle fotka vypadá skvěle ;)

Možná nepoznala nic jiného než pesimistickej způsob 'kritiky', tak jí nauč svůj realistickej styl života (divně řečeno) :D

DO TOHO! :D:love:

Odkaz ke komentáři

taky sem mel podobnej problem :) no proste sem taky byl bouchlej do jedny holky tak furt rikala ze vubec neni hezka i kdyz byla vazne moc hezka nebo spis je no psal sem si s ni celkem hodne dlouho a furt nic ale tento problem porad pretrvaval proste aj mi rikala ze se ji libim a podobne aj sem s ni neco mel ale proste porad se to neschylovalo k zadnemu vztahu pak sem pochopil ze byla porad bouchla do svojeho byvaleho a jak me to vsechno preslo ten cit k ni tak sem se dozvedel ze to mohlo byt oukej ze uz chtela vztah a snazila se o me jenze me to preslo natolik ze sem odmitl zase ji tak to bylo celkem k nicemu ta moje snaha a toto trvalo celkem hodne dlouho asi rok pak sem si s ni prestal psat a ted uz se ani nevidame ani nic podobneho jakoze kdyz se potkame tak ji pozdravim nebo tak ale jinak nic....jinak to bylo takove ze sme si psaly kazdej den dosel sem ze skoly a hned prvni co bylo tak sme si napsaly ve skole sme si psaly smsky a porad proste sme byli v kontaktu parkrat u me spala ale brala me jen za nejlepsiho kamarada a az sem do ni nebyl zamilovanej ja tak se zamilovala ona do me tos tak je to sice spatny priklad neceho ale doufam ze ty tak neskoncis i kdyz proste si pisete a porad takove tak se o nic snaz nebo ji davej najevo ze k ni neco citis :);) preju ti to;)

Odkaz ke komentáři

Díky klucí za podporu. Dneska zase...jsem hnusná, strašná. Chválil jsem její fotky už několikrát, třeba.

Ta v tom zelenym tričku je moc pěkná, hlavně né ta fotka, ale ta holka na tý fotce. (tedy ona)

Ona odpoví: IRONIE XD

A já: to fak neni, sluší ti to tam.

A ona: Kecáš atd... :(

Odkaz ke komentáři

Zjisti si kam se chodí bavit, třeba na nějakou diskotéku nebo třeba i za barák. Párkrát se tam ukaž a promluv si sní o tom jak se ti líbí, že bez ní nemůžeš být atp... (spousta holek tyhle keci miluje :)), ale buďte sami tj. bez kamarádů/ek, prostě jí vem za ruku a někam se jděte projít. Zeptej se jí kde se cítí dobře nebo kde se jí líbí a tam jděte.

Předpokládám že si teďkon ve škole tak jí odtáhni třeba do šaten nebo tam kde je klid ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu