Wartryton Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ale ja to nechci pouzivat k 3D ja to chci pouzivat na PS3 hry a fungujou ty 3D vision na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ´/FoXRic(Z)k/* Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 To by me ani nenapadlo ze neco takoveho je samozřejme bych to u sebe ve vybavicce uvital....ale zase by tam bili i nevihody.....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 na to by musela bejt ale specialni tv a to by stalo zase moc prachu a jenom malokdo ma jenom tak sto litru na kompletní ps trojku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 omg na co specialni TV? vubec netusis o co jde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Za ty prachy bych to teda nebral.Jinak mazec, ale podle mě celkem zbytečnost bez které se dá obejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 S brýlema jsem pařil jen jednou a po hodině jsem se málem poblil. Takže děkuji ale já ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.