Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Astralní cestovaní :D

TOMFX

Recommended Posts

edit. ikdyž ne, spletl jsem si to s nečím jiným.

Tak jako je hodně moc keců kolem, ale určitě je to možný. Hodně věcí je řečeno obrazně, takže to vyznívá docela trapně.

Podle mě, když se dostaneš do toho transu, tak dokážeš ovládat svoje projekce. Je to jak sny, až na to že je můžeš ovládat, takže se ti nezdaj ty totální kraviny. Můj názor tedy je, že je to určitě možný až na ty ptákoviny s osmi gramama a vahou nad umírajícím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle se mi čas od času stává, většinou se hned při uvědomění snu probudím, nebo prostě po pár úpravách "snu" opět usnu a přecházím do REM režimu.

Určitě se to nechá aspoň trošku naučit. Já se vždycky koncentroval na to co chci ve snu vidět a pak jestli náhodou nespím. Když tě tahle myšlenka napadne ve spánku pak už vyloženě nespíš xD

btw. co se mi, ale často stává je polobdění. Když je člověk tak ospalý, že dokáže vytvořit celou svou představivost a míchat jí s realitou.

Odkaz ke komentáři

Rapid eyes movement (REM)
je fáze kdy se zdají sny (takže otázka jak docílit REMspánku je trošku nesmyslná :))

Lucidní snění(LD)
je fáze kdy se ''probudíš ve snu'' (což znamená že ovládáš co se ti zdá (to je očem se baví nahoře) takže LD je vlastně nižší stupeň toho očem si psal v 1 postu (Astrální cestování(OOBE)) Astrálniho cestování se dá do určité míry a trochou nadsázky(v pojetí toho OOBE) docílit konzumací Amanita muscaria (Muchomůrka červená) k objednání

PS: na něco se zeptáš a chceš otom diskutovat,ale přitom nemáš žádný informace... njn CF-user...

Odkaz ke komentáři

No něco sem otom četl.. jen se ptám dojaký míry to je možný... popisovaly to tam že si pak mužeš lítat vlastně kamkoliv.. ptž se mi to hodně nezdá.. to by pak mrtě lidí mohlo využívat ... jaký je nejlepší zpusob udělat to lucidní snění.. ?? jestli si to teda zkoušel?

Odkaz ke komentáři

Lucidní snění musíš docílit tréninkem.. U někoho to přijde za tejden u někoho za měsíc, u někoho nemusí vůbec.. já to chtěl zkusit, vydržel sem 2 dny.. jde o to pořád kontrolovat čas.. pořád se dívej na hodinky.. v určitejch intervalech.. třeba každou půl hodinu. takhle vydrž tejden a máš to :D. aspoň tak nějak si to pamatuju :D.

a jak si ověříš že seš v LD? koukneš se na hodinky (čas se zastavil nebo jde pozadu nebo jde rychle nebo tka něco už fakt nevim :D.) a ruce bys měl mejt takový lehce průhledný bo co :D.. a ze začátku nesmíš zavírat oči -> probudíš se... ale později až budeš "vycvičenější" můžeš zavřít oči, soustředit se na určitý místo a v tom snu se tam objevíš :D.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu