Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 3Bit hra Jedná se o hru kde v políčcích hledáte rúzne ceny,které Vám potom 100% příjdou.Hraje se o PSP ipod a další..... Na této stránce můžete chatovat a hodnotit fotky a nechat si hodnotit fotky a další,ale nemá cenu to tu vychvalovat,protože nejlepší je to vyzkoušet. Registrace zde http://www.3bithra.cz/registration?inv=71959〈=cz Za každou registraci jsem vděčný,protože dostanu body........ Nebojte Vám to nic neubere.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Prosím,jestli jste se zaregistrovali,tak napište zde nick uděláme seznam díky: Seznam: Neger PodFuvk3r lukyadio Elecropunker WindCZ kolik1 MiChAaLeeQ^:-* Melys Shifter alphabet luk3z Leny:XMD re.connect Heck D@w3 One-Real jakub129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Zaregistroval jsem se.... Nick : MiChAaLeeQ^:-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 už tam jsem pod nickem:Melys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 JJ,přidám si Vás do přátel...... Nechce se přidat někdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Zatím registrovaní: PodFuvk3r lukyadio Elecropunker WindCZ kolik1 MiChAaLeeQ^:-* Melys Shifter alphabet luk3z Leny:XMD re.connect Heck D@w3 One-Real Když něco vyhrajete napište............. Připojte se do seznamu.......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Uz sem tam taky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 PodFuvk3r sem já :D akorát sem si to blbě napsal :D ae já nekoumu jak se to hraje :D jaká je ance něco vyhrát!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Šance no.............. Je to o štěstí,a svoji šanci lze zvyšovat,že hledáš další lidi co budou hrát atd....... Nemůžeš po každé vyhrát,ale co,když se na tebe usmněje štěstí a získáš psp....... Toje jako sázka do loterie zkusis, vyhrajes tak si mnel stesti jestli nevyhrajes tak si mnel smulu,ale za tuto hru nemusíš platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 uz to hraju druhy den a je to zabavne uz mam asi 30bodu :D ale zajimalo by me jak to vypada kdyz vyhraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 uz sem se tam taky regnul nick je D@w3 ale neim jak se to hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Podívej se do nápovědy:jak na to? je to v levém dolním rohu.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 jak se tam dava avatar?jdou mi tam jen normalni fotky a obrazky a nikde nevidim zadny natstaveni na avatara:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Podívej se do nápovědy:jak na to? je to v levém dolním rohu.......... jj to uz sem cetl ale ja neim jak se to deal ptze kdyz dam (tak jdem parit) tak se objevi nacitam a trva to strasne dlouho a nic se neobhjevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Avatar se dává hned na poprvé,jestli si ho tam nedala,tak ho mít nebudeš....... PS:já ho taky nemám:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Jestli se ti nic neoběví,tak newím kde je problém,mně hned kolem 10-20 secund to naběhne............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 To je moc divné, když se tam chci regnout, tak mi to píše: Během kontroly formuláře se objevily následující chyby: "Email již databáze obsahuje" Co to je za nesmysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Newím,zkus se podívat na email,jestli ti nic nepřišlo a nebo se zkus přihlásit....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 a jeste jak muzu nekoho pridat do pratel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 tak ja tam jsem taky z nickem One-Real )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Nic tam nemam. 3bit stránkou jsem neměl nikdy nic společného, tak proč to dělá takovéhle nepříjemnosti při registrac? Spíš se zkouší někdo za mě vydávat...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Najedeš do profilu člověka,kterého chceš mít ve přátelích,pod avatarem klikneš na ikonku Přidat ke kámošům.....Teď mu byla odeslána zpráva,kterou najde na svojem profilu v ikonce Co je nového? a jestli potvrdí přáteství tak se máte v kámoších.... Poslal jsem ti pozvánku...............:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Nic tam nemam.3bit stránkou jsem neměl nikdy nic společného, tak proč to dělá takovéhle nepříjemnosti při registrac? Spíš se zkouší někdo za mě vydávat...:cry: tak si založ novou meilovku.... to snad takovej problém nebude ne? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Nic tam nemam.3bit stránkou jsem neměl nikdy nic společného, tak proč to dělá takovéhle nepříjemnosti při registrac? Spíš se zkouší někdo za mě vydávat...:cry: Ale mně přišlo,že si se zaregistroval:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 tak si založ novou meilovku.... to snad takovej problém nebude ne? ;) jasně v pohodě to půjde.:cheesygrin: Jenom mě štve, že tam nějaký k**** zadal mou email adresu. To se přece nedělá...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.