Lachtan Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Méně práce - méně vozidel na silnici - menší znečištění ovzduší.Vykácené lesy v okolí - žádná zvěř. Vrátili se někteří ptáci z teplých krajů. Zvýšená kriminalita - graffity, bordel na ulicích. ty auta atd ...to už mám ae ten zybtek se mi nehodí sry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 no .... toho smajlíka beru na vědomí a rači to tam psaát nebudu :D jak se ekologicky hnojí pole? :D Já bych to tam napsal,jsou různé druhy hnojení.např hemické.... Nebo hnojem..... U nás hnojí hnojem............Je to sice ekologické,ale mi to cítíme až ve škole a to jsme tak 5 km daleko......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 no...ono to bude síše naopak... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 neco o hospodarsky krizi ?spousta veci se kvuli tomu zmenilo, tak to tam napis, to mas nejmin pul stranky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Napiš jak to dopadlo:-) A jestli jsme ti pomohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 jo určitě ste mi pomohli dal sem to učitelce a aš budou známky tak sem napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.