407sw Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Zdarec tak resim dilema jaky hadry si koupit. osobne preferuju kenvelo, replay, diesel, h boss a chtel bych neco novyho v podobnym stylu jen mi tu nerikejte ze je tu plno skejteru s rozkrokem u kolen, smrdutyma nohama a vytahanyma mikinama:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 A co dolge&gabana? Ale prodejny mají jenom v Brně a Praze............ PS:Já nosím to co se mi líbí a v čem se cítím dobře.......... Edit/N1cCo tu dolce gabanu jsem tu nedal pro to,abych vypadal,že na ní mám,ale proto že se ptal co je tomu podobné....... Já nosím věci,které se mi líbí a je mi jedno,jestli je tam nějaká fajfka,nebo nějaké pruhy.A ohledně té chyby,že mi tam chybí &,doufám,že ti to zase tak moc nevadí,ale radši to opravím....Víš jak se říká:moudřejší ustoupí8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 No nohy mě nesmrděj :D a rozkrok u kolen nenosím. Ale oblékám značky jako Horsefeathers, Nugget, Etnies, Billanong, DC apod. Ale tričkem od Kenvela taky nepohrdnu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Tak určitě si kupuju to co se mi líbí a co mi sluší a nevybirám nějak extra podle značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Neasi kdyz se nekdo chlubí ze nosi hadry za xx tisic... nosím to co mi sedí a libí se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Héééj von uráží hopery/skejťáky! to si nenechám líbit!!! ( :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ja taky znacku nevybiram obliknu si to co se mi libi a sedi mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 A co dolge gabana?Ale prodejny mají jenom v Brně a Praze............ PS:Já nosím to co se mi líbí a v čem se cítím dobře.......... Asi si to napsal jen aby to vypadalo že na to máš co? :blink: Píše se to dolce&gabbana :dozey: Já nosim Ed hardy(moc pěkný věci),DC,Nike jinak je mi to celkem jedno triko třeba z tesca je taky dobrý :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Asi si to napsal jen aby to vypadalo že na to máš co? :blink:Píše se to dolce&gabbana :dozey: Já nosim Ed hardy(moc pěkný věci),DC,Nike jinak je mi to celkem jedno triko třeba z tesca je taky dobrý :thumbup: Ne nepsal jsem to proto,ale proto,že je to styl jako hugo boss................ Já takové typy věcí nenosím. PS:A jestli máš chuť do někoho rypat tak si vyber někoho jiného já némám chuť číst tvoje dětské připomínky.....:roll:Nebo by to řekni do očí :!: Tu hraješ na drsného frajera,ale chtěl bych tě vidět ve zkušenosti!!!!!! PS:Proč neopravíš chyby hned zakladateli tématu....?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 nosim prevazne znacku MeatFly..8) ale jinak to co se mi libi..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Ne nepsal jsem to proto,ale proto,že je to styl jako hugo boss................Já takové typy věcí nenosím. PS:A jestli máš chuť do někoho rypat tak si vyber někoho jiného já némám chuť číst tvoje dětské připomínky.....:roll:Nebo by to řekni do očí :!: Tu hraješ na drsného frajera,ale chtěl bych tě vidět ve zkušenosti!!!!!! PS:Proč neopravíš chyby hned zakladateli tématu....?? O_o jaký chyby zakladateli? hh nehraju si tu na nic a myslim že ty máš horší připomínky když už si byl i banned a máš -credits jestli mi něco chceš (například místo kde ti mam dát přes hubu) napiš mi PMku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Nedám dopustit na NEXT. Super kravaty i košile (pro mě do práce nutnost) za slušnou cenu;-) Jen ta dostupnost obchodů je v ČR docela tragická:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Zdarec tak resim dilema jaky hadry si koupit. osobne preferuju kenvelo, replay, diesel, h boss a chtel bych neco novyho v podobnym stylu jen mi tu nerikejte ze je tu plno skejteru s rozkrokem u kolen, smrdutyma nohama a vytahanyma mikinama:D Např:toto mněl tam dost chyb,ale podle mně se jedná o princip a ne jestli tam je nějaké mini chyba.......... A ty musíš opravit tu moji.... PS:Místo nechám na tobě pošli PM:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Ja nosim převážně věci od Quiksilver ale jiný značky mi taky nevaděj. Hlavně když se v tom cejtim dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 já nosím jenom Nike, Adidas, Puma, EXE nenávidim ty značky horsefeathers, DC a podobný XXXXL věci VĚTŠINOU to nosí jenom smažky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ja teda osobne drahy a znackovy veci nemusism,ale jako naky mam,libi se mi skejťátský, treba HF a taky billabong, lae vetsinou spis sportovni,umbro,adidas,nike atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 j nejlepsi znacky jsou nike,adidas,puma....Dc a take uplne nesnasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Jestli chceš něco trochu podobného některým značkám co si zmiňoval na začátku zkus značku Energie. Mám od této značky pár nice věcí8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Adidas, Puma, Nike... občas něco z Nordblanc, hodně málo new yorker, na ebay trička s motivama skupin atd. většinou výrobce neznámej x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Made in China:| Cislo dobré, ty velkej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 jak kdy...casto new yorker, nekdy H M, CA ...obcas i nejaka skejt znacka...ale nemam neco co bych nejakej preferoval...a boty nike,adidas a taky DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Adidas, Puma, Nike...občas něco z Nordblanc, hodně málo new yorker, na ebay trička s motivama skupin atd. většinou výrobce neznámej x'D ne asi,obleceni s motivama sou taky nej,mam jich taky par:D EA tricko,pak naky zadara z netu z nakyho fora sem dostal zadar/registroval sem se a oni mi ho poslali),billy talent tricko atd.:D proste paráda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekybboy Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ja taky nosim to se mi libi...posledni dobou nakupuju hodne v new yorkru maj dobry hadry za jeste lepsi ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 nike,jordan,ecko,umbro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.