Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

A co dolge&gabana?

Ale prodejny mají jenom v Brně a Praze............

PS:Já nosím to co se mi líbí a v čem se cítím dobře..........

Edit/N1cCo tu dolce gabanu jsem tu nedal pro to,abych vypadal,že na ní mám,ale proto že se ptal co je tomu podobné.......

Já nosím věci,které se mi líbí a je mi jedno,jestli je tam nějaká fajfka,nebo nějaké pruhy.A ohledně té chyby,že mi tam chybí &,doufám,že ti to zase tak moc nevadí,ale radši to opravím....Víš jak se říká:moudřejší ustoupí8)

Odesláno
A co dolge gabana?

Ale prodejny mají jenom v Brně a Praze............

PS:Já nosím to co se mi líbí a v čem se cítím dobře..........

Asi si to napsal jen aby to vypadalo že na to máš co? :blink:

Píše se to dolce&gabbana :dozey:

Já nosim Ed hardy(moc pěkný věci),DC,Nike jinak je mi to celkem jedno triko třeba z tesca je taky dobrý :thumbup:

Odesláno
Asi si to napsal jen aby to vypadalo že na to máš co? :blink:

Píše se to dolce&gabbana :dozey:

Já nosim Ed hardy(moc pěkný věci),DC,Nike jinak je mi to celkem jedno triko třeba z tesca je taky dobrý :thumbup:

Ne nepsal jsem to proto,ale proto,že je to styl jako hugo boss................

Já takové typy věcí nenosím.

PS:A jestli máš chuť do někoho rypat tak si vyber někoho jiného já némám chuť číst tvoje dětské připomínky.....:roll:Nebo by to řekni do očí :!:

Tu hraješ na drsného frajera,ale chtěl bych tě vidět ve zkušenosti!!!!!!

PS:Proč neopravíš chyby hned zakladateli tématu....??

Odesláno
Ne nepsal jsem to proto,ale proto,že je to styl jako hugo boss................

Já takové typy věcí nenosím.

PS:A jestli máš chuť do někoho rypat tak si vyber někoho jiného já némám chuť číst tvoje dětské připomínky.....:roll:Nebo by to řekni do očí :!:

Tu hraješ na drsného frajera,ale chtěl bych tě vidět ve zkušenosti!!!!!!

PS:Proč neopravíš chyby hned zakladateli tématu....??

O_o jaký chyby zakladateli?

hh nehraju si tu na nic a myslim že ty máš horší připomínky když už si byl i banned a máš -credits jestli mi něco chceš (například místo kde ti mam dát přes hubu) napiš mi PMku ;)

Odesláno
Zdarec tak resim dilema jaky hadry si koupit. osobne preferuju kenvelo, replay, diesel, h boss a chtel bych neco novyho v podobnym stylu jen mi tu nerikejte ze je tu plno skejteru s rozkrokem u kolen, smrdutyma nohama a vytahanyma mikinama:D

Např:toto mněl tam dost chyb,ale podle mně se jedná o princip a ne jestli tam je nějaké mini chyba..........

A ty musíš opravit tu moji....

PS:Místo nechám na tobě pošli PM:roll:

Odesláno
Adidas, Puma, Nike...

občas něco z Nordblanc, hodně málo new yorker, na ebay trička s motivama skupin atd. většinou výrobce neznámej x'D

ne asi,obleceni s motivama sou taky nej,mam jich taky par:D EA tricko,pak naky zadara z netu z nakyho fora sem dostal zadar/registroval sem se a oni mi ho poslali),billy talent tricko atd.:D proste paráda!!!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu