Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Porovnání firmware

metuj

Recommended Posts

Všem díky za rady ohledně FW. Já jsem sice nováček s PSP, ale zato mám bezmála dvacetiletou zkušenost s hraním na všem možném. Teď už sice o ISO hry zájem nemám, ale není to rozhodně ze stejného důvodu jako u Primátora, či Deze (spíš už nemám na hraní tolik času, takže mi stačí tyhry, které jsem k tomu dostal).

Musím se přiznat, že vaše důvody proč nepoužívat ISO hry tak úplně nechápu. Kdybyste napsali, že je vám líto společnosti Sony, kterou hráči ISO her připraví o část zisku, tak to beru. Ale napsat, že pirátsví je špatné, protože vás díky němu dřív omrzí hraní?? To je snad jen o tom, jestli budete rozumní a stáhnete si jednu hru a další až potom, co tu první dohrajete, nebo v náhlé eufórii stáhnete vše, co je na netu. Pokud budete mít peněz dostatek, co vám zabrání v tom, abyste pak nezkoupili vše co je v krámech a neomrzeli si tak hraní stejně jako to uvádíte u ISO her?

Neberte to nijak ve zlém, já pirátství nechci podporovat (i když také naopak nikoho neodsuzuji, protože jsem toho za svůj život také hodně stáhl a vypálil), ale nebudete třeba zklamaní, když si za 1500Kč (nebo i za 700Kč v bazaru) koupíte hru a ona vás prostě vůbec nechytne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já než si nějakou hru koupím tak si o ní nejdřív něco málo zjistím..nejdřív se podívám na screenshoty pak postahuju nějaký ty in-game videa..přečtu pár recenzí a projedu nějakou tu diskuzi..no a podle toho si udělám obrázek jestli se mi vyplatí hru koupit nebo počkat pár let dokud její cena neklesne na 200 stovky:)

Odkaz ke komentáři

napsat, že pirátsví je špatné, protože vás díky němu dřív omrzí hraní?? To je snad jen o tom, jestli budete rozumní a stáhnete si jednu hru a další až potom, co tu první dohrajete, nebo v náhlé eufórii stáhnete vše, co je na netu. Pokud budete mít peněz dostatek, co vám zabrání v tom, abyste pak nezkoupili vše co je v krámech a neomrzeli si tak hraní stejně jako to uvádíte u ISO her?

Přesně tak :!:

Primátore, škoda, žes spadl ze židle dřív, než ses stačil vyjádřit ke svému pokryteckému postoji k pirátství. Je opravdu HODNĚ zvláštní, když někoho bytostně uráží pirátění na PSP, ale v jiných oblastech jej považuje za normální. Nu což, další, kdo se řídí heslem: "Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím."

Odkaz ke komentáři

nechápu proč se furt objevuje že iso je pirátství (což je sice pravda) a kritika na iso se stupňuje a nevim co je tomu do toho ,když hraju iso tak do toho nikomu nic neni.to je jako kdybych začal že ste deb*lové že vyhazujete peníze za originálky.mě do toho nic neni tagže nemá cenu to pořád řešit

Odkaz ke komentáři

Jak už jsemi já dáávno psal.Kdybych já hrál ISA (a hraju POUZE origo a tak nenávidím ISA tím ikoho neodsuzuju!!) tak si myslím že by mě ta hra ASI za chvíli omrzela.Mám zkušenosti s JAVA hrama když si objednám nějákou hru za 79kč nebo 59kč tak ji hraju třeba i měsíc a baví mě ale ted už stahuju z netu a ta hra mě za chvilku omrzí a za 5minut mažu...Já nepirátím ani moc na PC ani na tom ani na tim...Prostě mám lepší pocit že hraju origo.A natož na PSP představa že hraju ořezanou hru tak to fakt NEEE!!!:-((

Ale ty tu hru hrat orezanu nemusis.... staci ti 2GB MS a mozes hrat kludne full verzie...

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
To Primátor:To už víme dávno že jsme v tomto asi stejní ;-)

No ještě mu k tomu polib pr*el :lol: (nééé, sorry), ale máte pravdu s těma origoš hrama to je přesný. Když stahuju do tel. JAVU nebo když jsem měl N-gage a hry jsem ztahoval-snad ani jednu jsem nedohrál do konce(prostě mě to nebavilo), ale když jsi jí koupím v bazaru za 800-1100kč(nebo novou viz GTA:VCS), tak mě to prostě donutí, abych to dohrál a mám z toho mnohem větší radost :lol: :lol: :arrow: kupujte origo :lol:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Jak už jsemi já dáávno psal.Kdybych já hrál ISA (a hraju POUZE origo a tak nenávidím ISA tím ikoho neodsuzuju!!) tak si myslím že by mě ta hra ASI za chvíli omrzela.Mám zkušenosti s JAVA hrama když si objednám nějákou hru za 79kč nebo 59kč tak ji hraju třeba i měsíc a baví mě ale ted už stahuju z netu a ta hra mě za chvilku omrzí a za 5minut mažu...Já nepirátím ani moc na PC ani na tom ani na tim...Prostě mám lepší pocit že hraju origo.A natož na PSP představa že hraju ořezanou hru tak to fakt NEEE!!!:-((

Ale ty tu hru hrat orezanu nemusis.... staci ti 2GB MS a mozes hrat kludne full verzie...

Heh dobra hlaska, staci mit 2GB MS :lol: Nebo staci mit tatu majitele Sony a mam to taky vsechno zadaco ze jo? :lol:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Všem díky za rady ohledně FW. Já jsem sice nováček s PSP, ale zato mám bezmála dvacetiletou zkušenost s hraním na všem možném. Teď už sice o ISO hry zájem nemám, ale není to rozhodně ze stejného důvodu jako u Primátora, či Deze (spíš už nemám na hraní tolik času, takže mi stačí tyhry, které jsem k tomu dostal).

Musím se přiznat, že vaše důvody proč nepoužívat ISO hry tak úplně nechápu. . Ale napsat, že pirátsví je špatné, protože vás díky němu dřív omrzí hraní?? To je snad jen o tom, jestli budete rozumní a stáhnete si jednu hru a další až potom, co tu první dohrajete, nebo v náhlé eufórii stáhnete vše, co je na netu. Pokud budete mít peněz dostatek, co vám zabrání v tom, abyste pak nezkoupili vše co je v krámech a neomrzeli si tak hraní stejně jako to uvádíte u ISO her?Kdybyste napsali, že je vám líto společnosti Sony, kterou hráči ISO her připraví o část zisku, tak to beru

Neberte to nijak ve zlém, já pirátství nechci podporovat (i když také naopak nikoho neodsuzuji, protože jsem toho za svůj život také hodně stáhl a vypálil), ale nebudete třeba zklamaní, když si za 1500Kč (nebo i za 700Kč v bazaru) koupíte hru a ona vás prostě vůbec nechytne?

Celkem mega lol. Hmm, pokud budete mi dostatek penez a koupite si vsechny origo, taky dobrej Hoax co tady ctu, sorry, syn Billa Gatese fakt nejsem. Koupit si jednu origos a ta me nebude bavit?? To by udelal jen s prominutim idi*ot. Ja kdyz si koupim takhle drahou hru tak k*rva budu vedet jestli me bude bavit nebo (ono to je celkem lehky zjistit si na co mam chit a co me bude bavit).

Ale napsat, že pirátsví je špatné, protože vás díky němu dřív omrzí hraní??

A to rikal kdo ze to takhle beru? Kdybych ro bral takhle tak hraju ISo vo 106. Me to proste stve ze nevychazej moc dobry tituly na PSP protoze ty vyvijarske firmy to proste nebavi neco pracne vydat kdyz si to kazdej stahne (na PC to je neco jinyho, tak to skoro na to nema vliv laicky receno). Proste to beru tak jak to beru a hotovo

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Můj názor je asi takový že iso hry ano ...protože sou nějaký hry který prostě nejsou tak kvalitní ale jsou drahý 1400kč takže na krátké zahrání si to stačí stáhnout..ale pokud je nějaká porádná očekovaná hra tak porč si ji nekoupit????-takže iso hry ano ale jen do jisté míry

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu