maareek Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 může mi někdo poradit jak zabiju tu blbou čarodějku zkoušim to už hroznou dobu a dycky mě umlátí nechápu ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 může mi někdo poradit jak zabiju tu blbou čarodějku zkoušim to už hroznou dobu a dycky mě umlátí nechápu ...... Vždycky když sem měl málo života začal sem jen běhat okolo ní dokud se mi život nedoplnil a prostě sem do ní mlátil na to nějaká speciální rada není. Dal sem ji na druhej pokus a bál sem se toho jak svině když sem si četl jak je hustá ale podle mě byla vcelku v klidu.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maareek Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 jo díky tak já to budu ještě zkoušet s tim běháním je to dobrej nápad :) ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 já sem se jí snažil co nejvíc countrovat, a potom když jsem bojoval s vojákama tak sem se to taky snažil co nejvíc zdržet :D kvůli životům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maareek Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 no tak furt mi to nejde... ale to je jedno časem to dám. Nicméně jsem koukal na tohle video a týpek má tak jednou tolik víc života než já takže se nedivim že to dal no ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 může mi někdo poradit jak zabiju tu blbou čarodějku zkoušim to už hroznou dobu a dycky mě umlátí nechápu ...... Jde o to správně načasovast útoky a bloky (myslim že vždycky 2x zaútočí na tebe - dáš blok, pak ji 2x sekneš a zase blok atd.)....jestli to děláš už nějakou dobu musel sis toho všimnout....já ji dal na 3. pokus a to jsem hovnopařan... no tak furt mi to nejde... ale to je jedno časem to dám. Nicméně jsem koukal na tohle video a týpek má tak jednou tolik víc života než já takže se nedivim že to dal no ...... Taky je vidět že je pořádně naupgradeovanej...ty hity co dává ji nejvíc ubíraj...upgradeuješ po každý scéně kdy zapisuje assasin paměti do tý knihy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maareek Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 jj upgrajduju se ... no myslim si že mám guláš v tom ovládání. Co se týče bloků tak bloknu tu první ránu ale tu druhou mi už neblokne. Nejspíš dělám něco špatně no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 jj upgrajduju se ... no myslim si že mám guláš v tom ovládání. Co se týče bloků tak bloknu tu první ránu ale tu druhou mi už neblokne. Nejspíš dělám něco špatně no ... Tak to fakt netuším jak bych ti poradil prostě to zkoušet a ono to jednou dopadne držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ty jo ten typek v tom videu mel snad 1000 zivotu :) ja to dohral s tema prvnima bez upgradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 jj upgrajduju se ... no myslim si že mám guláš v tom ovládání. Co se týče bloků tak bloknu tu první ránu ale tu druhou mi už neblokne. Nejspíš dělám něco špatně no ... Tak to R drž celou dobu jejiho utoku a pak až udeří podruhý zmáčkni čtverec....jinak už taky nevim jak ti poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 No tak grafika paráda, ovládání je udělané taky v pohodě.. Akorát to prostředí je takové stereotypní.. Nudí mě to.. Každopádně se to dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Co se děje po dohrání hlavních misí? Budu mít otevřené města a budu moc dělat vedlejší mise? A po dokončení vedlejších? Budu mít otevřené města a budu mít volno, nebo musim zařít novou hru?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 po dohraní príběhu budes moct behat jen po castech mesta jako v pribehu... vedlejsi mise delat muzes, zbirat coins muzes, delat ty ukoly (napr. KILL 100 templars atd.) proste moc toho neni a o to min je to zazivny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Dohrál jsem hru, jak jsem zabil toho Boucharta a utekl jsem s tou ženskou ven, skočili mi tam titulky a když jsem chtěl pokračovat, tak se mi zase spustila ta poslední mise jak mám zabít toho chlápka... Je to normální?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jo jo, ja kdyz to dohral tak jsem mel po titulkach taky na mape dalsi ukol a kdyz jsem k nemu prisel zase jsem delal toho posledniho bose... takze toho si nevsimej a delej treba ty vedlejsi ukoly... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jo jo, ja kdyz to dohral tak jsem mel po titulkach taky na mape dalsi ukol a kdyz jsem k nemu prisel zase jsem delal toho posledniho bose... takze toho si nevsimej a delej treba ty vedlejsi ukoly... :bash: dík, ale sou to pěkný blbci když to maj takhle udělaný... Představ si že po dokončení poslední mise v GTA se ti zase oběví...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Tak jsem to dohrál asi za 5 hodin čistýho času... A pak už jaksi v tý hře není co dělat, takže dost lame... Sice krásný a všehno, ale nechtěl bych za tuhle hru dát ten litřík... To radši LBP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 nechápu to... po dohrání tý poslední mise, se vždycky oběvim v tom hradu kde mám zabít toho hlavního bosse... Z tý pevnosti se prostě nemůžu dostat...:cry: Nemlžu si běhat volně a dělat si co chci, můžu jenom pořád dokola zabíjet toho debila...:cry: nevíte jak se dostat z tý pevnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kdyz si v hlavnim menu kde davas continued tak si najed doprostred a tam si vyber nejakej memory usek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kdyz si v hlavnim menu kde davas continued tak si najed doprostred a tam si vyber nejakej memory usek ;) Dík, vůbec sem nevěděl, že můžu najet nahoru...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hikorust Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Nemohl by jste prosím někdo upnout save s odekmnutýma upgradama? Myslím tím ten speciální upgrade Hiden bladu a healthu, který se získá po propojení psp s ps3 verzi AC2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 von je tam upgrade hidden bladu ?? a jakej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hikorust Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 No, když ho máš equipnuty, tak by s ním mělo jít deflectovaní, jako s mečem nebo dýkou a pak by tam měl být life upgrade.. To znamená asi další zvětšení life baru.. Bohužel, neznám nikoho s ps3 v mém okolí abych to mohl zkusit odemknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hikorust Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 To je jedna z věcí která mě na AC:B tak mrzí.. Na tu hru jsem se strašně těšil.. Grafika pěkná, některé momenty hry taky ale občas mi to přišlo, že hraju převlečenýho prince.. Lidí tam je tolik, že to spočítám na prstech jedné ruky, pak zbytečný přechody mezi různými částmi města, což nechápu.. Gta zvládá krásně cely město bez tohoto.. Hru člověk dohraje za nějakch 5-6 hodin a už nic nenabízí.. Kdyby se aspoň za ty mince dali koupit nějaky novy zbraně, kostýmy bo něco takového.. Pro mě je pořád jednička GoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Hra se mi tky moc líbí... Ae příde mi to jako děj 1.ho dílu na pc newim jestli to je on xD hrál sem ho naposled před tk 4 rokama fakt newim xDxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.