Spilif Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Hra se mi tky moc líbí... Ae příde mi to jako děj 1.ho dílu na pc newim jestli to je on xD hrál sem ho naposled před tk 4 rokama fakt newim xDxD Hele kde si stáhl AC před čtyřmi roky? Řekni mi to a udám tě protože potom co jsi to stáhl to bylo ještě tak dva roky u vývojářů:cheesygrin:máš tedy nějaký tajný zdroje? Poděl se snámi:!::bash::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hru teprve taham, vypadá to dobře tak jsem zvědavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iggy Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 určitě doporučuji stáhnout hra má výbornou grafiku a ovladatelnost ...čekal jsem že bude na kartě zabírat přes 1 GB ,ale ouha jenom 520 mb ....fakt super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiger01 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 mam cfw 5.00 M33-6 a hra nejde zapnout, da se s tim neco delat? mam psp 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Ano dá stáhni to jinde nebo to patchni;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiger01 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 hej znamy mi dal nejaky game decryptor a s nim to slo:wohow: , fungujou vam nekomu stazeny savy? nebo aspon cheaty? pokud jo tak jaky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Nevim proč, ale hra se mi nechce ukládat. Píše to, že tam neni paměťovka (což je blbost) :)...Máte to taky? Lidi mam ten samej problem, nevíte co s tim?Hru sem už jednou dohrál a v poho.A ted to chci hrát znovu a nejde to ukládat.Taky to píše, že tam neni pamětovka...:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Hele kde si stáhl AC před čtyřmi roky? Řekni mi to a udám tě protože potom co jsi to stáhl to bylo ještě tak dva roky u vývojářů:cheesygrin:máš tedy nějaký tajný zdroje?Poděl se snámi:!::bash::!: myslel AC na compa :dozey: Lidi mam ten samej problem, nevíte co s tim?Hru sem už jednou dohrál a v poho.A ted to chci hrát znovu a nejde to ukládat.Taky to píše, že tam neni pamětovka...:cry::cry: zkus si zazalohovat celou kartu a zformatovat ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 myslel AC na compa :dozey: zkus si zazalohovat celou kartu a zformatovat ji Tak sem si zálohoval všechny save game, naformátoval kartu a ukládat to ted de.Díky moc :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boochwee Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Docela mě překvapilo, že AC má tak nízký hodnocení... na ign 6,9/10, na gamespotu dokonce 5.5/10....má to smysl kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Docela mě překvapilo, že AC má tak nízký hodnocení... na ign 6,9/10, na gamespotu dokonce 5.5/10....má to smysl kupovat? pro me to bylo zklamani...Cekal jsem to td lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Podle me jo je to jedna z mala her ktera me stale bavila a dokonce sem ji dohral:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Podle me jo je to jedna z mala her ktera me stale bavila a dokonce sem ji dohral:-D Tak kazdej ma jinej vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Boochwee: Stáhl jsem si tuhle hru a dohrál (vlastně asi dvakrát nebo třikrát) a shrnul bych to takhle: tvůrci se pokusili převíst Asasína z PC na PSP tak, aby byl AC1 co nejpodobnější. Celkem se to povedlo, Asasín to je a opravdu to jako ta původní hra celkem vypadá (bohužel až na ty davy lidí, který na PSP opravdu hodně chybí), což je ovšem trochu zklamání pro nás, co jsme očekávali, že si to vezme ňáký nový prvky z AC2 (a že jich je - kupování zbraní, najímání si lidí, různorodost misí...). A ne jenom na tom je vidět, že si na PSP verzi Asasína Ubisoft nedal záležet tolik jako na vývoji AC2: ve hře narazíme na pár bugů, lidi neříkaj' skoro nic (a i těch pár vět opakujou pořád dokola do vomrzení) a krom toho je ta hra strašně krátká (dohraješ za pár hodin) a - vyjma bossů - i hodně lehká. Pasáže s Desmondem v současnosti chybí. Trochu mě štvalo taky šest soubojů s bossama; mam pocit, jako by udolání nepřítele tim, že do něj mlátim mečem, bylo proti myšlence původní hry (a vlastně to vopravdu je proti pravidlům bratrstva - ,,nesmíš být viděn"). No, vytkl jsem tý hře docela hodně; mam Asasína prostě rád a tak si všímám kdejaký chyby. Jinak to ale vlastně je docela povedená zmenšená verse původní hry, která má svůj děj a sice neni v ničem lepší, ale zas tolik chyb tam taky neni. Můžeš normálně šplhat po zdech, skákat po střechách, bojovat se strážema nebo kradmo vraždit skrytou dýkou; máš prostě pocit, že hraješ za Asasína. Na druhou stranu, na GoW to nemá ani zdaleka a tu tisícovku bych za to asi vopravdu nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Já jej dohrál včera, je to první hra kterou jsem celou projel na PSP. Grafika je moc hezká, ale překvapilo mě, že byla docela krátká. Litr by se mi za ni dát nechtělo, ale hrál jsem už horší. Teď akorát nevím co hrát dál......máte nějaké doporučení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 god of war : chains of olympus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 [PSP Mini] Yummy Yummy Cooking Jam :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 CHCi se zeptat,koukal sem na videa na youtube a hra mi připadala hrozně přímočará,například jako Prince of persia. Je ve hře volnost po město jako například v PC verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Já jej dohrál včera, je to první hra kterou jsem celou projel na PSP. Grafika je moc hezká, ale překvapilo mě, že byla docela krátká. Litr by se mi za ni dát nechtělo, ale hrál jsem už horší. Teď akorát nevím co hrát dál......máte nějaké doporučení? hale ja dohral AC1 na PS3 za tejden a tedka newim co parit protoze jinou hru nemam :D:D takze lezu po demech:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.