gamer1468623730 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 doufám že nás nepřekvapí jako G.I Joe s obranou i kdyby překvapila už to bude (asi,snad) odblokovaný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 doufejme, jinak prý SW:The Force Unshlead je prý trochu podobný i když se mi to nezdá zdroj je z jíných stránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 o assassins zadne zpravy...ze by hra mela nejaky delsi odklad? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 dyt to ma vyjit 10.11.2009, to bys cekal ze napisou, ze uz maj skoupeny obaly na samotny disky ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Sem rad ze se hry pro PSP jeste delaji :) Na AC se urcite moc tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 rekl bych ze za 2,ale i tak je to dlouha doba :cry: Dlha doba ? :) No ja by som povedal, ze nech to radsej vijde aj o polroka neskor len nech uz idu hry ktore maju ochranu 5.55 :arrow:ak to vijde a nepojde to hrat tak ma porazi :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remiremoska Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Nehorazne se tesim a rek bych ze nas to nesklame pokud to bude aspon tak jak na (pc,xbox...)tak to bude fajnovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fatality Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 doufam ze se to bude hodne hemzit i lidma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 mýslím že tuto hru si nezahrajeme pač půjde spouštět jen na novém FW 6.00 stejně jako MotorStorm který jsem si chtěl stáhnout z torrentu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=66540 Možná si to zahrajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Vypadá to docela pravděpodobně, že ta hra na PSP půjde rozjet :) A tak mě napadlo - co si myslíte, že by byl nejlepší překlad Assassin's Creed: Bloodines do češtiny? Moje nynější návrhy: Vrahem z přesvědčení Vyznání zabijákovo Zabijákova víra Učení zabijáků -tolik co se týče doslovnejch překladů, dalo by se to vyřešit taky ňákým opisem, třeba Cech vrahů, Mniši ve zbrani nebo Hašašin... Došly mi nápady, teď napište něco vy! P.S.: K podtitulu Bloodlines - slovník na Centru.cz mi vyplivl překlad ,,pokrevní příbuzenství", takže možná něco jako Krevní pouta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Zabijákovo vyznání : Krvavá linie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 jak sem se na tuhle hru tesil, tak sem ted pesimista..ale rozhodne budu premyslet o koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Zabijákovo krédo: Rodokmeny - Translate Google RuleZzz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Bude to bomba, která bude trhat prodejní rekordy.Fakt se těšim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Bude to něco neuvěřitelného, tak moc se těším, ta hratelnost a grafika.. o tom se nedá diskutovat... Jinak když už překlad tak spíš nechat Assasin´s Creed a až to Bloodlines přeložit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Tomítko: Jasně, vždyť ta hra ani nevyjde v češtině :D ale mně by se naopak líbilo, kdyby se názvy her překládaly (ne jenom podtitul) - u filmů se to tak dělá, proč u her ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Tomítko: Jasně, vždyť ta hra ani nevyjde v češtině :D ale mně by se naopak líbilo, kdyby se názvy her překládaly (ne jenom podtitul) - u filmů se to tak dělá, proč u her ne? Jasný...nevím nějak by mi přišlo divný hrát "Potřebu pro rychlost" :roll::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 tak na to se fakt dost těším, ale pokud nebude do té doby CFW 6.00, tak mám smůlu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 přesně pokud CFW 6.00 tak sme odvařený,jediný co si budu kupovat je Dissidia Final Fantasy!Ale čet sem že se pracuje na CFW 6.00 GEN - A/B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 možná první video? http://video.ign.com/dor/articles/1018949/ign-game-previews/videos/assassinscreed_psp_vdp_091409.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 ty screeny vypadaj dost slusne :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 ty screeny vypadaj dost slusne :bash: Aby to nahodou nebyly jen renderovane screeny... a ne ingame screeny mozna proto vypadaj itak dobre) uvidime.. misto videa ze hry jsem videl ukazy na film zrejme... jak zde nekdo postoval..skoda no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 nadhera :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.