Hromy55 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Vypaluju přes nero obyč. film a najednou mi to tam hodí nejak kolibrace výkonu mechaniky selhala co stim ? zkousel jsem i dvd burn a to samé nevíte co stim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Zkus clone dvd/ a jestli ti to nepůjde tak přiinstaluj any dvd a pojede ti to 100% pokud nemáš poškrábané dvd:-(za fanks budu vděčný xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 napiš co používáš za DVD kdy vznikl problém jestli to dělá u jednoho souboru nebo u všech co máš za mechaniku atd.... tyhle otázky miluju... nejde mi vypalovat co s tim? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Jestli vypaluješ převedené DVD filmy, tak napřed zjisti jestli neobsahují nějaký druh ochrany. To pak nejdu vypálit... :cheesygrin: A ten problém už jsi někdy měl nebo ti to začalo dělat úplně zničho nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Jestli vypaluješ převedené DVD filmy, tak napřed zjisti jestli neobsahují nějaký druh ochrany.To pak nejdu vypálit... :cheesygrin: A ten problém už jsi někdy měl nebo ti to začalo dělat úplně zničho nic? Podle mně ten film má ochranu a proto jsem mu doporučli clone dvd s any dvd,kteří tu ochranu prolomí :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Podle mně ten film má ochranu a proto jsem mu doporučli clone dvd s any dvd,kteří tu ochranu prolomí :roll: Ano přesně, tak any to je na prolamování ochrany velice dobrý software akorát, že už ho rok nepoužívám. Přešel jsem na dostupnější variantu programu a je navíc zadarmo (freeware). Jedná se o DVDFab Platinum Gold HD Decrypter ve verzi 5.0 Má úplně ty samé funkce jako any a je navíc zadarmo.:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hromy55 Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Zkoušel jsem víc filmu a najedno zniseho nic a ikdyz si ho stahnu z netu tak to nejde a mechaniku mam od asus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 A jak ji máš dlouho? A jdou ti vypalovat jiná data než filmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 V tom případě jestli ti nejdou ani stažená tak máš porouchanou machaniku(raklamace popřípadě opravna a při nejhorším případě nová mechanika:-() Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan1s Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 DVD Fab taky umi prolomit ochranu a je to taky good.. Jinak Nero 9 nej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hromy55
Vypaluju přes nero obyč. film a najednou mi to tam hodí nejak kolibrace výkonu mechaniky selhala co stim ? zkousel jsem i dvd burn a to samé nevíte co stim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts