yankee Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Vcera pribudlo na XBL demo Wanted: Weapons of Fate.....kto ste to hrali, co nato hovorite? priemer, vyssi standard, vysoka uroven? svoje poznatky som hodil do prvych dojmov.... http://www.hrajmobil.sk/sk/tematicke-clanky/wanted-weapons-of-fate-prve-dojmy-z-hrania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato1732007 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 ja som to dnes rano hral a musim povedat ze ma to chytilo8)-demo Edit-ale už ma to nebaví stoji to za nic-to ma len te efekty atd zaujali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Mě se v demu líbila grafika a zpracování ,jinak docela nuda...po dorhání dema pak ty záběry ze hry vypdali dost dobře ,tak kdoví jak se bude hrát full verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turoo Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 zdarec pařmani mam problem s hrou wanted kterou sem dnes stahl z rapidu všude stejne linky.když ji vypaluji přes img burn jako každou hru tak tahle nefunguje. na xku naskoci mi ta hra jako video ukaže se jen logo xbox 360 a pise to play video. Vypaloval sem to uz 2x nevite co stim diky moc.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 opatchoval sis tu hru ? pač wanted nefunguje na ixtreme 1.4 a 1.5. edit: mrkni sem-> http://console-forum.net/showthread.php?t=44809&page=11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turoo Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 ee to ne ani nevim jak mužeš mi poradit ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Patch na Wave 3 hry(Umožní hrát nové hry na FW 1.4X-1.5): Pro ty co zatím nechtějí čekat,nebo přeflashovat své xboxy a hlavně spíše pro ty kteří nechodí na xlive je tu takový malý patcher -při tomto postupu hrozí zřejmě okamžitý ban!!! -nové hry uploadované ode mě budou origo neopatchované,aby to šlo i těm co mají 1.51 flash... návod: 1.Rozbalte archiv a potom spusťte ppf-o-matic3.exe 2.Vyberte ISO,které chcete patchnout(ISO FILE) 3.Vyberte patch v14-15.ppf,který je přiložen v raru 4.Dejte Apply a za pár minut je hotovo. download: http://share-rapid.com/stahuj/118196/patch-3rd-wave-xbox-360-www-newpct-com.rar?dealer_id=46225 Je to jen zkopírováno od Pcmakera, tak aby se neřeklo, že tu něco kradu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Patch na Wave 3 hry(Umožní hrát nové hry na FW 1.4X-1.5):Pro ty co zatím nechtějí čekat,nebo přeflashovat své xboxy a hlavně spíše pro ty kteří nechodí na xlive je tu takový malý patcher -při tomto postupu hrozí zřejmě okamžitý ban!!! -nové hry uploadované ode mě budou origo neopatchované,aby to šlo i těm co mají 1.51 flash... návod: 1.Rozbalte archiv a potom spusťte ppf-o-matic3.exe 2.Vyberte ISO,které chcete patchnout(ISO FILE) 3.Vyberte patch v14-15.ppf,který je přiložen v raru 4.Dejte Apply a za pár minut je hotovo. download: http://share-rapid.com/stahuj/118196/patch-3rd-wave-xbox-360-www-newpct-com.rar?dealer_id=46225 Je to jen zkopírováno od Pcmakera, tak aby se neřeklo, že tu něco kradu 8) prosim o reupload na edisk klidne i za nejakej kredits diky - me nejde stahova z share rapidu diky moc nabizim prvni kdo me to upne na e disk ode me dostane thanks a 300crd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Tady to mas na tom Edisku credity si klidne nech me to je nanic 8) http://www.edisk.cz/stahni/70529/Patch_3rd_wave_xbox_360__www.newpct.com_.rar_6.78MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKIKE Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 ja tu hru opatchoval dle postupu jak pisete a stejne nic uz 3 dvd v haji ale to neva jen abych mohl hrat tu hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Patch na Wave 3 hry(Umožní hrát nové hry na FW 1.4X-1.5):Pro ty co zatím nechtějí čekat,nebo přeflashovat své xboxy a hlavně spíše pro ty kteří nechodí na xlive je tu takový malý patcher -při tomto postupu hrozí zřejmě okamžitý ban!!! -nové hry uploadované ode mě budou origo neopatchované,aby to šlo i těm co mají 1.51 flash... návod: 1.Rozbalte archiv a potom spusťte ppf-o-matic3.exe 2.Vyberte ISO,které chcete patchnout(ISO FILE) 3.Vyberte patch v14-15.ppf,který je přiložen v raru 4.Dejte Apply a za pár minut je hotovo. download: http://share-rapid.com/stahuj/118196/patch-3rd-wave-xbox-360-www-newpct-com.rar?dealer_id=46225 Je to jen zkopírováno od Pcmakera, tak aby se neřeklo, že tu něco kradu 8) Jestli to mas odzkousene tak to hod klidne do tutorialu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Prosim o radu mam hru Wanted weapons of fate a kdyz dam play tak hra zacne nabihat a pak se me zepta jestli chci nejakej update kdyz dam ano tak si nacte nejaky data a pak vyskocito zo ze je disk spinavy (zkousel sem to vycistit a nepomohlo ) at ho vycistim... pritom je naistalovany na disku... nevi nekdo co je to za update... podzimni daschbord uz mam naistalovany... tu verzi co je tady na foru .. pise mi to tuhle hlasku... An update must be apliked to your console to play thing if You decline this update... You will not be aply to play this game yes update now no update - nebo ma nekdo update pro wanted - co vyzaduje pro spusteni jestli mel nekdo stejnej problem a nebo ví jak to resit tak poradte nabízim credits + thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 ten updateje u kazdy hry,kdyz ses pripojenej na live,je to neco jako mama aktualizace abys to pak mohl hrat po live,takze kdyztak dej ne,ale jestli to nedas tak se odpojis z live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 uz sem na to prisel asi budu muset naistalovat posledni update daschbordu ... kdyz dam ne tak se hra automaticky vypne a resetuje konzoli zkusim updatovat daschbord... Po updatu daschbordu hra jede diky za rady a pls LOCK nevi nekdo jak ve Wanted weapons of fate mam (sebrat )ziskat treba samopal furt mam jen ty pistole diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick50 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 samapol jo? a jak bys pak střílel zy zpomalene kulky?já už jsem daleko a najdeš tam pak takove dva kulomety po otci celkem sranda:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 samapol jo? a jak bys pak střílel zy zpomalene kulky?já už jsem daleko a najdeš tam pak takove dva kulomety po otci celkem sranda:-D uz sem to taky dohral a ty uzi nebo co to je byly dobry ale klidne se tam mohli zbirat zbrane samozrejme bez moznosti pouzit zakriveni kulky, pak by to byla vetsi zabava nez porad strilet jednim kverem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Stáhl sem wanted od pcmakera..(nemám nejnovější fw takže sem to patchoval) patch proběhl vv pořádku žádný problém.. ale po projetí tutoriálu pak té první mise jak se má u konce sejmout ne swat stým štítem.. naběhl další tutoriál stým točení těch kulek a po splnění se mi hra sekla.. říkal sem si no co retnu to zapl sem to znova dal resum game a naskočí mi jen ten obrázek k tomu jak sem tam měl točit ty kulky a nic... dvd se točí ale prostě nci se neděje pokaždé se to u toho hryzne a pak jenom vypnout a zapnout xko nevím kde je chyba:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 znova vypálit_? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 znova vypálit_? tým to nebude výpalil sem to dobře bez jediného problému.... a jinak sem už předtím vypálil nějakých 15 her a u žádné nikdy problém ale tohle byla první hra do které sem dával ten patch aby to jelo.. ale patch taky proběhl bez problému tak nechápu čím to je.. edit: mám totiš už jen jedno dvd tak nechci ho ničit zbytečně šak proč by se to mělo vypálit špatně když tam žádný problém nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 já bych řekl že to bude DVDčkem mě už to u ňákých her STARÝCH taky dělalo, na jaké dvd pálíš hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 já bych řekl že to bude DVDčkem mě už to u ňákých her STARÝCH taky dělalo, na jaké dvd pálíš hry ? normal verbatim.. už sem to vyřešil tentokrát sem patchoval hru tým co upl pcmaker a už to jede.. předtím sem použil ten od Romea možná byla chyba v tom.. hlavně že už to faká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.