b0x3r305 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 vyšel DL content s novými ajchy osobne myslim ze ten DLC je celkem smesny nevim kdo by do toho sel :D nic co obsahuje me ztovna 2x nenadchnulo :D sry za OT ale musel sem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 osobne myslim ze ten DLC je celkem smesny nevim kdo by do toho sel :D nic co obsahuje me ztovna 2x nenadchnulo :D sry za OT ale musel sem :D No zrovna ten DLC me nadchl 2vs2....konecne nejaka poradna sranda :D...akorat teda ty ajchy nic moc no....vetsina jenom o tom, aby si vyhral nebo hral XX zapasu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 jáuž ten balík třeba mám...už jen upoutávka na něj plus hláška Versus Mode ....I think we were friends..... mě celkem dostala a za 400 MS points proč ne novou zábavu co se dá hrát s kámošema proti sobě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Hej Dante jakej je ten Vs mod ?....uvazuju, ze jen kvuli tomu bych si koupil nejaky ty MS pts :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 jáuž ten balík třeba mám...už jen upoutávka na něj plus hláškaVersus Mode ....I think we were friends..... mě celkem dostala a za 400 MS points proč ne novou zábavu co se dá hrát s kámošema proti sobě :) no ale musis uznat sam ze na xko je tuna mnohem lepsich a rozsahlejsich her nez tohle tedy co se tyce multiplayeru(coop nepocitam ten ujde) :) preci uz jen to ovladani -> hlavne mireni takze si myslim ze je to spis o tom kdo driv zamiri a strelbe se prakticky ani vyhnout nemuzes kdyz bys chtel opetovat palbu.. muj nazor je ze je to spis tahani dalsich penez ze znacky RE.. ale nekomu se to libit muze to vam neberu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 to že ti to nejde moc dobře ovládat je věc jiná :) já jsem zvyklej :) a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkHunter CZ Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Hele, mám kompletní sbírku všech BSAA a diamantů. Mám to hodit jakože na konci diskuse což je dost hloupý nebo to tam někdo vloží do původního postu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 TO TU DEJ já to tam přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 můžu mit technickej dotaz? :D hledal jsem to ve hře, ale bud jsem slepej nebo nevim...ale jde nějak zjistit, který ty Ajchy už mám splněny?abych nedělal něco a pak nezjistil, že už to mám? :D ..některy jsem udělal třeba nevědomky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 když zmáčkneš to x na ovladači, pak levou an. páčkou doleva, klikneš na achievements objeví se ti hry, tam pak vybereš danou hru a rozevřou se ati ajchy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 ahaaa....ja to furt hledal ve hře...opět je problém mezi židlí a klávesnicí :) díky tak mám asi 1/3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 chci se zeptat jestli se dá hrat re5 pro dva nebo jenom pro dva přes live díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Ne ze by to sem patrilo, ale jde to ve split-screenu (dva hraci na jednom xboxu).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 a mužeš mi poradit kde to najdu rad bych si to zahral s kámošem na jednom xboxu.díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 ??????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harf Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Kluci zajimate se tady oto ještě nekdo ? Mohli byste jsem hodit nekde nejaky fotky nebo něco kde ziskat ty bsaa?Odkaz co je tu postnutej nekde víš mi nefunguje :( Našel jsem to v angličtině popsane ale to nezvladam tak dobře přeložit. Edit. Tak jsem na xboxachievment.org našel odkaz na videjka pro ostatni zajemce tady http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=131999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Ahoj, mám problém s jedním ajchem ... Chybí mi posledních 5 a právě zde jsem se zasekl ... Koupim všechny zbraně, mám je dole v inventáři, mám i ty speciální, které se odemknou po vylepšení ostatních. Ale stejně jsem nedostal ajch Stockpile. Poradí mi někdo ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 A není to tím, že všechny ty zbraně musíš mít vylepšený na max ? Jako ano, je jasný, že máš vylepšený ty po jejichž vylepšení dosteneš ty speciální. Ale máš na max vylepšený i ty speciální ? Edit: Moje chyba, potom by to byl vlastně "take it to the max" nebo tak nějak. ... Hmm, tak v tom případě nevím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majestro9 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Leny u achivementu stockpile (ziskej všechny zbraně) ti u pistolí chybí M93R ale otevre se až totálně vytuníš M92F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Dík za opravu hned to tam dam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Leny, už jsem na to přišel, díky Majestrovi9 chyběli mi granáty. Dopiš to tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 diky za opravu ^^ btw: omlouvam se, ze to dopisuju az ted...ale nejak sem na tenhle topik uplne zapomnel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 They're ACTION Figures! má blbej popis, na dvě figurky musíte mít ve všech kapitolách Sko, respektive v jedný určitě, druhá má taky nějakou podmínku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.