SpeedX Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Nie som si isty, ci revizia Jasper vo verzii Elite ma tiez vnutornu pamat ako verzia Arcade. Tu sa prestala davat pamatova karta, ktoru nahradila vnutorna pamat. U Elite verzii je HDD. Zdravím, včera jsem si koupil Xbox 360 Elite je to Jasper s 12,1A a nemá paměťovou kartu, a o vnitřní paměti taky nic nevidím, je tam storage ten 120GB HDD. Konzole byla vyrobena 25.8.2009 jestli jsem se dobře díval na štítek, a do prodeje šla až v 11.12.2009 do elektro obchodu. Takže Elite se asi už od toho 8 měsíce dělali v revizi Jasper. Tak kdyby to někomu pomohlo tak jsem napsal. SpeedX ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zdravím,včera jsem si koupil Xbox 360 Elite je to Jasper s 12,1A a nemá paměťovou kartu, a o vnitřní paměti taky nic nevidím, je tam storage ten 120GB HDD. Konzole byla vyrobena 25.8.2009 jestli jsem se dobře díval na štítek, a do prodeje šla až v 11.12.2009 do elektro obchodu. Takže Elite se asi už od toho 8 měsíce dělali v revizi Jasper. Tak kdyby to někomu pomohlo tak jsem napsal. SpeedX ;) Dik, za potvrdenie. Upresnim: pamatovka sa kedysi davala iba k Arcade. Ked zacali do Arcade vstavat vnutornu pamat, tak sa uz pamatovka prestala dodavat. Ta vnutorna pamat ju nahradila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Mam tam 16,5A,5V co to je pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Mam tam 16,5A,5V co to je pls? Kedy je vyrobeny? Pretoze podla 16,5A to je Zephyr, ale.....oni tie skrinky davali aj potom na Falcony, ktore su 14,2A. Ked sa minuly, tak davali so stitkom kde uz bolo 14,2A. (Setrilo sa kde sa dalo :cheesygrin: ). Jeden taky Arcade som mal...po oprave kde uz menia stitky na "Servis Date" tak uz tam uviedli spravnych 14,2A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Kedy je vyrobeny? Pretoze podla 16,5A to je Zephyr, ale.....oni tie skrinky davali aj potom na Falcony, ktore su 14,2A. Ked sa minuly, tak davali so stitkom kde uz bolo 14,2A. (Setrilo sa kde sa dalo :cheesygrin: ). Jeden taky Arcade som mal...po oprave kde uz menia stitky na "Servis Date" tak uz tam uviedli spravnych 14,2A. ke konci 2007, do servisu sem to uz posilal a nevymenili to tak asi zephyr :-( tak ja do toho kopnu a poslu jim to tam at mi to vymeni za jaspera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 jen dotaz...byl xenon,zephyr, falcon, opus, jasper ... (ze ?? nebo me opravte)... jakej je rozdil mezi opusem a falconem ? Opus je redesignovaný Falcon tak, aby se vešel do krabičky Xenonu. Jinými slovy, aby Microsoft mohl recyklovat hadware nahromaděný obrovským počtem reklamací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaaty Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Mam boxe vyrobenej 6.9.2009 a HDMI nema. Znameta to, za mam Opus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhalamis Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Zdravim,jeste by me zajimalo proc v nekterym Jasperu je chladic navic a v nekterych ne....divny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tak já mám falcona...a musím říct že po necelých třech letech kdy konzole byla v ležatým stavu mám E74 :/ ale je ještě 2 měsíce do záruky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jag Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Ahoj muze mi nekdo poradit co mam za Xbox? Mam 16.5A rok vyroby 2007 mam HDMI a zastrcku do site pro Opus a Falcona. Podle co jsem cetl tak nepasuje ani na jeden :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 no podle toho co píšeš tak Falcon,ale těch 16,5A se mně moc nelíbí .Nemáš spíše zástrčku na Zephyr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jag Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 no podle toho co píšeš tak Falcon,ale těch 16,5A se mně moc nelíbí .Nemáš spíše zástrčku na Zephyr ? No prave proto jsem zmateny ale 100% nemam zastrku stim kolikem uprostred. (ani nebyla ulomena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 No prave proto jsem zmateny ale 100% nemam zastrku stim kolikem uprostred. (ani nebyla ulomena) Hmmm tak s tímhle jsem se tu nesetkal. I to datum výroby mohlo teoreticky znamenat,že máš Zephyr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 V roce 2007 se objevily na trhu obě revize, který připadaj v úvahu - Zephyr nebo Falcon. Zkus zjistit přesný datum výroby, počítal bych, že je to spíš Falcon, protože v jednu chvíli je dávali do Casů od Zephyra, což by vysvětlovalo jedinou věc, která nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Ja mam Arcade s Falconom (vyrobeny koncom leta 2007), ale na stitku bolo uvedene 16,5A (case od Zephyra - asi chceli usetrit :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jag Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 V roce 2007 se objevily na trhu obě revize' date=' který připadaj v úvahu - Zephyr nebo Falcon. Zkus zjistit přesný datum výroby, počítal bych, že je to spíš Falcon, protože v jednu chvíli je dávali do Casů od Zephyra, což by vysvětlovalo jedinou věc, která nesedí.[/quote']2007 10 19 Mohl by to byt Falcon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Jo, to by odpovídalo, falcon se dostal na trh v srpnu 2007 a tohle Xko je z 19. října 2007 a časově to odpovídá i tomu s tim casem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jag Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Jo' date=' to by odpovídalo, falcon se dostal na trh v srpnu 2007 a tohle Xko je z 19. října 2007 a časově to odpovídá i tomu s tim casem ...[/quote']To je parada :-) Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.