Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vlasy - co vy na to?

JetthroCZ

Recommended Posts

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Víkend je měký ty blázne :D

Nojo mam to i v tom predchozim prispevku... to vis musis na me brat trochu ohled... u PC moc nepremyslim... a Cj ve skole je nudna (sice je to zaklad,ale kazdej se muze splict i kdyz u me je to mozna castejsi:D)... Ja raci AJ :ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych taky prispel neco o sobe ... tak ja mel ted nedavno na hlavne udelany svetly pruh na jednu strane kolem ucha. Me se takovy veci treba libi ... mam ted v planu zase neco vymyslet ... jeste presne newim co ... ale logo Xka urco ne:angle: ... to uz tu nekdo na foru ma:lol:, mam takovy tuseni :D ... kdyztak sem pak hodim foto 8)

Odkaz ke komentáři

Jak už tu bylo řečeno: "100 lidí, 100 chutí".

Námět je to sice dobrý, ale špatně provedený. Nic proti, ale té holičce se to moc nepovedlo, ikdyž chápu, že ji možná znáš, možná i s ní spíš...proto proč ne.

Co mě nejvíc ale dostává na tomhle topicu není tvoje hlava, ale negativní příspěvky.

Polovině fora se buď rozlívají špeky, že ani nemohou vstát a nebo mají věk dosahující 13 let - podle mě ani jedna skupina nemůže hodnotit, protože 13 letým dětem se to líbí a špekouni jsou naštvaný na ty hubený, protože nemůžou nosit ty věci co mají hubení a navíc ještě někteří musí nosit i podprsenku. :D

Nicméně Ostatní diskuze jsou ostatní diskuze a já k tomu nemám co kecat :)

Dobre receno :cheesygrin: ale to ze se mi to libi znamena ze je mi pod 13 let ?? Mas docela zajimavy uvahy :wohow: napis este neco... :bash:

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu