Sim3to Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 How old are you ? uz psal, 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 tebe maj za blázna hlavně kvůli vykendu :D ne nic ve zlym Jak to vis ?? Ty me znas ?? Mno veris ze mas docela pravdu ?? :wohow: vikendy sou obcas fakt zajimavy :!::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Jak to vis ?? Ty me znas ?? Mno veris ze mas docela pravdu ?? :wohow: vykendy sou obcas fakt zajimavy :!::roll: Víkend je měký ty blázne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Víkend je měký ty blázne :D Nojo mam to i v tom predchozim prispevku... to vis musis na me brat trochu ohled... u PC moc nepremyslim... a Cj ve skole je nudna (sice je to zaklad,ale kazdej se muze splict i kdyz u me je to mozna castejsi:D)... Ja raci AJ :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Víkend je měký ty blázne :D a měkký se zas píše s dvěma k.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 a měkký se zas píše s dvěma k.... Taky sem si rikal :cheesygrin::wohow: ale cekal sem jestli na to nekdo zareaguje :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 You are G*Y... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Abych taky prispel neco o sobe ... tak ja mel ted nedavno na hlavne udelany svetly pruh na jednu strane kolem ucha. Me se takovy veci treba libi ... mam ted v planu zase neco vymyslet ... jeste presne newim co ... ale logo Xka urco ne:angle: ... to uz tu nekdo na foru ma:lol:, mam takovy tuseni :D ... kdyztak sem pak hodim foto 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 a měkký se zas píše s dvěma k.... Sakra ted jsi mě dostal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Jak už tu bylo řečeno: "100 lidí, 100 chutí".Námět je to sice dobrý, ale špatně provedený. Nic proti, ale té holičce se to moc nepovedlo, ikdyž chápu, že ji možná znáš, možná i s ní spíš...proto proč ne. Co mě nejvíc ale dostává na tomhle topicu není tvoje hlava, ale negativní příspěvky. Polovině fora se buď rozlívají špeky, že ani nemohou vstát a nebo mají věk dosahující 13 let - podle mě ani jedna skupina nemůže hodnotit, protože 13 letým dětem se to líbí a špekouni jsou naštvaný na ty hubený, protože nemůžou nosit ty věci co mají hubení a navíc ještě někteří musí nosit i podprsenku. :D Nicméně Ostatní diskuze jsou ostatní diskuze a já k tomu nemám co kecat :) Dobre receno :cheesygrin: ale to ze se mi to libi znamena ze je mi pod 13 let ?? Mas docela zajimavy uvahy :wohow: napis este neco... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Dobre receno :cheesygrin: ale to ze se mi to libi znamena ze je mi pod 13 let ?? Mas docela zajimavy uvahy :wohow: napis este neco... :bash: tema tvojima prispevkama to chvilkama vypada ze ti je pod 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 no co... každýmu se líbí něco jinýho tak proč ne... ale přijde mi to minimálně dost střelený... spíš divný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 jako muj nazor je ze je to hnusne je to odflaknute....a kdybych si to nedej boze chtel udelat tak neco mensiho takovy monogram a ne pres celou hlavu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 13 už mi neni několik let,a ta "šedá myš" rozhodně nejsem ... Je mi fuk že to máš na hlavě,špatnej nápad to neni :D ale 100% bych ti to ostříhal líp !:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Však z toho jednou vyrosteš chlapče. Buď to se ti na té hlavě objeví něco opravdu hodného okomentování, nebo ti nepomůže ani svěcená voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 co si o tom myslim ? Ani se neptej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Hochu ty máš problém, co? Holky na tebe neletěj, to se jim nedivim:D a timhle si nepomůžeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Petrucci Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Hele, co si to tam dát vykérovat, oholíš hlavu a máš to na celý život, myslím že jsi pro to jako dělaný, tj. správný exot :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.