Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mars


tekken90

Recommended Posts

2vmt2qw.jpg

Platformy: Playstation 3, PC

Datum vydání: TBA

Odkazy: konzolista.cz, oficiální stránka hry

Oznámeno RPG Mars

200 let uplynulo od kolonizace planety Mars, která poskytla útočiště spoustě lidem, kteří už nemohli žít na Zemi. Jenomže dnes je na Marsu jen zdevastovaná pláň, kde se občas mihne nějaký ten zmutovaný člověk, jenž hledá potravu. Tak by se dalo popsat nové akční RPG od studia Spiders s všeříkajícím názvem Mars. Právě v této době se nachází na planetě Mars elitní voják Seth, který se vyžívá v brutalitě a neustále má u sebe spoustu zbraní. Jenomže Seth už si nějaký ten pátek vůbec na nic nevzpomíná. Buse si tak muset probojovat cestu pryč z tohoto pekla a navíc zjistit svoji identitu. Na to určitě nebudete sami a jako v každém RPG můžete čekat na spoustu NPC postav, které vám budou zadávat všemožné úkoly. Hra Mars se objeví na pultech obchodů v roce 2010 pro Playstation 3 a Xbox 360. První obrázky na kartě hry http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/mars_1111.html .

Mars oficiální stránka

Včera jsme vás informovali o celkem nadějném RPG Mars od studia Spiders. Dnes toto celkem neznáme studio spustilo oficiální stránku hry http://mars.spiders-games.com/frontpage , kde naleznete nějaké ty informace. Asi nejzajímavějším doplněním je, že se hra zatím nechystá pro Xbox 360, což je celkem překvapení. Místo toho si drží konzolovou exkluzivitu pro Playstation 3, vedle které vyjde i pro PC. Jestli jde zatím o chybnou informaci, můžeme jen hádat. Každopádně z informací na webu je jasné, že hru si užijí hráči i v co-opu ve 4 hráčích. Více informací vám přineseme v připravovaném preview.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu