Sairus Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 je nejakej program na to abych nemusel cekat na rapid-share ? je jich miliony ale jsou to spyware a to nemam za potrebi aby neko videl co delam tak jestli je nejaky program diky kamos stahuje pres FreeRapid (pry) bez cekani tech 15 min ale ja musim cekat 15 min docela mne to sere ptz stahuju hru 2-3 dny kvuli 15 min Citovat
Negto Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2009 je nejakej program na to abych nemusel cekat na rapid-share ? je jich miliony ale jsou to spyware a to nemam za potrebi aby neko videl co delam tak jestli je nejaky program diky kamos stahuje pres FreeRapid (pry) bez cekani tech 15 min ale ja musim cekat 15 min docela mne to sere ptz stahuju hru 2-3 dny kvuli 15 min nwm o něm :( Musíš se spokojit s tím,že věčina jsou spywary Citovat
Martox Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 Tenhle prográmek je k ničemu když nemám premium učet, stahuju z megaupload a běhá mi to 250kb/s ..a když si koupim prem.učet tak budu stahovat možná rychleji než 700kb/s .. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.