Negto Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Tak,sry toho jsem jsi nebyl vedom,stáhnu ho,asi mám starou verzi.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 To bych nerek podporuje tyto servery ;)Rapidshare.com FileFactory.com Uploaded.to Megaupload.com Netload.in DepositFiles.com Megarotic.com and Sexuploader.com Share-online.biz Egoshare.com Easy-share.com Letibit.net XtraUpload.de Shareator.com Load.to Iskladka.cz Uloz.to FileBase.to Hellshare.com Quickshare.cz a na dalsich se pracuje ;) Je to dost zajímavé, ale pokud chci stahovat z jinných servrů než je rapidshare, se kerým nemam žádný problém. Z takových: ULOZTO.CZ nebo HELLSHARE.COM a dalších... Tak z těch nestáhnu vůbec nic...:frown: Normálně přidám linky ke stažení všechno potvrdim (akceptovat vše) A začne se to stahovat a po 5 sekundách mam teoreticky stáhlý soubor 100%. ALe nakonec je to všechno úplně jinak. Soubor má místo 100MB jenom pouhý 1 KB, což je nefunkční.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Je to dost zajímavé, ale pokud chci stahovat z jinných servrů než je rapidshare, se kerým nemam žádný problém.Z takových: ULOZTO.CZ nebo HELLSHARE.COM a dalších... Tak z těch nestáhnu vůbec nic...:frown: Normálně přidám linky ke stažení všechno potvrdim (akceptovat vše) A začne se to stahovat a po 5 sekundách mam teoreticky stáhlý soubor 100%. ALe nakonec je to všechno úplně jinak. Soubor má místo 100MB jenom pouhý 1 KB, což je nefunkční.:!: Tak to netusim me zatim fungovali vsechny servery co sem zkousel. i uloz.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Tak to netusim me zatim fungovali vsechny servery co sem zkousel. i uloz.to Spíš mě to nejde na těch servrech, kde se musí před stahováním opsat to heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Vidítě,tak stáhněte tento a jste v klidu................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Přidán upload na czshare a ulozto.... http://czshare.com/654370/_i9z/C%3A%5CUsers%5CNeger%5CDesktop%5CjDown.rar http://uloz.to/1542874/jDown.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Karas12:. Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 díky moc,hejík nwš proč mi to ale stahuje pomalu??díky za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Rychleji to stahuje popřpadě,že máš premium,což já má a jede mi to kolem 700 kb/s PS:děkuje se pomocí tlačítka fanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Karas12:. Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 PS:já to vím...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Na rapid share nemám prémium, takže mi to je k ničemu.:ziped: .:Karas12:.: Asi máš pomalejší internet než Negto. btw: A ten na Czshare není dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Ale,taky se jedná o to,že ti to stahuje samo(nemusíš být u compu) A patří mezi nejlepší klienty.... Czshare je dobrý,ale jednou se mi to nestáhlo a newím z jakého důvodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 czshare je pro mne nejlepsi server ke stahovani, ja si zalozil ucet, nechal jsem si prepsat credits na czshare a sosal jsem 320kb/s.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoxeR Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Koukam ze z 320kb/s jsi odvarenej stahuje mi to okolo 900 kb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Jsem se chtěl zeptat, na ten rapidshare. Když do toho programu dáš ty linky které najdeš, ale némáš PROFI, tak se stáhne nejdřív jeden a pak druhej, nebo jedou naráz ? PS: funguje ten program i na CZshare ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 jak tam nastavim CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 V nastavení,odpoledne ti dám screen......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ma to scheduler? tzn kdyz chci vyuzit ahppy hours v noci, nastavit ten program tak, aby se spustil ve 2:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Uz vim kde v nastaveni se nastavi kam to ulozit ale me seto nezacne stahovat nevim ubec proc :( mam tam dane 2 linky z rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ma to scheduler? tzn kdyz chci vyuzit ahppy hours v noci, nastavit ten program tak, aby se spustil ve 2:00 Ne,nemá........ Musíš spustit stahování,předtím než deš spát............ Uz vim kde v nastaveni se nastavi kam to ulozit ale me seto nezacne stahovat nevim ubec proc :( mam tam dane 2 linky z rapidu A pustil jsi stahování? Hned prvním tlačítkem..........:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 pecka prográmek díky posílam thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 hojec potřebuju poradit naházím tam ty linky dam spustit stahování a po 5 sekundách se to stahování vipne ,prostě jako bych to stopnul .díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 z jakeho serveru stahujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Linky byli mrtvé,provedl jsem upload na multiload.cz snad potěší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 thx výbornej prográmek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Díky,sám ho používám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.